<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Barne-, ungdoms- og familieetaten, region sør Fast stilling som førstekonsulent/konsulent

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen

Avdeling kontorfag er en regional avdeling med for tiden 29 ansatte og kontorsteder i alle regionens fylker. Vår oppgave er å gi god lederstøtte på ulike administrative oppgaver, og gjennom det bidra til at etaten oppnår sine hovedmål knyttet til barn-, unge- og familier. 
Vi har nå en fast 100 % stilling ledig, og søker en stabil og trygg medarbeider som kan bidra inn i gruppen vår med stå-på vilje, godt humør og evne til å raskt sette seg inn i nye oppgaver og ansvarsområder. Kanskje det er deg?
Stillingen er knyttet til våre kontorlokaler i Tønsberg, men vil også ha faste kontordager ute på institusjoner i Vestfold. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Hva får du jobbe med hos oss?
  • Ulike administrative oppgaver som for eksempel daglig ajourhold av elektronisk post, avstemming av elektronisk håndkasse, fakturabehandling, innkjøp, Controller oppgaver i turnussystemet GAT, og diverse støtteoppgaver for ulike institusjons- og fosterhjemsavdelinger
  • Andre oppgaver kan bli tillagt stillingen

Hvilken bakgrunn har du?
  • For førstekonsulent kreves det minimum 180 studiepoeng på universitets-/høyskolenivå, Økonomisk/administrativ utdanning vil foretrekkes for denne stillingen. For konsulent kreves det minimum treårig videregående skole, eventuelt fagutdanning innen relevante administrative fag.  
  • Det kreves minimum 2-3 års økonomisk/administrativ yrkeserfaring.
  • Gode dataferdigheter er en forutsetning, og søker må ha god kompetanse i Excel.
  • Kjennskap til ePhorte, Contempus, GAT (turnusforståelse) og Office 365 vil være en fordel.
Hvem ser vi etter?
  •  Du har evne til å vise initiativ, arbeide selvstendig, nøyaktig og strukturert.
  •  Du bør være serviceinnstilt, løsningsorientert, pålitelig og ha gode samarbeidsevner.
  •  Du må ha vilje og evne til å sette deg inn i nye oppgaver og systemer, samt kunne orientere deg i landskapet av gjeldende lover og   regler.      
  •  Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, med vilje og evne til å kunne formidle ulik informasjon til andre på en tydelig og   forståelig måte.
  •  Du er fleksibel og endringsvillig og må påregne høyt arbeidstempo i perioder.

Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt. 


Hos oss får du:
  • Stillingen er plassert i statlig lønnsregulativ som konsulent i stillingskode 1065, LR 17 alt. 5-11, p.t. kr 382 900-444 700 pr. år (ltr.39-49), eller som førstekonsulent i stillingskode 1408, LR 21, alt. 5-11, p.t. kr 410 400 - 490 600 pr. år (ltr.44-55). 
  •  Avlønning vurderes etter utdanning og erfaring.
  •  Medlemskap i Statens pensjonskasse jf. Lov om Statens pensjonskasse, som innebærer en god tjenestepensjonsordning, tilbud om   boliglån til konkurransedyktige betingelser, samt yrkesskade- og gruppelivsforsikring.

Opplysninger til deg som søker
  • Stillingen er knyttet til våre kontorlokaler i Tønsberg men vil også ha faste kontordager ute på institusjon i Vestfold. Søkere må ha sertifikat og kunne disponere bil ved behov. Stillingen inngår i en regional avdeling og det gjøres oppmerksom på at det kan komme endringer i både arbeidsoppgaver og organisering.
  • Stillingen er for tiden ved avdeling kontorfag, region sør.
  • Inkludering og mangfold er en styrke og gjør at vi kan løse oppgavene våre enda bedre. Derfor ønsker vi oss medarbeidere med ulikekompetanser, fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiver. Har du funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, oppfordrer videg som søker til å krysse av i jobbsøkerportalen. Er det kvalifiserte søkere, kaller vi inn minst én i hver gruppe til intervju, og får du jobben,legger vi til rette for deg om du trenger det. Utenom å velge ut riktige kandidater bruker vi ikke avkrysningene til noe annet enn anonymisertstatistikk. 
  • Politiattest vil kreves ved tiltredelse, jf. Lov om barnevern § 6-10, og forskrift om politiattest § 6. Denne attesten skal ikke legges ved søknaden.
  • Du kan be om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlisten. Dette må i så fall begrunnes. Vi kontakter deg dersom ønsket ditt ikke tas til følge.
Kontaktopplysninger

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål

•    Ansatt representant Bengt Michelsen  tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon
•    Avdelingsleder Heidi Sohlberg, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon

Søknad med CV sendes elektronisk via link på denne siden.

Vitnemål og attester  med bekreftet stillingsstørrelse og varighet skal taes med ved et eventuelt intervju.





Om arbeidsgiveren

Om Bufetat

Barne-, ungdoms- og familieetatens fem regioner har som hovedoppgave å drive etatens institusjoner og familievernkontor. I tillegg har regionene ansvar for fosterhjemsrekruttering og oppgaver knyttet til adopsjon. Barn, unge og deres familie skal få riktig hjelp til rett tid uansett hvor de bor i Norge. Bufetat sine fem regioner og Bufetat Senter for administrasjon og utvikling rapporterer til Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet som er underlagt Barne- og familiedepartementet.

Bufetat region sør dekker Agder, Vestfold og Telemark, samt tidligere Buskerud fylke. Regionkontoret ligger i Tønsberg

Les mer om Barne-, ungdoms- og familieetaten, region sør

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Barne-, ungdoms- og familieetaten, region sør