<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Har du 5-10 års erfaring med strategisk og/eller taktisk innkjøp? Sjekk ut denne muligheten! EY

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Vi i EY Supply Chain & Operations og EY Law har en spennende mulighet som manager/senior manager!

Muligheten

EY har et ledende Supply Chain & Operations-miljø i Norge og består i dag av rundt 50 rådgivere som jobber på tvers av en rekke bransjer. Vi støtter våre kunder gjennom hele forsyningskjeden, inkludert strategi, planlegging, innkjøp, produksjon og distribusjon. Våre kunder er store og mellomstore selskaper i privat og offentlig sektor. Vi opplever sterk etterspørsel og styrker derfor nå vår kompetanse og kapasitet i vårt innkjøpsteam i Oslo. Vi legger stor vekt på faglig- og personlig utvikling samt et godt arbeidsmiljø.

Oppdragene våre er ofte i grenselandet økonomi, teknologi og jus. EY Consulting og EY Law gjør derfor nå en felles satsning og er på jakt etter deg som brenner for å forbedre innkjøpsfunksjoner og prosesser og har minst 5 års relevant erfaring innen strategisk og/eller taktisk innkjøp. Er du jurist ser vi særlig etter bakgrunn og god kompetanse innenfor regelverket for offentlige anskaffelser.

Viktige arbeidsoppgaver vil være

Du vil delta i prosjektarbeid som innebærer å løse komplekse problemer for selskaper i omstilling. I våre prosjekter drives vi av verdiskapning for kunden, samtidig som vi sikrer personlig og faglig utvikling for våre teammedlemmer. Som manager/senior manager vil du få ansvar for hele eller deler av prosjekter, fra planlegging til leveranse. Videre vil du ha en ledende rolle i salgsarbeid, samt være en viktig bidragsyter til fag- og teamutvikling. Innkjøpsteamet jobber med følgende hovedområder:

 • Innkjøpsanalyser og helhetlige innkjøpstransformasjoner
 • Organisering og ledelse av innkjøpsfunksjoner
 • Kategoristyring
 • Digitalisering av innkjøpsfunksjonen
 • Sustainability og ESG rapportering innen innkjøp
 • Støtte til gjennomføring av anskaffelser
 • Real Estate og Facility Management sourcing
 • Prosessforbedring av operativt innkjøp
 • Rådgivning og kvalitetssikring av leveranser på bakgrunn av regler for offentlige anskaffelser

Som manager/senior manager vil du inngå i vårt Nordiske innkjøpsteam og i ledergruppen til avdelingen Supply Chain & Operations i Norge. Her får du mulighet til å forme avdelingen og bidra slik at vi kontinuerlig utvikler den kompetansen som våre kunder trenger og etterspør. Du vil jobbe tett med de andre kompetanseområdene i EY (For eksempel Risk, Sustainability, Data & Analytics og Technology). Har du juridisk bakgrunn vil du i tillegg være en del av advokatfirmaet og vårt sterkt voksende forretningsjuridiske fagmiljø.

Egenskaper for å lykkes i rollen

 • Strukturert, analytisk og løsningsorientert
 • Empatisk og tillitsbyggende
 • Proaktiv og fremoverlent
 • Sterk teamspiller
 • Meget gode kommunikasjons- og fremstillingsevner i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Kvalifikasjoner for stillingen

 • Utdannelse på universitets- eller høyskolenivå, gjerne master i teknologi, økonomi eller jus
 • 5-10 års erfaring innen et utvalg av nevnte hovedområder
 • Erfaring fra konsulentselskap eller ledende innkjøpsorganisasjoner
 • Ønskelig med prosjektledererfaring og kjennskap til ledende innkjøpsprosesser
 • Erfaring innen offentlig anskaffelser vil vekte positivt, men er ikke et krav

Det vi ser etter

En lagspiller med driv, entusiasme og faglig tyngde som brenner for å skape verdi for våre kunder. Vi ønsker at du skal være med å utvikle vårt innkjøpsteam til neste nivå!

