<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Multiconsult Sentral lederposisjon innen digital informasjonsflyt hos Norges ledende rådgivende ingeniørselskap

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Multiconsult er et ledende miljø innen prosjektering og rådgivning i Norge. For å stadfeste vår posisjon som en virksomhet som setter føringene i markedet, må vi håndtere den stadig økende mengden av informasjon som går inn og ut av selskapet. Dette gjør vi ved å forvalte og videreutvikle digitale plattformer for sammenstilling, håndtering og publisering av informasjon. Sentralt i denne satsningen står leder for informasjonsstyring.  

Vi søker etter en nysgjerrig, engasjert og innovativ leder som forstår viktigheten av god informasjonsflyt og synergieffektene det skaper i et stort selskap.  

Dette innebærer: 

  • Operativ forståelse av prosjektstyring 

  • Strategisk fokus gjennom utvikling av digitale plattformer for samhandling og håndtering av informasjon  

  • Taktiske prioriteringer ved å utnytte behov og muligheter i prosjekter. 

Leder Informasjonsstyring skal sørge for rask og sikker tilgang til korrekt informasjon i våre salgs- og oppdragsprosesser. I praksis handler det om en sentral rolle for selskapet, og hvordan våre digitale arbeidsplattformer kan støtte opp om håndtering av informasjon og samhandling i våre prosjekter (content management), både internt, med våre samarbeidspartnere, kunder og andre eksterne.  

 

Ansvarsområder 

  • Forretningsansvar for selskapets plattform for dokumenthåndtering, Livelink (OpenText), herunder styring og koordinering av utviklingen av plattformen basert på forretningsmessige behov 
  • Følge opp kontroll-, sikkerhets- og arkiveringskrav, samt integrasjoner til andre systemer.
  • Være overordnet bindeledd mot IT og leverandører
  • Lede kompetansenettverk innen informasjonsstyring 
  • Ha oversikt over trender og innovasjon i markedet for informasjonsstyring – forvalte og videreutvikle selskapets plattformer og verktøy for informasjonsstyring. 
  • Legge til rette for utvikling, pilotering og anvendelse av nye løsninger relatert til informasjonsstyring i prosjekter
  • Delta i kunderettete aktiviteter etter behov og sørge for tett kontakt med kunder og samarbeidspartnere 
  • Sentral i etableringen av en hensiktsmessig organisering rundt informasjonsstyring i selskapet, og koordinering av denne   
  • Sikre godt arbeidsmiljø, god oppfølging og utvikling av de ansatte
  • Tilrettelegge for utvikling av kompetanse og ferdigheter knyttet til anvendelse av plattformer og verktøy for informasjonsstyring, blant annet gjennom e-læring 
     

Kvalifikasjoner 

  • Relevant utdannelse på masternivå (erfaringsbakgrunn kan kompensere for dette) 
  • Erfaring fra lignende stillinger i større prosjektbaserte selskaper 
  • Erfaring med informasjonsstyring gjennom komplekse og tverrfaglige prosjekter 
  • Inngående kunnskap om systemer og løsninger for informasjonsstyring (content management)
  • Generell kunnskap om informasjons-/dokumentasjons standarder og -krav i prosjekter   
  • Forståelse for prosjektgjennomføring i prosjekterings-/rådgivingsselskaper er en fordel, herunder markedstrender og utvikling innen prosjekteringsverktøy 
  • God innsikt i driverne for informasjonsstyring hos kundene, i markedet og relevansen dette har for vår virksomhet, samt innsikt i det som foregår på utviklingssiden 


Personlige egenskaper 

  • Evne til raskt å sette seg inn i nye fag, systemer og teknologier 
  • Relasjonsbygger og empatisk
  • Nysgjerrig på ny kunnskap og teknologi 
  • Resultatorientert 
  • Kombinert operativt og strategisk anlagt; forståelse av praktisk anvendelse samtidig som du ser det store bildet 
     

Vi tilbyr 

  • En sentral stilling tett på vår kjernevirksomhet med varierte arbeidsoppgaver og gode påvirkningsmuligheter 
  • Et forretningsområde i utvikling som gir store karrieremuligheter også i fremtiden 
  • Tilhørighet til et ledende rådgivingsmiljø  
  • Være en del av et stort fagmiljø på landsbasis 
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkevarenavn og et tverrfaglig miljø 
  • Konkurransedyktige betingelser og utviklingsmuligheter 
  • Et stimulerende og sosialt arbeidsmiljø bestående av sterkt engasjerte, kompetente og motiverte medarbeidere 
  • Sentralt beliggende arbeidssted på Skøyen 
  • Bredt spekter av bedriftsidrettslag med varierte tilbud, sosiale arrangementer og avdelingsturer 
  • Firmahytter i hele landet 

 

Beskrivelse av miljøet

Multiconsult ønsker nå å forsterke kompetansen innenfor informasjonsstyring i virksomheten. Etterspørsel etter kompetanse på fagområdet øker, og satsningen er en integrert del av Multiconsults helhetlige strategi, med mål om å forbli sentrale i utviklingen av bærekraftige og fremtidstilpassede samfunn.  
 
