<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Prosjektleder - Switchgear ABB

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er et ledende globalt teknologiselskap som deltar aktivt i omstillingen av samfunnet og industrien for å oppnå en mer produktiv og bærekraftig fremtid. Gjennom banebrytende ingeniørkunst, der programvare koples sammen med produkter innen elektrifisering, robotisering, automatisering, motorer og omformere, skaper ABB løsninger som løfter teknologiens muligheter til nye høyder. ABBs fremgang bygger på mer enn 130 års teknologisk lederskap og drives fremover av rundt 110 000 talentfulle medarbeidere i over 100 land.

Ta ditt neste karrieresteg i ABB ved å bli en del av det globale teamet som bidrar til samfunnsmessige og industrielle endinger mot en mer produktiv og bærekraftig fremtid

I ABB har vi en klar målsetning om å være ledende innen alle aspekter av begrepene mangfold og inkludering som blant annet omfatter kjønn, legning, etnisitet og alder. Sammen har vi kommet godt i gang på en reise hvor vi ønsker at hver og en av oss tar imot og bidrar til mangfold og ulikhet

ABB Electrification tilbyr en bred portefølje av produkter, digitale løsninger og tjenester, fra transformatorstasjon til stikkontakt, som muliggjør sikker, smart og bærekraftig elektrifisering. Tilbudet omfatter digitale og oppkoblede innovasjoner for lav- og mellomspenning, inkludert elbil/elbuss-infrastruktur, modulære nettstasjoner, distribusjonsautomatisering, vern, kabler og kablingsutstyr, elektriske tavler, kabinetter, instrumentering og styring.

ABB i Skien er kommunens største, private arbeidsplass og har rundt 750 medarbeidere. Bedriften utvikler, produserer, leverer og eksporterer elektroteknisk utstyr til over 80 land for generering og distribusjon av strøm.

Vi søker nå en medarbeider for prosjektledelse, salg og markedsføring av kraftprodukter og systemer fra Electrification Distribution Solutions sin produktportefølje i det norske markedet.

Ditt ansvar
 • Som Prosjektleder er man ansvarlig for koordinering og oppfølging av komplekse switchgear leveranser fra ABB sine fabrikker, til det norske markedet
 • I tillegg vil du være del av et salgs og produktapparat som sammen har ansvaret for salg av ABB Electrification sine mellomspenningsprodukter, lavspenningsprodukter og vern til industri- og energibransjen i Norge
 • Stillingen inneholder blant annet følgende arbeidsoppgaver:
 • Prosjektledelse
 • Teknisk oppfølging mot fabrikker (kretsskjema, enlinjeskjema, vernløsninger)
 • Koordinering og oppfølging av leveranser mot kunde og fabrikk
 • Ansvar for økonomisk oppfølging av prosjektene Tekniske avklaringer og anbefalinger mot kunder, kolleger og fabrikker
 • Inngå i salgsteam for produkter som switchgear og nettstasjoner
 • Bidra med utarbeidelse av tilbud
 • Produktopplæring for kunder og interne
 • Ev. delta på planlagte markedsaktiviteter
Din bakgrunn
 • Ingeniør / sivilingeniør eller tilsvarende relevant utdanning / erfaring innenfor fagområdet
 • Erfaring som prosjektleder er en fordel
 • Beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig
 • Praktisk erfaring med switchgear er en fordel
 • Erfaring med utarbeidelse av eller feilsøking og korrigering i kretsskjema er en fordel
 • Generell bransjekunnskap og erfaring er en fordel
 • Evnen til å arbeide strukturert og systematisk både selvstendig og i team
 • Positiv innstilling til gjennomføring av oppgaver og villighet til å påta seg ansvar
 • Gode evner innen kommunikasjon og relasjonsbygging
 • Fleksibilitet til arbeidsoppgaver
 • Fokus på HMS, kvalitet og integritet

 

Mer om oss

For stillingen kan vi tilby:
• Personlig utvikling og karrieremuligheter
• Konkurransedyktige betingelser
• Fleksibel arbeidstid
• Trivelige og gode arbeidsforhold, med uformell atmosfære
• Positivt, spennende og hektisk miljø

Arbeidssted vil være Skien.

Vi ser frem til å motta din søknad og CV gjennom ABBs jobbportal innen 16.04.2021.

For mer informasjon om stillingen, kontakt
Kjetil Kleiva: Telefon 98 00 19 65 eller e-post: kjetil.kleiva@no.abb.com
Trond Y. Håkonsen: Telefon 91 88 05 75 eller e-post: trond-yngve.hakonsen@no.abb.com

Vi gjør oppmerksom på at ABB i samarbeid med Meditor gjennomfører vi bakgrunnsundersøkelse på alle kandidater som mottar tilbud om ansettelse i ABB Norge. Dette for å sikre best mulig kvalitet i rekrutteringsprosessen, i henhold til ABBs selskapspolicy.

