<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Product Owner, IT and Digital Products Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Corporate Center in Hydro is mainly located at Vækerø and has around 260 employees within the areas of Finance, People & Safety, Legal and Compliance, Communication & Public Affairs and Corporate Development.

 

Hydro Group IT & Digital (GRID) is looking for a Product Owner to take ownership of digital products for the organization on behalf of Hydro’s business areas. Responsibilities include setting direction and maintaining product roadmaps in close cooperation with the business areas and the product manager in the vendor’s organisation. Additional responsibilities include business planning, product governance and compliance, setting vendor requirements and benchmarking of products in the portfolio. 

 

GRID ownership areas include Enterprise IT infrastructure and cyber security, common applications, SAP platform and digital platforms. We are looking for a resource with product ownership competence and experience within one or several of these areas. The position reports to Head of Target Model Execution in GRID.

 

To be successful as a Product Owner you should be able to manage expectations from multiple stakeholders in GRID, business areas (BAs), Global Business Services (GBS – the shared service centre in Hydro) and external vendors.

 

Areas of responsibility

 • Play a leadership role in accelerating digital products into a product model  
 • Be a driving force in the strategy development for an innovative and business-oriented culture
 • Work shoulder-to-shoulder with BAs and GBS in relation to demand management and target setting 
 • Establish and follow-up roadmap and lifecycle management
 • Yearly product cycle for portfolio
 • Product risk assessment
 • Ensure product compliance with governance requirements
 • Requirement setting to product managers

 

Qualifications

 • Leadership skills in terms of securing delivery on tight timelines and ensuring speed
 • Strategic and result oriented with analytical mindset
 • Good business understanding and commercial mindset
 • Ability to understand stakeholder priorities, negotiate constructively and reach agreements for key product aspects
 • Broad general knowledge about IT and/or OT
 • Insight and knowledge about product model and agile development methodology
 • Specific product and architecture knowledge for ownership portfolio, such as IT Infrastructure and Security, Common applications, SAP platform, Infrastructure and security for Industrial Control Systems, Cloud platforms etc.
 • Swift, efficient and focused on what really matters
 • Passion and vision for the product and ability to adapt to changing priorities based on customer feedback
 • Ability to incentivize the right behaviours and develop the right skills by shifting the focus from productivity metrics to metrics that measure the customer value delivered
 • Project management competence
 • Organizational and communication skills. Ability to convey and share ideas, but also to listen actively and provide feedback to others, which leads to accurate understanding. Ability to communicate with technical and nontechnical stakeholders equally
 • Degree in engineering, IT, business administration, economics, finance or a related field required

 

Additional information
Please enclose a cover letter and copies of relevant academic transcripts, diplomas, certificates etc. Only applications received through our online system will be considered, not via e-mail. 

 

As part of our recruitment process, we use Semac for background check. 

 

Apply before: March 7, 2021

 

If you have any questions, please contact: 

 

Hiring manager
Hans Petter Oeya
Phone: (Norway +47) 90119171

 

Recruiter
Astrid Skogen
Phone:(Norway +47) 98006451

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Vi trenger deg som er nysgjerrig og som liker å jobbe i team. AF Gruppen er et ledende entreprenør- og
16.09.2020 Hele Norge
Er du engasjert, kunnskapsrik og gjerne har erfaring innen geoteknikk? Vi søker deg som vil være med å bygge opp
09.04.2021 Flere steder
Vi søker dyktige, engasjerte og ansvarsfulle personer, for å videreutvikle vårt fagteam og arbeidsmiljø. Du bør ha helse/sosialfaglig bakgrunn, og
12.04.2021 Bergen
Stendi søker etter deg som ønsker å gjøre en forskjell for brukerne våre innenfor omsorgstjenester Region Øst. Omsorgstjenester består av
13.04.2021 Bærum
Stendi søker etter avdelingsledere innenfor omsorgstjenester Region Øst. Omsorgstjenester består av tjenesteområdene utviklingshemming, psykiatri, rus og alderspsykiatri/demens. Region Øst består
13.04.2021 Flere steder
Vil du være med å bygge morgendagens betongkonstruksjoner og være en pådriver for faget i vår avdeling, kan vi tilby
13.04.2021 Hele Norge
Er du en kvalitetsbevisst, resultatorientert og motivert tømrer? Da vil vi gjerne høre fra deg! Hos oss er du den
13.04.2021 Hele Norge
PROSJEKTERINGSLEDER Vi søker deg som har erfaring som prosjekteringsleder fra byggebransjen. Alternativt har du erfaring fra rådgivende selskap eller arkitekt,
13.04.2021 Oslo
Vis alle 27.447 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Corporate Center in Hydro is mainly located at Vækerø and has around 260 employees within the areas of Finance, People & Safety, Legal and Compliance, Communication & Public Affairs and Corporate Development.

 

Hydro Group IT & Digital (GRID) is looking for a Product Owner to take ownership of digital products for the organization on behalf of Hydro’s business areas. Responsibilities include setting direction and maintaining product roadmaps in close cooperation with the business areas and the product manager in the vendor’s organisation. Additional responsibilities include business planning, product governance and compliance, setting vendor requirements and benchmarking of products in the portfolio. 

 

GRID ownership areas include Enterprise IT infrastructure and cyber security, common applications, SAP platform and digital platforms. We are looking for a resource with product ownership competence and experience within one or several of these areas. The position reports to Head of Target Model Execution in GRID.

 

To be successful as a Product Owner you should be able to manage expectations from multiple stakeholders in GRID, business areas (BAs), Global Business Services (GBS – the shared service centre in Hydro) and external vendors.

 

Areas of responsibility

 • Play a leadership role in accelerating digital products into a product model  
 • Be a driving force in the strategy development for an innovative and business-oriented culture
 • Work shoulder-to-shoulder with BAs and GBS in relation to demand management and target setting 
 • Establish and follow-up roadmap and lifecycle management
 • Yearly product cycle for portfolio
 • Product risk assessment
 • Ensure product compliance with governance requirements
 • Requirement setting to product managers

 

Qualifications

 • Leadership skills in terms of securing delivery on tight timelines and ensuring speed
 • Strategic and result oriented with analytical mindset
 • Good business understanding and commercial mindset
 • Ability to understand stakeholder priorities, negotiate constructively and reach agreements for key product aspects
 • Broad general knowledge about IT and/or OT
 • Insight and knowledge about product model and agile development methodology
 • Specific product and architecture knowledge for ownership portfolio, such as IT Infrastructure and Security, Common applications, SAP platform, Infrastructure and security for Industrial Control Systems, Cloud platforms etc.
 • Swift, efficient and focused on what really matters
 • Passion and vision for the product and ability to adapt to changing priorities based on customer feedback
 • Ability to incentivize the right behaviours and develop the right skills by shifting the focus from productivity metrics to metrics that measure the customer value delivered
 • Project management competence
 • Organizational and communication skills. Ability to convey and share ideas, but also to listen actively and provide feedback to others, which leads to accurate understanding. Ability to communicate with technical and nontechnical stakeholders equally
 • Degree in engineering, IT, business administration, economics, finance or a related field required

 

Additional information
Please enclose a cover letter and copies of relevant academic transcripts, diplomas, certificates etc. Only applications received through our online system will be considered, not via e-mail. 

 

As part of our recruitment process, we use Semac for background check. 

 

Apply before: March 7, 2021

 

If you have any questions, please contact: 

 

Hiring manager
Hans Petter Oeya
Phone: (Norway +47) 90119171

 

Recruiter
Astrid Skogen
Phone:(Norway +47) 98006451

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • APR 18
  2021
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
9 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro