<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

UiT Norges arktiske universitet Førstekonsulent / rådgiver innen økonomi

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Om stillingen

Kunne du tenke deg en spennende stilling innen økonomi og eksternfinansiering?

Ved UiT Norges arktiske universitet, (BFE) er det ledig et vikariat for ett år i 100 % stilling som førstekonsulent/rådgiver innen økonomi. Stillingen er plassert ved Seksjon for organisasjon og økonomi, som er en enhet i fakultetsadministrasjonen. Fakultetet har en voksende ekstern portefølje og ønsker å styrke tjenester og støttefunksjoner knyttet til denne. Vi søker en person som har god økonomiforståelse, er endrings- og utviklingsorientert samt har gode samarbeidsevner.


Arbeidsoppgaver

Stillingen vil være en del av fakultetets prosjektstøtteteam. Du vil spesielt ha oppgaver og ansvar knyttet til drift av eksternt finansierte prosjekter samt utvikling av felles systemer for håndtering av planlegging, oppfølging og rapportering. Finansieringskildene er blant annet Norges forskningsråd, EU samt andre offentlige og private kilder.

Arbeidsoppgavene vil omfatte drift av eksternt finansierte prosjekter, veiledning/støtte til prosjektledere og generell saksbehandling på økonomiområdet.


Kontakt

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til assisterende fakultetsdirektør og leder for Seksjon for organisasjon og økonomi, Christian Hansen, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon/Logg inn for å se kontaktinformasjon, e-post: eller fakultetsdirektør Terje Aspen, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon/Logg inn for å se kontaktinformasjon, e-post:

Kvalifikasjoner

Vi søker deg med bachelorgrad innen økonomiske-administrative fag. Krav til utdanning kan fravikes ved lang og relevant praksis. Vi søker en person med utpregede analytiske evner, god tallforståelse og gode Excel-kunnskaper. Du har god digital kompetanse og relevant administrativ erfaring. UiT benytter UBW økonomisystem og erfaring fra dette eller lignende systemer vil være en fordel. Du må kunne kommunisere godt både muntlig og skriftlig på norsk/skandinavisk og engelsk da en stor del av jobben vil være å ha dialog med ansatte med ulik grad av økonomikompetanse. Godt humør og høy endringskapasitet er ingen ulempe.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Da stillingen er lyst ut som et vikariat, vil bakgrunn fra lignende arbeid og evne til å sette seg raskt inn i oppgavene bli tillagt vekt. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.


Vi tilbyr
  • Et godt arbeidsmiljø med dedikerte kolleger
  • Gode velferdsordninger
  • Gode pensjons-, forsikrings-, og låneordninger i Statens pensjonskasse

Lønn etter statens regulativ kode 1408 førstekonsulent eller 1434 rådgiver. Det trekkes 2 % pliktig innskudd til Statens pensjonskasse.


Søknaden

Søknaden sendes elektronisk via www.jobbnorge.no, og skal inneholde:

  • CV og søknadsbrev
  • Vitnemål og karakterutskrifter for alle grader
  • Attester
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon

All dokumentasjon som skal vurderes må være på et skandinavisk språk eller engelsk.

Inkluderende arbeidsliv og mangfold

UiT Norges arktiske universitet har et personalpolitisk mål om å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som tar i bruk potensialet i befolkningens samlede kompetanse. Vi mener at inkludering og mangfold er ein styrke og ønsker
oss medarbeidere med ulik kompetanse, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver.

Har du funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, oppfordrer vi deg som søker til å krysse av for dette i jobbsøkerportalen. Er det kvalifiserte søkere, kaller vi inn minst én i hver gruppe til intervju, og får du jobben, legger vi til rette for deg om du trenger det. Utenom å velge ut riktige kandidater bruker vi ikke avkrysningene til noe annet enn anonymisert statistikk. Les mer i .


Generelt

Ansettelsen skjer i henhold til regler og vilkår som til enhver tid gjelder for statsansatte, og retningslinjer ved UiT. På våre nettsider finner du mer .

Midlertidig engasjerte eller vikarer som har vært sammenhengende ansatt ved UiT i over tre år, skal ansees som fast ansatt, jf. statsansatteloven § 9 (3).

Ved UiT legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn og  personer som har stått utenfor arbeid og utdanning i en lengre periode (hull i CV en).  

UiT legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for ansatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til kontaktperson for stillingen.

Personopplysninger som oppgis behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger. Søkere kan be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista, men universitetet kan likevel beslutte at navnet på søkeren skal offentliggjøres. Søkeren vil da bli varslet i forkant av offentliggjøring.





Om arbeidsgiveren

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 28
    2024
    3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 01
    2024
    16 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 02
    2024
    3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 03
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om UiT Norges arktiske universitet