Hva EY tilbyr

EY har definert sitt formål som building a better working world . Dette gjennomsyrer vår arbeidskultur, og som konsulent hos oss får du jobbe med inspirerende og meningsfulle prosjekter. I EY er du delaktig i å definere din karriere med stor innflytelse over din egen arbeidshverdag. Fra første dag vil du få utfordrende og stimulerende oppgaver på tvers av klienter og bransjer. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs. Vi setter derfor din utvikling i fokus. Alle ansatte i EY inngår i EYs karriere og utviklingsprogram som blant annet inkluderer årlig kursing, tilpasset nivå, interesser og behov, innen relevante fagdisipliner. Du vil være en del av et tverrfaglig miljø som vektlegger høy kvalitet og kunnskapsdeling. Sist, men ikke minst tilbyr vi gode betingelser, i et stimulerende, inkluderende, jordnært og hyggelig arbeidsmiljø.

 • Kontinuerlig læring: Du vil utvikle tankesett og ferdigheter for å navigere i det som kommer.
 • Suksess som definert av deg: Vi tilbyr verktøyene og fleksibiliteten, slik at du kan få en meningsfull innvirkning på din måte.
 • Transformativ ledelse: Vi gir deg innsikt, coaching og selvtillit til å være den lederen verden trenger.
 • Mangfoldig og inkluderende kultur: Du vil bli omfavnet for den du er og få muligheten til å bruke stemmen din for å hjelpe andre med å finne sin.

Interessert?

Hvis du besitter nevnte egenskaper og kvalifikasjoner og synes dette virker som en spennende mulighet vil vi gjerne høre fra deg så snart som mulig. Alle søknader mottas elektronisk via vår søknadsportal og vi ber deg laste opp CV og vitnemål. Ta gjerne også kontakt for en kaffeprat om du synes stillingen høres interessant ut og vil vite mer før en eventuell søknad.

Ved spørsmål kan du kontakte Thomas Haver (Partner i SC&O) på Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Astrid Foyn-Bruun (Partner og Head of Law) på Logg inn for å se kontaktinformasjon Søknadsfrist : snarest, søknader behandles fortløpende.
Adresse: Oslo

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Ønsker du å jobbe med arkitektur i et spennende tverrfaglig miljø? Da er Norconsult stedet for deg. Norconsult har ett
09.04.2021 Flere steder
Er du engasjert, kunnskapsrik og gjerne har erfaring innen geoteknikk? Vi søker deg som vil være med å bygge opp
09.04.2021 Flere steder
Norconsults kontor i Mo i Rana søker arealplanlegger og lanskapsarkitekt.  Ønsker du å jobbe med planarbeid, eller som landskapsarkitekt i
09.04.2021 Flere steder
Vi søker deg som vil være med å bygge opp vårt miljø innenfor brannsikkerhet. på Helgeland. Hos oss vil du få
09.04.2021 Flere steder
Har du lyst på nye utfordringer som bygningsfysiker hos Norconsult i Bodø? Norconsult i Bodø utfører tverrfaglige arkitekt- og ingeniørtjenester
09.04.2021 Bodø
Norconsult i Bodø utfører tverrfaglige arkitekt- og ingeniørtjenester innenfor bygg- og eiendom, samferdsel, plan, VA og miljø og tilbyr også
09.04.2021 Bodø
Norconsult har Norges største rådgivende fagmiljø innen vann- og avløpsteknikk.  VA-seksjonen i Tromsø har 10 engasjerte og dyktige medarbeidere. Vi er
09.04.2021 Tromsø
Stendi søker miljøterapeuter til våre barnevernsavdelinger i Tromsø. Leter du etter en spennende og utfordrende stilling i et fagmiljø med gode utviklingsmuligheter?  
08.04.2021 Tromsø
Vis alle 26.980 ledige stillinger

EY er den mest globale organisasjonen innen revisjon, skatt og avgift, forretningsjus, transaksjoner og rådgivning. Med 175.000 ansatte i 150 land - 1.700 av dem fordelt på 39 kontorer i Norge - bidrar våre tjenester og vår kunnskap til å bygge tillit og skape bærekraftig vekst i finansmarkedene og i økonomier rundt om i verden. Vi vil at alt vi gjør skal bidra til at offentlige og private virksomheter fungerer bedre – for våre medarbeidere, kunder og samfunnet vi opererer i. 

