<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

DNB Bank Norway Kundeansvarlig

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du jobbe tett på de mest spennende og varierte bedriftskundene i Trøndlag? Sammen med oss kan du bidra til at bedriftene i regionen vår lykkes!

Vår avdeling er en av to avdelinger som betjener mellomstore og store regionale bedrifter i Trøndelag. Vi har sju dyktige medarbeidere og søker nå en ny kollega som skal betjene en egen portefølje med bedriftskunder i vårt spennende markedsområde og være regionens kontaktperson mot havbruksbransjen.

Vi søker deg som trives med en utadrettet, kundefokusert arbeidshverdag og lykkes godt med salg og forhandlinger. Dine oppgaver vil innebære oppfølging og videreutvikling av eksisterende kundeportefølje, men du vil også ha stort fokus på rekruttering av nye kunder i dette markedet.

Du har kjennskap og interesse for det lokale næringslivet i markedsområdet og god forståelse for de utviklingstrekk og trender som påvirker utviklingen lokalt. Din interesse for å sette deg inn i bedriftenes forretning og bransje sikrer god strategisk rådgivning tilpasset den enkelte kunde. Gjennom tett samarbeid med kolleger finner du gode løsninger for kundene og sørger for å gi dem gode DNB-opplevelser.

Ansvar og arbeidsoppgaver

  • Markedsføring, salg og relasjonsbygging overfor eksisterende og potensielle kunder, spesielt innenfor havbruk
  • Utarbeidelse og oppfølging av handlingsplaner for det enkelte kundeforhold
  • Kredittvurdering, risikohåndtering og generell kundeoppfølging
  • Utarbeidelse og presentasjon av kredittsaker for besluttende organer
  • Kontakt med øvrige produktmiljøer i banken for økt kryssalg/kundetilfredshet

Erfaring/kvalifikasjoner

  • Relevant utdanning på høyskole-/universitetsnivå
  • Relevant erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver
  • Høy kredittkompetanse og –forståelse
  • Erfaring med bruk av modellverktøy ifm. kredittarbeidet
  • God salgs- og relasjonskompetanse
  • Digital kompetanse og nysgjerrig på ny teknologi
  • God regnskapsforståelse
  • Analytiske evner

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som tar initiativ og er vant til å jobbe selvstendig. Samtidig både trives og fungerer du godt med en samarbeidsorientert arbeidsform. Du er systematisk og velorganisert og foretar nødvendige prioriteringer for å få gjennomført det du setter deg fore innen de fristene du har. Gjennom tidligere erfaringer har du bevist at du evner å sette deg raskt inn i ulike problemstillinger og komplekse saksforhold og at du har en ryddig og tydelig kommunikasjonsform, både skriftlig og muntlig. Du er pålitelig og opptatt av å finne gode løsninger.

Vi tilbyr

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og en god læringsarena som preges av initiativrike kollegaer med stort pågangsmot og sterk vilje og evne til å lykkes. I denne stillingen har du muligheten til å få inngående kjennskap til næringslivet i Trøndelag, utvide ditt eksisterende kontaktnett og bidra positivt til utviklingen i markedsområdet.

Søknadsfrist: 16.04.2021

Arbeidssted: Trondheim

Kontaktpersoner: Jan Arild Bøhle, mob: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Vi er norske, og vi er internasjonale. Vi er tradisjon og innovasjon. Vi er en partner i singelliv, familieliv, dagligliv, næringsliv og samfunnsliv. Vi er her for de små detaljene og de store spørsmålene. Hver dag knytter vi mennesker og ideer sammen med kunnskap og kapital. Vi jobber for at du skal få en enklere hverdag. Som Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern, tilbyr vi et komplett tilbud av finansielle tjenester gjennom mobil, nettbank, bankkontorer og internasjonale kontorer. 

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette. For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt. 




Adresse: Trondheim
Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Vi jobber for at du skal få en enklere hverdag. Som Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern, tilbyr vi et komplett tilbud av finansielle tjenester gjennom mobil, nettbank, bankkontorer og internasjonale kontorer.Vi er her. For at du skal være i forkant!

 

Les mer om DNB Bank Norway

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om DNB Bank Norway