Leder for informasjonsstyring vil ha en sentral rolle i et digitaliserings- og utviklingsmiljø tilhørende avdelingen Digital samhandling og utvikling, i forretningsenheten Store oppdrag, med bransjeledende kunnskap innen gjennomføring av våre største prosjekter. Leder for informasjonsstyring vil også ha tett samspill med sentrale selskapsfunksjoner under COO (Chief Operating Officer) inkludert CDO (Chief Digital Officer) og CIO (Chief Information Officer). 

Multiconsults kunder er både offentlige og private, og vi er stolte av vår prosjektportefølje. Prosjektporteføljen gir en unik mulighet til å hele tiden utvikle selskapet og være kompetanseledende. 

 

Har du spørsmål om stillingen, kontakt våre rådgivere hos Assessit - Øivind Gitmark +4790598012/oivind.gitmark@assessit.no eller Kaja Eikeland +4746863913/kee@assessit.no


Er dette noe for deg? Søk på stillingen her! 

Om arbeidsgiveren

Multiconsult skal være broen mellom det som en gang var og det som senere skal bli der mennesker ferdes. Vår muliggjøringskultur handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Det handler om å se muligheter der andre ser hindre og det handler om å sprenge grenser der andre fristes til å gå rundt. For deg som er nysgjerrig på en karriere i Multiconsult kan vi liste opp mange gode grunner for å ønske seg inn i våre rekker, her er seks av dem:

1. Spennende prosjekter
Det er vår natur alltid å jakte etter prosjekter med høy kompleksitet. Vår historie, vår posisjon og vårt internasjonalt anerkjente fagmiljø gjør at krevende og interessante prosjekter også søker oss. Faglig utfordrende prosjekter er vitaliserende og stimulerende. Vi søker alltid nye muligheter. Og vi foretrekker å sprenge grenser fremfor å gå rundt dem. Slik gis alle våre medarbeidere et vedvarende utviklingsfokus. Vi er det vi har gjort, og vi blir det vi gjør.

2. Gode leveranser og sterkt faglig miljø

Det ligger i vårt DNA å begeistre våre kunder, og vi er best i bransjen til å innfri deres forventninger. Dette er blant annet muliggjort gjennom et sterkt faglig miljø som har de beste og mest anerkjente fagspesialistene. Vi er en tumleplass for fag-enere og vi gir rom og vekstgrunnlag for faglig utvikling tilpasset den enkeltes nivå. I alt vi gjør og i alt vi tar i, søker vi bærekraft og harmoni – både for samfunnet og for enkeltindividet. Derfor legger vi like stor vekt på den faglige og menneskelige utviklingen av den enkelte medarbeider. Den beste jobben gjøres av mennesker som er i, og som har, balanse.

3. Prestisjeprosjekter
Det er en magnetisk tiltrekningskraft mellom Multiconsult og prestisjeprosjekter. Om det er verdensberømte idrettsarenaer, internasjonale kulturbygg, banebrytende transport-årer eller paradigmeskifter innen kraftproduksjon, er vi et foretrukkent alternativ blant rådgivende ingeniører. Vår fortid har formet og preger alles nåtid, og vi vil at du skal være med på å bygge broer inn i fremtiden.

4. Anerkjente kunder
I Multiconsult setter vi stor pris på kunder som krever. Kompetente kunder skaper driv og ambisjon – og ofte også de mest utviklende prosjektene. Vi fungerer også godt i rollen som veiviser for kunder som har begrenset erfaring i samarbeid med miljøer som vårt. Multiconsult driver oppsøkende, strategisk salg og kundeutvikling for å sikre oss kunder som står godt til vår kompetanse.

5. Ansvar og frihet
Hvert enkelt menneske som jobber i Multiconsult har til felles at de er unike. Vi legger derfor stor vekt på å sørge for at det er gode muligheter for hver enkelt til å utvikle seg og få ut det beste av seg selv ut i fra livsfase, ambisjon, drømmer og potensiale. Denne muliggjøringskulturen betyr mye ansvar og frihet for hver medarbeider til selv å styre sin karriere i den retning og i det tempo som passer den enkelte. Vi har flate strukturer som gjør at det er lett å involvere seg og å påvirke omgivelsene. Og det er kort vei til innflytelse og beslutningstakere. Det er med andre ord frihet til å ta ansvar.

6. Balanse mellom jobb og fritid
Vi er opptatt av at alt Multiconsult er og gjør skal være bærekraftig – både for samfunnet og for medarbeiderne våre. Harmoni og balanse er essensielt for at vi skal kunne gjøre en god jobb. For oss veier den enkeltes faglige og menneskelige utvikling likt. Vi representerer et sosialt arbeidsmiljø hvor du kan utfolde hele deg og bruke alle dine egenskaper og ser det som en bærebjelke for din utvikling og for vårt mangfold. Vi er opptatt av at den enkelte kan organisere arbeidet slik at familie, venner og fritidssysler ivaretas på en balansert måte.

Les mer om Multiconsult

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
"Jobbsøker"
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
M.Sc. (IWE)
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Multiconsult