Om du ønsker å vite mer om ABB kan du ta en titt på vår hjemmeside www.abb.no

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Revisorgruppen Fjordane er i sterk vekst og er derfor på jakt etter en ny medarbeider innen regnskapsnære tjenester og revisjon
03.02.2019 Sunnfjord
Stendi søker etter autorisert sykepleier eller vernepleier i en 100% medlever stilling ved vår bolig i Våler i Solør. Ansatte
07.05.2021 Våler i Hedmark
Vi opplever sterkt vekst, og legger nå til rette for å starte med kirurgi på ettermiddag/kveld og helg. Vi trenger
07.05.2021 Tromsø
Aleris Sykehus og Røntgen Tromsø holder til i moderne lokaler i Sjøgata 31-33 i Tromsø og tilbyr medisinske tjenester innen en rekke fagområder.
07.05.2021 Tromsø
Vi søker assistenter i min BPA ordning med assistanse 24 timer i døgnet. Jeg sitter i rullestol, har egen leilighet
07.05.2021 Trondheim
Prosjekteringsleder har på vegne av prosjektleder ansvaret for de tekniske løsningene som Statnetts prosjekter skal levere. Prosjekteringsleder leder prosjekteringsteamet og koordinerer all
28.04.2021 Flere steder
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
06.05.2021 Oslo
Ja takk, begge deler, sa Ole Brumm. Vi digger det og føler det akkurat på samme måte: Vi vil være
06.05.2021 Trondheim
Vis alle 28.466 ledige stillinger

Bli kjent med ABB

Du har potensialet. Vi har mulighetene.

Med pågangsmot og samarbeid er det ingen grenser for hva vi kan oppnå sammen!

 

Når du jobber i ABB, får du muligheten til å påvirke utviklingen, og sammen kan vi skape en bedre verden. Vi søker etter medarbeidere med integritet, et globalt tankesett og et ønske om å utgjøre en forskjell.

Arbeid målbevisst

Uansett hva din rolle i ABB er, kan du være sikker på at du er med på å skape en bedre verden. Fra å bygge bærekraftige kraftverk i avsidesliggende hjørner av verden eller øke sikkerheten til arbeidere i bilfabrikker, til å utvikle nye teknologier for å bekjempe forurensning - det arbeidet vi gjør, berører livene til millioner av mennesker.

Vær global

I ABB er vi 132 000 medarbeidere som samarbeider på tvers av mer enn 100 land over hele verden. Vi verdsetter mangfold og er overbevist om at evnen til å se på utfordringene fra mange ulike synsvinkler er grunnleggende for vår fremgang.

Utfordre deg selv

Vil vi lykkes med å redusere CO2-utslippene? Vil likestrøm endelig vinne over vekselstrøm? Vil smarte strømnett føre til at kraftgenerering blir mer bærekraftig og pålitelig? 

 

ABB takler noen av de mest utfordrende prosjekter verden står overfor i dag. Hos oss vil du ha muligheten til å utfordre deg selv, utvide dine horisonter og få en fremgangsrik karriere.

Vær en teknologipioner

Oljeutvinning 3000 meter under vann, banemotorer til tunge lokomotiver, elbilladere som leverer 100 kW på noen minutter - dette er bare noen av de områdene hvor vi er verdensledende. 

 

For at vi skal opprettholde vårt teknologiforsprang, trenger vi folk som er i fremste rekke innenfor sitt felt og som har en lidenskap for teknologi.

Ta ledelsen, samarbeid

Vi oppmuntrer til lederskap på alle nivåer og oppfordrer våre ansatte til å ta initiativ, komme med ideer og ta ansvar for sine egne karrierer. Vi forventer ikke bare at våre ansatte proaktivt påtar seg ansvar, men også at de forener sine talenter for å skape noe som er større enn det de kan oppnå alene. 

 

Til syvende og sist oppnår vi mer ved å ta ledelsen og arbeide sammen.

Vis mer

ABB er et ledende selskap innen kraft- og automasjonsteknologi. Våre løsninger gjør det mulig for kundene å øke effektiviteten, produktiviteten og kvaliteten i sine virksomheter samtidig som man reduserer miljøpåvirkningen. ABB forsøker alltid å ligge i forkant når det gjelder innovasjon, og mange av de teknologiene som er drivkraften i et moderne samfunn, ble utviklet av ABB.

 

ABB i Norge er en del av den verdensomspennende ABB-gruppen som har hovedkontor i Sveits. ABB har virksomhet over hele landet med ca. 2300 ansatte og en årlig omsetning på rundt 10,8 milliarder kroner.

 

ABB har en over 100 år lang tradisjon innen kraft- og automasjonsteknologi og satser hvert år store ressurser på forskning og utvikling. Teknologi, produkter og systemer fra ABB er i bruk over hele verden.

 

Våre produkter og systemer gir en mer stabil strømforsyning og bedre utnyttelse av eksisterende energi. Høyere energieffektivitet er siktemålet for alt vi gjør. Våre løsninger bidrar til økt produktivitet og dermed økt lønnsomhet for våre kunder.

ABB er i dag verdens største leverandør av industrielle motorer og frekvensomformere, generatorer til vindkraftindustrien og av produkter og systemer til strømnett.