EY har de siste 10 årene blitt kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver blant økonomistudenter. Ved å være markedsleder innenfor vår bransje i Norge, kan EY tilby deg som nyutdannet et bredt spekter av utfordringer og muligheter. 

Kundeporteføljen som betjenes av kjernevirksomheten vår Revisjon | Assurance er et speilbilde av norsk næringsliv. EY reviderer mer enn en tredjedel av antallet selskaper notert på Oslo Børs. Å arbeide tett med denne typen selskaper hver dag byr på en bredde du ikke vil finne noe annet sted, og åpner samtidig en rekke dører for deg.

Rådgivning | Advisory er unikt posisjonert mellom IT- og strategihusene. I Norge har EY over 300 konsulenter fordelt mellom byene Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Tjenestespekteret strekker seg fra effektivisering og prosessforbedring, via gevinstrealisering og risikohåndtering til IT-sikkerhet, noe som stiller store krav til både bredde og spisskompetanse.

Revisjon | Assurance EY reviderer mage av verdens ledende og raskest voksende virksomheter med støtte i en global metodikk og moderne verktøy. Målet er å holde samme høye kvalitet, uansett hvor i verden våre revisjonstjenester leveres. Våre revisorer har bred fagkompetanse og bransjeerfaring og bistår ledelsen med å identifisere både risiko og muligheter.

Transaksjonsrådgivning | Transactions bistår sine kunder med å gjøre den riktige handelen til den riktige prisen, til rett tid – være det seg i forbindelse meg fusjoner, oppkjøp, strategiske allianser, salg, nyemisjoner eller restruktureringer.

Skatt og avgift | Tax er ledende innen sitt fagfelt. Våre fagområder er selskapsskatt, internasjonal skatt, transaksjonsrådgivning, personskatt og indirekte skatt. Vi bistår alt fra de største internasjonale konsern til mindre norske selskap. Med over 200 medarbeidere er vi ett av Norges største private kompetansemiljø innenfor skatt og avgift. Tax er representert ved 16 av våre kontorer i Norge. Ledende globale juridiske ratingselskaper som Legal 500, Chambers, International Tax Review og Tax Directors Hanbook rangerer oss i 1. divisjon innen skatt og avgift i Norge.

Antall ansatte

Over 175.000 globalt og 1.700 i Norge 

Les mer om EY

Stillingsbeskrivelse

Vi i EY Supply Chain & Operations og EY Law har en spennende mulighet som manager/senior manager!

Muligheten

EY har et ledende Supply Chain & Operations-miljø i Norge og består i dag av rundt 50 rådgivere som jobber på tvers av en rekke bransjer. Vi støtter våre kunder gjennom hele forsyningskjeden, inkludert strategi, planlegging, innkjøp, produksjon og distribusjon. Våre kunder er store og mellomstore selskaper i privat og offentlig sektor. Vi opplever sterk etterspørsel og styrker derfor nå vår kompetanse og kapasitet i vårt innkjøpsteam i Oslo. Vi legger stor vekt på faglig- og personlig utvikling samt et godt arbeidsmiljø.

Oppdragene våre er ofte i grenselandet økonomi, teknologi og jus. EY Consulting og EY Law gjør derfor nå en felles satsning og er på jakt etter deg som brenner for å forbedre innkjøpsfunksjoner og prosesser og har minst 5 års relevant erfaring innen strategisk og/eller taktisk innkjøp. Er du jurist ser vi særlig etter bakgrunn og god kompetanse innenfor regelverket for offentlige anskaffelser.

Viktige arbeidsoppgaver vil være

Du vil delta i prosjektarbeid som innebærer å løse komplekse problemer for selskaper i omstilling. I våre prosjekter drives vi av verdiskapning for kunden, samtidig som vi sikrer personlig og faglig utvikling for våre teammedlemmer. Som manager/senior manager vil du få ansvar for hele eller deler av prosjekter, fra planlegging til leveranse. Videre vil du ha en ledende rolle i salgsarbeid, samt være en viktig bidragsyter til fag- og teamutvikling. Innkjøpsteamet jobber med følgende hovedområder:

 • Innkjøpsanalyser og helhetlige innkjøpstransformasjoner
 • Organisering og ledelse av innkjøpsfunksjoner
 • Kategoristyring
 • Digitalisering av innkjøpsfunksjonen
 • Sustainability og ESG rapportering innen innkjøp
 • Støtte til gjennomføring av anskaffelser
 • Real Estate og Facility Management sourcing
 • Prosessforbedring av operativt innkjøp
 • Rådgivning og kvalitetssikring av leveranser på bakgrunn av regler for offentlige anskaffelser

Som manager/senior manager vil du inngå i vårt Nordiske innkjøpsteam og i ledergruppen til avdelingen Supply Chain & Operations i Norge. Her får du mulighet til å forme avdelingen og bidra slik at vi kontinuerlig utvikler den kompetansen som våre kunder trenger og etterspør. Du vil jobbe tett med de andre kompetanseområdene i EY (For eksempel Risk, Sustainability, Data & Analytics og Technology). Har du juridisk bakgrunn vil du i tillegg være en del av advokatfirmaet og vårt sterkt voksende forretningsjuridiske fagmiljø.

Egenskaper for å lykkes i rollen

 • Strukturert, analytisk og løsningsorientert
 • Empatisk og tillitsbyggende
 • Proaktiv og fremoverlent
 • Sterk teamspiller
 • Meget gode kommunikasjons- og fremstillingsevner i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Kvalifikasjoner for stillingen

 • Utdannelse på universitets- eller høyskolenivå, gjerne master i teknologi, økonomi eller jus
 • 5-10 års erfaring innen et utvalg av nevnte hovedområder
 • Erfaring fra konsulentselskap eller ledende innkjøpsorganisasjoner
 • Ønskelig med prosjektledererfaring og kjennskap til ledende innkjøpsprosesser
 • Erfaring innen offentlig anskaffelser vil vekte positivt, men er ikke et krav

Det vi ser etter

En lagspiller med driv, entusiasme og faglig tyngde som brenner for å skape verdi for våre kunder. Vi ønsker at du skal være med å utvikle vårt innkjøpsteam til neste nivå!

Hva EY tilbyr

EY har definert sitt formål som building a better working world . Dette gjennomsyrer vår arbeidskultur, og som konsulent hos oss får du jobbe med inspirerende og meningsfulle prosjekter. I EY er du delaktig i å definere din karriere med stor innflytelse over din egen arbeidshverdag. Fra første dag vil du få utfordrende og stimulerende oppgaver på tvers av klienter og bransjer. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs. Vi setter derfor din utvikling i fokus. Alle ansatte i EY inngår i EYs karriere og utviklingsprogram som blant annet inkluderer årlig kursing, tilpasset nivå, interesser og behov, innen relevante fagdisipliner. Du vil være en del av et tverrfaglig miljø som vektlegger høy kvalitet og kunnskapsdeling. Sist, men ikke minst tilbyr vi gode betingelser, i et stimulerende, inkluderende, jordnært og hyggelig arbeidsmiljø.

 • Kontinuerlig læring: Du vil utvikle tankesett og ferdigheter for å navigere i det som kommer.
 • Suksess som definert av deg: Vi tilbyr verktøyene og fleksibiliteten, slik at du kan få en meningsfull innvirkning på din måte.
 • Transformativ ledelse: Vi gir deg innsikt, coaching og selvtillit til å være den lederen verden trenger.
 • Mangfoldig og inkluderende kultur: Du vil bli omfavnet for den du er og få muligheten til å bruke stemmen din for å hjelpe andre med å finne sin.

Interessert?

Hvis du besitter nevnte egenskaper og kvalifikasjoner og synes dette virker som en spennende mulighet vil vi gjerne høre fra deg så snart som mulig. Alle søknader mottas elektronisk via vår søknadsportal og vi ber deg laste opp CV og vitnemål. Ta gjerne også kontakt for en kaffeprat om du synes stillingen høres interessant ut og vil vite mer før en eventuell søknad.

Ved spørsmål kan du kontakte Thomas Haver (Partner i SC&O) på Logg inn for å se kontaktinformasjon eller Astrid Foyn-Bruun (Partner og Head of Law) på Logg inn for å se kontaktinformasjon Søknadsfrist : snarest, søknader behandles fortløpende.
Adresse: Oslo

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • APR 13
  2021
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
Internship / Praktikanter