<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Telia Company Business, NO Data Engineer

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Data Engineer, Analytics

Elsker du å være utvikler og skape innsikt? Vil du bli en del av teamet som skaper vei for Telias mest sentrale fokus i fremtiden? Vi er nå på en endringsreise, og ser etter flere Data Engineers til teamet vårt i Analytics. Vi er et mindre team, men en stor samfunnskritisk rolle for våre millioner av kunder i Norden og Baltikum.

Nå er din neste mulighet her!

For deg som synes det er spennende å utforske nye teknologier og nye måter å jobbe på, vil du her bli en del av et stort kompetansemiljø med over 30 ansatte med sterk kultur for feedback, læring og personlig utvikling.

Analytics er en enhet med sterk lidenskap for data, og med et viktig bidrag til Telias reise mot å bli stadig mer datadrevet. Ditt hovedoppdrag vil være å tilgjengeliggjøre data på våre analytiske plattformer for å løse behovene fra forretning. Vår målsetting er å skape en fremtidsrettet analytisk plattform ved hjelp av moderne teknologi som vil dekke forretningens økende behov for rask og god innsikt. Vi jobber i dag med flere ulike teknologier, men det meste av infrastruktur er i AWS. Data lagres bl.a. i S3, HDFS og Snowflake og vi benytter i hovedsak Dataiku for ETL/ELT. Når vi skriver kode, gjøres det for det meste i SQL og Python.

Du vil bli involvert i hele verdikjeden fra å forstå og analysere behov for data til å implementere robuste skalerbare data pipelines. Det betyr at du har en lidenskap for å transformere data fra ulike typer kilder og for å levere dataløsninger som er enkle å ta i bruk. Vi jobber i agile team med stor takhøyde og har fokus på å gjøre hverandre gode. Vi på utkikk etter deg som har lyst til å gjøre en forskjell, som nødvendigvis ikke er fornøyd med å bare levere data, men som vil bidra til å levere noe som virkelig skaper forretningsverdi for Telia og våre kunder.

Hverdagen er variert med mulighet til å jobbe kryssfunksjonelt ut mot virksomheten, og bli involvert der vi skal skape løsninger som påvirker forretningen og kundereiser. En dag på jobben kan være alt fra å lage kravspesifikasjoner til å feire en vellykket deployering. Alltid med gode kolleger rundt deg.

For den rette kandidaten kan vi tilby 100% hjemmekontor.

Hvis du vil lære enda mer om hvordan livet i Analytics er, kan du treffe Marius, Linnéa og Michael i denne podcastepisoden: https://soundcloud.com/user-Logg inn for å se kontaktinformasjon7-Logg inn for å se kontaktinformasjon9/velkommen-til-analytics/s-23Ngw2G7JXx

Er dette deg?

For det første, du elsker å være en utvikler og å skape innsikt! I tillegg synes du det er ekstra spennende med data og datatransformasjon. Du legger mye stolthet i koden din, og synes samspill med andre er viktig for din egen og dine kollegers utvikling. Du trives med å ta ansvar og synes forenkling er noe å strekke seg etter.

Din personlighet:

  • Lagspiller
  • Nysgjerrig og lærevillig
  • Problemløser

Dine erfaringer:

  • 5+ års arbeidserfaring som programvareingeniør eller dataingeniør

  • Erfaren koder (SQL, Python)

  • Git

  • Datamodellering og løsningsdesign

  • Agile metodologier, som DevOps och CI/CD

  • Kanskje har du erfaring med Snowflake dataplattform?

  • Gjerne god kunnskap om skyteknologier og tjenester (AWS, PaaS, SaaS)

For denne rollen kan det bli krav om sikkerhetsklarering ihht. Sikkerhetsloven.

Mer enn bare en jobb!

Uavhengig av hvilken roller du ser etter, vil vi gi deg verktøyene og støtten du trenger for å utvikle deg både faglig og personlig -- i et fellesskap. Vi kan tilby deg din neste store mulighet i et kreativt, motiverende og uformelt selskap som holder til i et av Nordens smarteste og mest bærekraftige kontorbygg på Økern Portal. Vi respekterer og verdsetter mangfold hos mennesker, hvor alle har frihet til å være seg selv med like muligheter. I tillegg til et attraktivt og inkluderende arbeidsmiljø, jobber vi fleksibelt og kan tilby et bredt spekter med ansattgoder.

Interessert?

Høres dette ut som noe for deg, ikke nøl med å søke! Hvis du vil vite mer om jobben, ta gjerne kontakt med meg, Marius Frøisland, på Logg inn for å se kontaktinformasjon eller på LinkedIn. Vi ser frem til å lese søknaden din, og for å ivareta dine personopplysninger, ber vi deg om å laste opp søknaden i vårt rekrutteringssystem. Søknader behandles fortløpende, så ikke nøl med å ta kontakt.

Søknadsfrist: 15.02.2021

Welcome to Telia -- Home to your next big opportunity!




Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

.Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world’s most connected regions. We’re empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.

Les mer om Telia Company Business, NO

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Sunndal
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Vis alle 34.383 ledige stillinger

Fakta om Telia Company Business, NO