Scandic Edderkoppen er et 241 roms hotell i sentrum av Oslo med eget teater med kapasitet opp til 600 personer; 8 møterom og restaurant med plass opp til 180 personer.
Hotellet ligger bare 4 minutters gange fra hovedgaten, Karl Johan og er nærme byens hovedseverdigheter.
Mat og drikke er en viktig del av hotelloppholdet. Kjøkkensjefens hovedoppgave er å sørge for at både gjester og medarbeidere trives, samtidig som vi skaper lønnsomhet.
Ansvarsområder:
Kjøkkensjefen har det totale drifts- og ledelsesansvaret for kjøkkenet. Dette inkluderer blant annet:
· Personalansvar, herunder rekruttering, opplæring og utvikling av medarbeidere.
· Daglig drift av avdelingen og de avgjørelser som fattes.
· Timestyring, kostnadskontroll og bruttofortjeneste i hennhold til budsjett.
· Ansvaret for kjøkkenets kvalitet, herunder opplæring og oppfølging av kvalitetsstandarder, samt Scandic mat&drikke konsepter.
· Menyutvikling og innkjøp iht Scandic leverandørpolicy.
· Ansvar for HACCP (IK-mat), renhold og sikkerhet.
Kvalifikasjoner:
· Erfaring fra lignende stilling, fortrinnsvis fra hotellkjøkken.
· Fagbrev kokk.
· Ledererfaring.
· Erfaring fra kjededrift en fordel.
· Må kunne minst ett skandinavisk språk flytende.
· God økonomiforståelse.
Egenskaper:
Vi søker en erfaren og trygg leder som evner å motivere og inspirere sine ansatte. Du er glad i å lage mat, har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene. Du er serviceinnstilt og trives i vertsskapsrollen. Du er opptatt av resultater og tenker økonomi i alle ledd. Du er faglig dyktig og er opptatt av å levere høy kvalitet.
Vi tilbyr:
En spennende og variert stilling i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Du får anledning til å jobbe selvstendig og i team. Kjøkkensjef rapporterer til F&B sjef.
Scandic har gode utviklingsmuligheter gjennom Scandic Business School. Link til søknadsskjema:
Send søknadAdresse: St. Olavsplass 1