<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Multiconsult Avdelingsleder trafikk og mobilitet

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi søker leder til å bygge et av landets fremste miljø innenfor trafikk og mobilitet!

Multiconsult velger nå å slå sammen fagmiljøene Trafikk og Mobilitet til en avdeling, og er på utkikk etter en ny avdelingsleder som skal lede den videre satsningen!

Vi ser etter en fremoverlent leder som både har forståelse og et godt bilde av hva som skal til for å bygge fremtidens trafikk- og mobilitetsløsninger. Du har kjennskap til bransjen og evner å bygge gode relasjoner og nettverk både internt og eksternt. Det er ønskelig med relevant kompetanse innen trafikk, mobilitet eller beslektede felt.

Sammen med resten av teamet skal du skape et fremtidsrettet og integrert fagmiljø som drar nytte av synergiene på tvers. Vi ser etter en leder som utfordrer dagens arbeidsmetoder og ruster avdelingen for fremtidsrettet tenkning og vekst. Som leder opptrer du samlende og er opptatt av å legge til rette for, og motivere ansatte i avdelingen. Du er også kommersielt anlagt og sørger for at avdelingen når målsetninger og resultater.

Ansvarsområder

  • Lede og ta ansvar for avdelingen med tilhørende personal- og resultatansvar
  • Forene tilgrensende fagfelt til en samlet, lønnsom og robust enhet; Trafikk og Mobilitet
  • Legge til rette for formålstjenlig samarbeid i avdelingen og inn mot relevante markedsområdet
  • Sikre sterkt arbeidsmiljø, god oppfølging og utvikling av de ansatte
  • Være oppdatert på trafikk og mobilitet i samfunnet, herunder hva som påvirker behov for utvikling både teknologisk og politisk
  • Se forretnings- og samfunnsmessig potensiale i sammenhengen mellom bærekraft og fremtidens mobilitetsløsninger
  • Kommersiell orientering på vegne av Multiconsult som organisasjon
  • Sørge for at Multiconsult er synlig på relevante arenaer for Trafikk og Mobilitet
  • Utføre tilbudsarbeid; enten som tilbudsleder, tilbudsansvarlig eller med innspill til tilbud som ledes av andre fagfelt


Kvalifikasjoner

  • Relevant høyere utdannelse
  • Erfaring med å balansere økonomiske resultater og utvikling
  • Dokumenterbare resultater i ledelse av personal og/eller prosjekter
  • Erfaring med å selge og skrive tilbud på lignende tjenester
  • Bredt nettverk hos utviklere og kunder
  • Sterk formidlingsevne, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

  • Inspirerende, fremoverlent, og synlig som leder
  • Nysgjerrig på ny kunnskap og teknologi
  • Relasjonsbygger og empatisk
  • Strukturert
  • Resultatorientert

Beskrivelse av avdelingen for Trafikk og Mobilitet

Multiconsult ønsker nå å etablere en ny enhet innen trafikk og mobilitet som skal rigges for vekst. Etterspørsel etter kompetanse på fagområdene øker, og avdelingen vil stå sentralt i utviklingen av bærekraftige og fremtidstilpassede samfunn. I dag er fagmiljøene plassert i hver sine forretningsenheter; Samferdsel og By & Samfunn. Avdelingen vil romme noen av landets ledende fagpersoner innenfor Trafikk og Mobilitet og består av rundt 20 medarbeidere på Skøyen.

I tillegg til å ruste virksomheten for fremtiden er en viktig del av sammenslåingen å knytte miljøet enda tettere sammen for å skape større styrke og stolthet. Vi er et tverrfaglig miljø med faglig engasjerte medarbeidere som forener teoretisk og teknisk spesialkunnskap med praktisk tenking, kreativitet og estetikk. Avdelingen vil jobbe i alle prosjektfaser, fra tidligfase til detaljprosjektering og oppfølging for hele Multiconsult.

Multiconsult har både offentlige og private kunder, og er stolte av sin prosjektportefølje med noen av Norges mest spennende oppdrag som for eksempel: Fornebubanen, Fjordbyen i Lier, Bussveien i Stavanger og Ny vannforsyning Oslo. Prosjektporteføljen gir en unik mulighet til å hele tiden utvikle selskapet og være kompetanseledende.

Høres dette spennende ut? Søk på stillingen her. Vi behandler søknader løpende.

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med våre rådgivere i Assessit.

 

Kontaktpersoner:

Thea Kleiven

Konsulent

47301088

tkl@assessit.no

Øistein Magnussen

Partner

90106060

oma@assessit.no

Om arbeidsgiveren

Multiconsult skal være broen mellom det som en gang var og det som senere skal bli der mennesker ferdes. Vår muliggjøringskultur handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Det handler om å se muligheter der andre ser hindre og det handler om å sprenge grenser der andre fristes til å gå rundt. For deg som er nysgjerrig på en karriere i Multiconsult kan vi liste opp mange gode grunner for å ønske seg inn i våre rekker, her er seks av dem:

1. Spennende prosjekter
Det er vår natur alltid å jakte etter prosjekter med høy kompleksitet. Vår historie, vår posisjon og vårt internasjonalt anerkjente fagmiljø gjør at krevende og interessante prosjekter også søker oss. Faglig utfordrende prosjekter er vitaliserende og stimulerende. Vi søker alltid nye muligheter. Og vi foretrekker å sprenge grenser fremfor å gå rundt dem. Slik gis alle våre medarbeidere et vedvarende utviklingsfokus. Vi er det vi har gjort, og vi blir det vi gjør.

2. Gode leveranser og sterkt faglig miljø

Det ligger i vårt DNA å begeistre våre kunder, og vi er best i bransjen til å innfri deres forventninger. Dette er blant annet muliggjort gjennom et sterkt faglig miljø som har de beste og mest anerkjente fagspesialistene. Vi er en tumleplass for fag-enere og vi gir rom og vekstgrunnlag for faglig utvikling tilpasset den enkeltes nivå. I alt vi gjør og i alt vi tar i, søker vi bærekraft og harmoni – både for samfunnet og for enkeltindividet. Derfor legger vi like stor vekt på den faglige og menneskelige utviklingen av den enkelte medarbeider. Den beste jobben gjøres av mennesker som er i, og som har, balanse.

3. Prestisjeprosjekter
Det er en magnetisk tiltrekningskraft mellom Multiconsult og prestisjeprosjekter. Om det er verdensberømte idrettsarenaer, internasjonale kulturbygg, banebrytende transport-årer eller paradigmeskifter innen kraftproduksjon, er vi et foretrukkent alternativ blant rådgivende ingeniører. Vår fortid har formet og preger alles nåtid, og vi vil at du skal være med på å bygge broer inn i fremtiden.

4. Anerkjente kunder
I Multiconsult setter vi stor pris på kunder som krever. Kompetente kunder skaper driv og ambisjon – og ofte også de mest utviklende prosjektene. Vi fungerer også godt i rollen som veiviser for kunder som har begrenset erfaring i samarbeid med miljøer som vårt. Multiconsult driver oppsøkende, strategisk salg og kundeutvikling for å sikre oss kunder som står godt til vår kompetanse.

5. Ansvar og frihet
Hvert enkelt menneske som jobber i Multiconsult har til felles at de er unike. Vi legger derfor stor vekt på å sørge for at det er gode muligheter for hver enkelt til å utvikle seg og få ut det beste av seg selv ut i fra livsfase, ambisjon, drømmer og potensiale. Denne muliggjøringskulturen betyr mye ansvar og frihet for hver medarbeider til selv å styre sin karriere i den retning og i det tempo som passer den enkelte. Vi har flate strukturer som gjør at det er lett å involvere seg og å påvirke omgivelsene. Og det er kort vei til innflytelse og beslutningstakere. Det er med andre ord frihet til å ta ansvar.

6. Balanse mellom jobb og fritid
Vi er opptatt av at alt Multiconsult er og gjør skal være bærekraftig – både for samfunnet og for medarbeiderne våre. Harmoni og balanse er essensielt for at vi skal kunne gjøre en god jobb. For oss veier den enkeltes faglige og menneskelige utvikling likt. Vi representerer et sosialt arbeidsmiljø hvor du kan utfolde hele deg og bruke alle dine egenskaper og ser det som en bærebjelke for din utvikling og for vårt mangfold. Vi er opptatt av at den enkelte kan organisere arbeidet slik at familie, venner og fritidssysler ivaretas på en balansert måte.

Les mer om Multiconsult

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en: Seniorrådgiver/Fagspesialist kvalitetssikring legemiddelindustrien Vi er landets
21.05.2024 Flere steder
Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Vis alle 34.933 ledige stillinger

Fakta om Multiconsult