<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Parkforvaltning, Oslo kommune, Bymiljøetaten Bymiljøetaten i Oslo søker vikarer til Byforvaltning, Arrangement og utleie samt Parkforvaltning

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon06 Presentasjon av stillingen:

Bymiljøetaten har som mål å ivareta og videreutvikle Oslo som en blågrønn by, finne smarte løsninger og tilrettelegge for bruk av alle byrom i nær dialog med brukerne.
Avdeling for Park og byrom består av fire fagseksjoner; Park og byromsplan, Parkforvaltning, Byforvaltning og Arrangement og utleie.

Avdelingen har rundt 50 medarbeidere som sammen utgjør store og robuste fagmiljøer. Fagmiljøene brukes, i tillegg til egen produksjon, som en ressurs i resten av etaten knyttet mot overordnet utviklingsarbeid, prosjekter, byforvaltning, miljøforvaltning, naturmangfold, med mer. Avdelingen samarbeider tett med andre offentlige virksomheter, interesseorganisasjoner og utdanningsinstitusjoner. I tillegg har avdelingen utstrakt kontakt med publikum.

Vi søker nå 3 vikarer til seksjonene Byforvaltning og Parkforvaltning samt 2 til seksjon for Arrangement og utleie. Det vil være en fordel om du kan starte raskt og at du har en utdanning eller er i gang med ett utdanningsløp knyttet til den seksjonen du ønsker å søke jobb i.

Byforvaltning består av saksbehandlere, byforvaltere med områdeansvar og driftsansvarlige. Byforvaltning forvalter byens torg og møteplasser for økt byliv, og vi jobber med saker som ofte går på tvers av avdelingens fagområder.

Parkforvaltningen er et av de største fagmiljøene innen park- og treforvaltning i Norge. Seksjonen forvalter blant annet Frognerparken, Verdensparken, Bjerkedalen park, St. Hanshaugen, Spikersuppa, Rådhushagen, Rådhusplassen, Hvervenbukta, Ingjerstrand, Huk, Akerselva miljøpark, de store turveisdragene, de fleste store trealléene i bybildet, med mer.

Seksjon for arrangement og utleie tilrettelegger for økt byliv gjennom utleie av Bymiljøetaten sine forvaltningsarealer. Vi leier ut våre arealer til en rekke formål, blant annet til arrangementer, uteserveringer, markedsføringsstands, demonstrasjoner mm. I saksbehandlingen er vi i tett dialog med arrangører, tiltakshavere og interne fagmiljøer.

Det er svært ønskelig med oppstart rett over påsken 06.04 med en varighet til midten av september 17.09

Arbeidsoppgaver

  • Saksbehandling
  • Kundekontakt og kundeveiledning
  • Løpende administrative oppgaver
  • Utforme tillatelser og kontrakter for utleie av Bymiljøetatens arealer.
  • Publikumskontakt

Kvalifikasjoner

  • Minimum fullført 1. utdanningsår på høyere utdannelse
  • God muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne på norsk
  • God kunnskap i bruk av pc som arbeidsverktøy
  • Erfaring med saksbehandlersystem som websak, p360 eller tilsvarende er en fordel

Personlige egenskaper

  • Du er lærevillig og evner å tilegne deg kunnskap raskt
  • Du er strukturert og nøyaktig
  • Du trives med å jobbe selvstendig og i team
  • Du takler en hektisk hverdag
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper

Vi tilbyr

  • Gode muligheter for faglig utvikling
  • Godt arbeidsmiljø med engasjerte kolleger
  • Fleksibel arbeidstid, 37,5 timer pr. uke inkl. lunsj
  • Som ansatt i Oslo kommune betaler arbeidsgiver hele pensjonspremien din etter nettolønnsordningen, dvs. at det ikke trekkes 2 % av din brutto lønn til pensjonsinnskudd
  • Stillingen lønnes i ltr. 17- 25 (400 550 - 439 000) Lønnsplasseringen er avhengig av erfaring og kompetanse

Kontaktinformasjon

Torunn Brekke Hammersland, Seksjonsleder Arrangement og Utleie, Logg inn for å se kontaktinformasjon
Hanne Weichel, Seksjonsleder Byforvaltning, Logg inn for å se kontaktinformasjon Tørres Rasmussen, Seksjonsleder Parkforvaltning, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

0579

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Oslo kommune

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon06 Stillingsprosent: 100% Engasjement Startdato: 06.04.2021 Sluttdato: 17.09.2021 Søknadsfrist: 04.03.2021





Om arbeidsgiveren

Bymiljøetaten er en etat med cirka 750 medarbeidere som har ansvaret for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av kommunale byrom i Oslo. I byrommene inngår fellesarealer som veier, gater, torg, møteplasser, parker og friområder, kommunale idretts- og friluftsanlegg og kommunaleide områder i Marka og indre Oslofjord.

Bymiljøetaten skal sørge for innbydende byrom med godt renhold og avfallshåndtering, beplantning i parker, belysning, vedlikehold av gater, veier, turveier og broer. Etaten er en tilrettelegger og motivator for idrett, rekreasjon, naturopplevelse, folkehelse og kulturelle opplevelser.

Bymiljøetaten ønsker mangfold og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Oslo kommune legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste selv om søkeren har bedt om anonymitet, men dette vil du i så tilfelle få varsel om.

Les mer om Parkforvaltning, Oslo kommune, Bymiljøetaten

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Parkforvaltning, Oslo kommune, Bymiljøetaten