<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Controller Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hydro Rolled Products er en ledende produsent av avanserte valsede aluminiumprodukter, med 100 års erfaring. Vi  leverer rundt 1 million tonn per år. Vår suksess er avhengig av et sterkt nettverk av 4000 ansatte i moderne anlegg i Tyskland og Norge og serviceteam i Europa, Amerika og Asia. Vi er lidenskapelig opptatt av å konstruere smarte løsninger for en lettere, bærekraftig fremtid – og å resirkulere disse produktene til neste bruk.

 

Karmøy Rolling Mill søker Controller med god kommersiell forståelse, et blikk for gode og effektive løsninger, med interesse for IT system og digitalisering. Stillingen er en nøkkelrolle i økonomiavdelingen og som Controller vil du ha en variert og interessant arbeidshverdag i et godt fagmiljø.

Ansvarsområder
Som Controller dekker du et bredt område innen det økonomiske fagfeltet. Noen sentrale oppgaver er:

 • Budsjettering og løpende prognoser
 • Rapportering og analysearbeid
 • Månedsavslutning og årsoppgjør
 • Følge opp produksjonsavdelingene
 • Produkt kalkylemodell
 • Forbedringsarbeid
 • Hedging av Valuta og metall
 • Oppfølging av ulike investeringsprosjekter
 • Rådgiver og støtte i økonomiske problemstilliinger
   

Kvalifikasjoner

 • Høyere økonomisk utdannelse
 • Fortrinnsvis 3 års relevant erfaring eller mer
 • God regnskapskompetanse og kommersiell forståelse 
 • Generelt gode IT-kunnskaper og interesse for automatisering
 • Avansert bruker av Excel, ønskelig med kompetanse innen Power BI og data analytics
 • Erfaring med SAP vil være en fordel
 • Vilje og evne til å gjennomføre endringer og forbedringer
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk
   

Vi ser etter en person som identifiserer seg med Hydro sine verdier Omtanke – Mot – Samarbeid. Du tar eierskap til egne arbeidsoppgaver, avdelingens- og bedriftens mål, og evner å se helhetsbildet. Du er nøyaktig og effektiv, trives med å ha flere oppgaver samtidig og evner å prioritere når det er nødvendig. Du er en pådriver for forbedringer og digitalisering. Som person er du en lagspiller, omgjengelig av natur og trives godt som en del av et team.
 

Tilleggsinformasjon
I stillingen som Controller vil du rapportere til økonomisjef.
 

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydros daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.
 

Vi ber deg vennligst legge ved et søknadsbrev og kopi av relevante vitnemål, karakterutskrifter og sertifikater med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.
 

I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.
 

Søknadsfrist: 09.03.2021

 

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

 

Leder:
Torunn Marie Skrunes Sundt
Mobil: (Norway +47) 95219054

 

Rekrutterer:
Karina Morland
Mobil: (Norway +47) 94865466

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Eurosko Tangen søker Butikkleder!Til vår butikk på Nesoddtangen, søker vi en aktiv og engasjert Butikkleder i 80% stilling. Du vil
18.04.2021 Nesodden
Stendi har ledige stillinger i Haugesund og Stavanger regionen. Vi søker faglig engasjerte og nytenkende miljøterapeuter med lang og bred
15.06.2020 Flere steder
Nannasvei er en ny og flott avdeling på Rykkinn, som yter heldøgns omsorgstjenester til våre beboere, som har ulike bistandsbehov.
16.04.2021 Bærum
Vi søker etter flere miljøarbeidere/terapeuter til våre tiltak i Østfold-området. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle
16.04.2021 Flere steder
Vi søker etter flere miljøarbeidere/terapeuter til våre tiltak i Lillehammer-området. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle
15.04.2021 Lillehammer
Vi søker etter flere miljøarbeidere til våre tiltak i Elverums-området.   Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av
15.04.2021 Elverum
Hvem ser vi etter? Vi ser nå etter prosjektledere med lang erfaring fra konsulentbransjen, og som ønsker å skape verdier
09.01.2019 Oslo
Hvem ser vi etter? Vi ser nå etter prosjektledere med lang erfaring fra konsulentbransjen, og som ønsker å skape verdier
26.02.2019 Trondheim
Vis alle 29.422 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Hydro Rolled Products er en ledende produsent av avanserte valsede aluminiumprodukter, med 100 års erfaring. Vi  leverer rundt 1 million tonn per år. Vår suksess er avhengig av et sterkt nettverk av 4000 ansatte i moderne anlegg i Tyskland og Norge og serviceteam i Europa, Amerika og Asia. Vi er lidenskapelig opptatt av å konstruere smarte løsninger for en lettere, bærekraftig fremtid – og å resirkulere disse produktene til neste bruk.

 

Karmøy Rolling Mill søker Controller med god kommersiell forståelse, et blikk for gode og effektive løsninger, med interesse for IT system og digitalisering. Stillingen er en nøkkelrolle i økonomiavdelingen og som Controller vil du ha en variert og interessant arbeidshverdag i et godt fagmiljø.

Ansvarsområder
Som Controller dekker du et bredt område innen det økonomiske fagfeltet. Noen sentrale oppgaver er:

 • Budsjettering og løpende prognoser
 • Rapportering og analysearbeid
 • Månedsavslutning og årsoppgjør
 • Følge opp produksjonsavdelingene
 • Produkt kalkylemodell
 • Forbedringsarbeid
 • Hedging av Valuta og metall
 • Oppfølging av ulike investeringsprosjekter
 • Rådgiver og støtte i økonomiske problemstilliinger
   

Kvalifikasjoner

 • Høyere økonomisk utdannelse
 • Fortrinnsvis 3 års relevant erfaring eller mer
 • God regnskapskompetanse og kommersiell forståelse 
 • Generelt gode IT-kunnskaper og interesse for automatisering
 • Avansert bruker av Excel, ønskelig med kompetanse innen Power BI og data analytics
 • Erfaring med SAP vil være en fordel
 • Vilje og evne til å gjennomføre endringer og forbedringer
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk
   

Vi ser etter en person som identifiserer seg med Hydro sine verdier Omtanke – Mot – Samarbeid. Du tar eierskap til egne arbeidsoppgaver, avdelingens- og bedriftens mål, og evner å se helhetsbildet. Du er nøyaktig og effektiv, trives med å ha flere oppgaver samtidig og evner å prioritere når det er nødvendig. Du er en pådriver for forbedringer og digitalisering. Som person er du en lagspiller, omgjengelig av natur og trives godt som en del av et team.
 

Tilleggsinformasjon
I stillingen som Controller vil du rapportere til økonomisjef.
 

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydros daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.
 

Vi ber deg vennligst legge ved et søknadsbrev og kopi av relevante vitnemål, karakterutskrifter og sertifikater med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.
 

I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.
 

Søknadsfrist: 09.03.2021

 

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

 

Leder:
Torunn Marie Skrunes Sundt
Mobil: (Norway +47) 95219054

 

Rekrutterer:
Karina Morland
Mobil: (Norway +47) 94865466

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • APR 25
  2021
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
11 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro