<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

IS/IT-ingeniør Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 34 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.
 

Hydro Husnes ligger i Kvinnherad kommune i Sunnhordland, ved utløpet av Hardangerfjorden. Kommunen har svært gode oppvekstsvilkår for barn og ungdom. Området kan by på hele spekteret fra idyllisk skjærgård til høyfjell og isbreer, og det er flotte muligheter for fritidsaktiviteter både sommer- og vinterstid.

 

Metallallverket er 100 % eid av Hydro, og er Norges fjerde største aluminiumprodusent, målt etter årlig produksjonskapasitet på 195 000 tonn elektrolysemetall. I tillegg til produksjon av primæraluminium har verket et støperi for produksjon av pressbolt, og totalt cirka 335 ansatte.

 

Vi søker nå en IS/IT-ingeniør som vil bidra til sikker og god IT-drift ved verket. Dette er en variert og ansvarsfull stilling med gode utsikter til faglig og personlig utvikling i et høykompetent faglig miljø, med mulighet for å delta i avdelingens vaktordning. 

 

Ansvarsområder 

 • Utvikle og modifisere løsninger for drift av nettverk og servere innenfor informasjonsteknologi, automasjon & industriell IT (IT/OT nett) 
 • Ansvar for drift av Windows-servere (inkl. Active Directory og Group Policy), nettverk, brannmur og datasikkerhet 
 • Lokal support på kontor og produksjonsstøttesystemer (IT/OT system) 
 • Bidra til forbedringsarbeid innen automasjon/industriell IT 
 • Delta i prosjekter på tvers av enhetene i Hydro 


Kvalifikasjoner 

 • Relevant høyere utdanning innen informasjonsteknologi (IT) og/eller automatisering / industriell IT (Bachelor- eller Mastergrad) 
 • Erfaring innen drift og support av IT/OT-system 
 • Erfaring med nettverk, segmentering og switcher basert på utstyr fra Cisco, samt VMware som virtuell plattform 
 • Kjennskap til Citrix XenApp og MS-SQL server 
 • Evne og vilje til å holde seg oppdatert innenfor fagområdet 
 • Beherske norsk og engelsk, skriftlig og muntlig 
 • Førerkort klasse B 


Vi ser etter en person med noe erfaring innen faget, men nyutdannede kan også være aktuelle. Vi søker deg som jobber selvstendig og strukturert, og er flink til å omsette teoretisk kunnskap til praktiske løsninger på komplekse problemer. Du bør være fremoverlent, handlekraftig og resultatorientert. Vi vektlegger initiativ, selvstendig holdning og gode samarbeidsevner. 
 
Annen informasjon 
Stillingen er organisert i en felles IT-avdeling i Aluminium Metal, og er dermed del av et stort fagmiljø. Stillingen er lokalisert på Husnes, der man jobber tett sammen med 5 andre fagpersoner.  

 

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.


Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.


 

Søknadsfrist: 20.06.2021

 

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder:
Odd Magne Ulvenes
Mobil: (Norway +47) 41554192

Rekrutterer:
Bodil Madslien
Mobil: (Norway +47) 41617458

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Nannas vei er en ny, men godt etablert og flott avdeling på Rykkinn, som yter heldøgns omsorgstjenester til våre brukere
22.07.2021 Oslo
Har du lyst til å bruke din utviklerkompetanse og virkelig kunne gjøre forskjell for både deg selv og andre? Sammen med
26.07.2021 Oslo
Skatteetaten fortsetter den storstilte digitaliseringen og trenger gode arkitekter til å bringe oss videre. Vi planlegger å bruke flere milliarder
26.07.2021 Oslo
Har du lyst til å bruke kompetansen din til å endre et lite stykke Norge og virkelig kunne gjøre forskjell
26.07.2021 Oslo
Har du interesse for og evne til å forstå sammenhengen mellom leveransene fra flere prosjekter, for å kunne avdekke avhengigheter
26.07.2021 Oslo
Ønsker du en karriere innen utvikling, liker nye utfordringer, og er interessert av å finne gode løsninger slik at utvikling
26.07.2021 Oslo
Ønsker du nye utfordringer, og er opptatt av å finne gode løsninger slik at test og utvikling kan gjøres effektivt
26.07.2021 Oslo
Divisjon Informasjonsforvaltning i Skatteetaten søker en person til å være med å lede arbeidet i divisjonens strategiske, forretningsmessige funksjon. Vi
26.07.2021 Oslo
Vis alle 27.639 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 34 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.
 

Hydro Husnes ligger i Kvinnherad kommune i Sunnhordland, ved utløpet av Hardangerfjorden. Kommunen har svært gode oppvekstsvilkår for barn og ungdom. Området kan by på hele spekteret fra idyllisk skjærgård til høyfjell og isbreer, og det er flotte muligheter for fritidsaktiviteter både sommer- og vinterstid.

 

Metallallverket er 100 % eid av Hydro, og er Norges fjerde største aluminiumprodusent, målt etter årlig produksjonskapasitet på 195 000 tonn elektrolysemetall. I tillegg til produksjon av primæraluminium har verket et støperi for produksjon av pressbolt, og totalt cirka 335 ansatte.

 

Vi søker nå en IS/IT-ingeniør som vil bidra til sikker og god IT-drift ved verket. Dette er en variert og ansvarsfull stilling med gode utsikter til faglig og personlig utvikling i et høykompetent faglig miljø, med mulighet for å delta i avdelingens vaktordning. 

 

Ansvarsområder 

 • Utvikle og modifisere løsninger for drift av nettverk og servere innenfor informasjonsteknologi, automasjon & industriell IT (IT/OT nett) 
 • Ansvar for drift av Windows-servere (inkl. Active Directory og Group Policy), nettverk, brannmur og datasikkerhet 
 • Lokal support på kontor og produksjonsstøttesystemer (IT/OT system) 
 • Bidra til forbedringsarbeid innen automasjon/industriell IT 
 • Delta i prosjekter på tvers av enhetene i Hydro 


Kvalifikasjoner 

 • Relevant høyere utdanning innen informasjonsteknologi (IT) og/eller automatisering / industriell IT (Bachelor- eller Mastergrad) 
 • Erfaring innen drift og support av IT/OT-system 
 • Erfaring med nettverk, segmentering og switcher basert på utstyr fra Cisco, samt VMware som virtuell plattform 
 • Kjennskap til Citrix XenApp og MS-SQL server 
 • Evne og vilje til å holde seg oppdatert innenfor fagområdet 
 • Beherske norsk og engelsk, skriftlig og muntlig 
 • Førerkort klasse B 


Vi ser etter en person med noe erfaring innen faget, men nyutdannede kan også være aktuelle. Vi søker deg som jobber selvstendig og strukturert, og er flink til å omsette teoretisk kunnskap til praktiske løsninger på komplekse problemer. Du bør være fremoverlent, handlekraftig og resultatorientert. Vi vektlegger initiativ, selvstendig holdning og gode samarbeidsevner. 
 
Annen informasjon 
Stillingen er organisert i en felles IT-avdeling i Aluminium Metal, og er dermed del av et stort fagmiljø. Stillingen er lokalisert på Husnes, der man jobber tett sammen med 5 andre fagpersoner.  

 

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.


Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.


 

Søknadsfrist: 20.06.2021

 

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder:
Odd Magne Ulvenes
Mobil: (Norway +47) 41554192

Rekrutterer:
Bodil Madslien
Mobil: (Norway +47) 41617458

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • AUG 01
  2021
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
14 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro