<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Tietoevry Er du klar for det neste steget? TietoEVRY leter etter nye kollegaer med kompetanse innen Cloud og Infrastruktur!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du klar for det neste steget? TietoEVRY leter etter nye kollegaer med kompetanse innen Cloud og Infrastruktur!

 

I et av Nordens største IT-selskaper får du påvirke banebrytende og samfunnsnyttige prosjekter og bygge på din kompetanse i et internasjonalt miljø, gjennom sertifiseringer, kurs og faglige samlinger.

Det er viktig for oss at du får muligheten til å jobbe selvstendig og utfordre kompetansen din. I tillegg får du jobbe på tvers av bransjer og tjenester med innovative og teknologiske løsninger. Vi håper derfor at du er en som tar en utfordring og som liker en aktiv og variert arbeidshverdag.

 

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som konsulent i et av Nordens ledende IT-selskaper? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat!

 

Vi søker Cloud og infrastruktur konsulenter og arkitekter til følgende lokasjoner i Norge; Oslo, Bergen, Trondheim, Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Sandefjord, Porsgrunn og Brumunddal.

 

Gjennom design og implementering av kundespesifikke løsninger, teknisk bistand og ekspertise, rådgivning og analyser vil du få gleden av å jobbe med prosjekter av forskjellig varighet og kompleksitet. Vi er opptatt av å finne prosjekter som matcher dine interesser og din kompetanse, samtidig som vi ønsker å utfordre våre ansatte til å pushe grensene sine enda litt lenger!

 

Vi kan tilby arbeidsoppgaver innen fagområdet Cloud og infrastruktur, Identitet, Sikkerhet, Nettverk, Klient og M365;

  • Arkitektur, design av nye og moderne løsninger

  • Implementerings-, transformasjon og migreringsprosjekter

  • Rådgivning og analyseoppdrag

  • Utvikling av nye, moderne løsninger for TietoEVRY’s kunder

  • Videreutvikling av eksisterende løsninger

 

Vårt fagmiljø innen cloud og Infrastruktur i Norge teller mer enn 1000 ansatte og huser anerkjente fageksperter på flere områder. Oppdragsmengden øker stadig og vi søker derfor flere talenter som nettopp deg!

 

Og hvem er du? Jo, vi håper du er en som med drivkraft og entusiasme kan bidra til å skape økte verdier for våre kunder og sikre vårt teknologiske fortrinn. Ideelt sett har du noen eller mange års erfaring etter endt utdanning og er nå klar for et nytt og spennende kapittel i livet.

 

Du har helst relevant erfaring innen Public eller Hybrid Cloud infrastruktur, Modernisering, migrerings eller transformasjonsprosjekter, og har erfaring fra større organisasjoner og prosjekter i privat eller offentlig sektor. Du har gjerne relevante sertifiseringer innen Cloud platformer som Azure, AWS eller Google. Vi ønsker også flere kolleger med kompetanse innen IAM. Kompetanse på Terraform, Ansible, Kubernetes er også et pluss.  Du må være god i norsk, både muntlig og skriftlig.

 

FUTURE YOU. Hos oss får du mulighet til å bygge din egen fremtid. Du tar egne valg og får samtidig rom til å påvirke egen hverdag. Vi har stort fokus på gode team, slik at du kan diskutere, sparre og lære fra andre konsulenter med spisskompetanse. I tillegg er vi opptatt av at du skal få videreutvikle deg faglig og personlig, gjennom tilrettelagte karriereløp.

 

KULTURBÆRER. Sist, men ikke minst; I TietoEVRY har vi en helt unik kultur. Vi er engasjerte, nysgjerrige og fokuserer mye på at jobben skal være mer enn bare en jobb. Det skal også være gøy og et sted du gleder deg til å komme til! Vi har derfor en rekke klubber og aktiviteter du kan melde deg inn i. Alt fra ølklubb, vinklubb og isbadeklubb til bedriftsidrettslag og faglige arrangementer. Enten det er robotics, fotografi, koding eller fluefiske som er din store passion, så finner du den her. For i TietoEVRY skaper vi fremtiden - sammen!

Om arbeidsgiveren

Tietoevry skaper meningsfull teknologi som bidrar til å gjøre verden bedre. Vi er et ledende teknologiselskap med en solid nordisk arv og global kapasitet. Basert på våre kjerneverdier åpenhet, troverdighet og mangfold, jobber vi sammen med våre kunder for å utvikle digitale fremtider hvor virksomheter, samfunn og mennesker kan vokse.

Våre 24 000 eksperter globalt er spesialisert innen sky, data og programvare, og betjener tusenvis av kunder innen næringsliv og offentlig sektor i mer enn 90 land.

 

Les mer om Tietoevry

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Tietoevry