Les mer her

Les mer om ABB

Stillingsbeskrivelse

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) er et ledende globalt teknologiselskap som deltar aktivt i omstillingen av samfunnet og industrien for å oppnå en mer produktiv og bærekraftig fremtid. Gjennom banebrytende ingeniørkunst, der programvare koples sammen med produkter innen elektrifisering, robotisering, automatisering, motorer og omformere, skaper ABB løsninger som løfter teknologiens muligheter til nye høyder. ABBs fremgang bygger på mer enn 130 års teknologisk lederskap og drives fremover av rundt 110 000 talentfulle medarbeidere i over 100 land.

Ta ditt neste karrieresteg i ABB ved å bli en del av det globale teamet som bidrar til samfunnsmessige og industrielle endinger mot en mer produktiv og bærekraftig fremtid

I ABB har vi en klar målsetning om å være ledende innen alle aspekter av begrepene mangfold og inkludering som blant annet omfatter kjønn, legning, etnisitet og alder. Sammen har vi kommet godt i gang på en reise hvor vi ønsker at hver og en av oss tar imot og bidrar til mangfold og ulikhet

ABB Electrification tilbyr en bred portefølje av produkter, digitale løsninger og tjenester, fra transformatorstasjon til stikkontakt, som muliggjør sikker, smart og bærekraftig elektrifisering. Tilbudet omfatter digitale og oppkoblede innovasjoner for lav- og mellomspenning, inkludert elbil/elbuss-infrastruktur, modulære nettstasjoner, distribusjonsautomatisering, vern, kabler og kablingsutstyr, elektriske tavler, kabinetter, instrumentering og styring.

ABB i Skien er kommunens største, private arbeidsplass og har rundt 750 medarbeidere. Bedriften utvikler, produserer, leverer og eksporterer elektroteknisk utstyr til over 80 land for generering og distribusjon av strøm.

Vi søker nå en medarbeider for prosjektledelse, salg og markedsføring av kraftprodukter og systemer fra Electrification Distribution Solutions sin produktportefølje i det norske markedet.

Ditt ansvar
 • Som Prosjektleder er man ansvarlig for koordinering og oppfølging av komplekse switchgear leveranser fra ABB sine fabrikker, til det norske markedet
 • I tillegg vil du være del av et salgs og produktapparat som sammen har ansvaret for salg av ABB Electrification sine mellomspenningsprodukter, lavspenningsprodukter og vern til industri- og energibransjen i Norge
 • Stillingen inneholder blant annet følgende arbeidsoppgaver:
 • Prosjektledelse
 • Teknisk oppfølging mot fabrikker (kretsskjema, enlinjeskjema, vernløsninger)
 • Koordinering og oppfølging av leveranser mot kunde og fabrikk
 • Ansvar for økonomisk oppfølging av prosjektene Tekniske avklaringer og anbefalinger mot kunder, kolleger og fabrikker
 • Inngå i salgsteam for produkter som switchgear og nettstasjoner
 • Bidra med utarbeidelse av tilbud
 • Produktopplæring for kunder og interne
 • Ev. delta på planlagte markedsaktiviteter
Din bakgrunn
 • Ingeniør / sivilingeniør eller tilsvarende relevant utdanning / erfaring innenfor fagområdet
 • Erfaring som prosjektleder er en fordel
 • Beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig
 • Praktisk erfaring med switchgear er en fordel
 • Erfaring med utarbeidelse av eller feilsøking og korrigering i kretsskjema er en fordel
 • Generell bransjekunnskap og erfaring er en fordel
 • Evnen til å arbeide strukturert og systematisk både selvstendig og i team
 • Positiv innstilling til gjennomføring av oppgaver og villighet til å påta seg ansvar
 • Gode evner innen kommunikasjon og relasjonsbygging
 • Fleksibilitet til arbeidsoppgaver
 • Fokus på HMS, kvalitet og integritet

 

Mer om oss

For stillingen kan vi tilby:
• Personlig utvikling og karrieremuligheter
• Konkurransedyktige betingelser
• Fleksibel arbeidstid
• Trivelige og gode arbeidsforhold, med uformell atmosfære
• Positivt, spennende og hektisk miljø

Arbeidssted vil være Skien.

Vi ser frem til å motta din søknad og CV gjennom ABBs jobbportal innen 16.04.2021.

For mer informasjon om stillingen, kontakt
Kjetil Kleiva: Telefon 98 00 19 65 eller e-post: kjetil.kleiva@no.abb.com
Trond Y. Håkonsen: Telefon 91 88 05 75 eller e-post: trond-yngve.hakonsen@no.abb.com

Vi gjør oppmerksom på at ABB i samarbeid med Meditor gjennomfører vi bakgrunnsundersøkelse på alle kandidater som mottar tilbud om ansettelse i ABB Norge. Dette for å sikre best mulig kvalitet i rekrutteringsprosessen, i henhold til ABBs selskapspolicy.

Om du ønsker å vite mer om ABB kan du ta en titt på vår hjemmeside www.abb.no

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 13
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
11 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Fakta om ABB