Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsbeskrivelse
Restaurantsjef på Finnegaardsstuene, FG Restaurant & Bar og Casa del Toro. Har ansvaret for den daglige driften av restaurantene. Hovedansvar er blant annet kvalitetskontroll, varebestilling, varetelling, personale og kostnadskontrol av blant annet varekost og lønnskost. Stillingen omfatter også planlegging og gjennomføring av selskaper, oppfølging og oppdatering av menyer samt vinkart. Direktekontakt med våre gjester og faglig oppdatering av de ansatte. Må også delta aktiv i markedsføring, økonimistyring og oppdatering av nettsider/sosiale medier. Personen som skal være i denne stillingen må høy kunnskap innen mat og vin, du må trives med kveldsarbeid, høyt tempo og være villig til å ta i et ekstra tak når det trengs. Gode lønnsbetingelser for den rette personen
Selve juvelen på bryggesiden. Med sin klassiske arkitektur og enestående atmosfære er Finnegaarden Hotell & Restauranter en av bergens beste restauranter
Les mer om
Finnegaarden Hotell & Restauranter
Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.