<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Fagleder Anodetesting Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

 

Hydro Sunndal er Europas største og mest moderne anlegg for produksjon av primæraluminium. Ferdigproduktene fra støperiene er pressbolt og støpelegeringer av høy kvalitet. I tillegg til verdiskapende aluminiumproduksjon er Sunndalsøra også langt fremme innen forskning og utvikling, med sin kompetanse innen støperivirksomhet.

 

Driftslaboratoriet ligger under enheten HMSK, og består av et team med 8 erfarne medarbeidere. Teamet ufører analyser av råmateriale, produkter og miljøprøver med høye kvalitetsstandarder.    

 

Da Fagleder Anodetesting går av med pensjon, søker vi hans etterfølger.

 

Ansvarsområde

Som Fagleder Anodetesting har du ansvar for å støtte Karbon og Elektrolyse med driftsnødvendige analyser av anoder og råstoff. 

 

Dette innebærer blant annet:

 • Fagansvar for opparbeiding, analyse og rapportering av karbonprodukter
 • Ansvarlig for drift, vedlikehold og utvikling av karbonlaboratorium
 • Ansvar for utarbeidelse og vedlikehold av prosedyrer
 • Oppfølging av kvalitet for analyser og målinger, samt forbedrings- og standardiseringsarbeid
 • Følge opp mål og iverksette korrigerende tiltak
 • Bidra i faglig forum og kompetansedeling i Hydro Aluminium Metal
 • Bidra til et godt og forebyggende HMS-arbeid

 

Kvalifikasjoner

 • Bachelor innen relevant fagområde
 • Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • God kunnskap innen analysemetoder,
 • God kunnskap innen statistiske metoder 
 • Gode kunnskaper innen IT og databehandling
 • Kunnskap innen anodeproduksjon og anodeegenskaper i aluminiumsindustri er en fordel
 • Det legges stor vekt på nøyaktighet og systematikk
 • Evne til å jobbe selvstendig
 • Evne, lojalitet og holdninger til å utføre jobben i henhold til gjeldende standarder og Hydros verdier

 

Fagleder skal fremme Hydro sine verdier i sitt arbeid og bidra til godt samarbeid i egen enhet, så vel som i samarbeidsrelasjoner på tvers av enheter. 

 

Annen informasjon:

Stillingen er lokalisert på Sunndalsøra, og vil rappporetere til Områdeleder HMSK.

 

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

 

Vi ber deg legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

 

I våre rekrutteringsprosesser benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

 

Søknadsfrist: 25.04.2021

 

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder:
Allan Hansen
Mobil: (Norway +47) 46630490

 

Rekrutterer
Bodil Madslien
Mobil: (Norway +47) 41617458 

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Med bakgrunn i stor oppdragsmengde på grunnundersøkelser søker vi flere grunnborere. Multiconsult har Norges største geotekniske kompetansemiljø innen rådgiverbransjen. På
13.05.2021 Tromsø
Multiconsult har vært, og er, rådgiver for flere av det vi mener er de mest spennende og utfordrende byggeprosjektene i
13.05.2021 Oslo
Multiconsult Norge AS, avdeling Bygg og Industri er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen Elektro. Vi ser
13.05.2021 Flere steder
Oppdrettere flytter deler av sin produksjon av matfisk på land og nye aktører etablerer anlegg for fullskala produksjon av matfisk
13.05.2021 Stord
Multiconsult Norge AS avdeling Stord er i vekst, og me ønskjer å styrke vår kompetanse og kapasitet innan fagområdet struktur/byggeteknikk.
13.05.2021 Stord
Multiconsult Norge AS avdeling Stord er i vekst, og me ønskjer å styrke vår kompetanse innan VVS-teknikk. Me ser difor
13.05.2021 Stord
Brenner du for ledelse, utvikling og verdiskaping? Multiconsult Vest søker en muliggjører! Er du klar for å ta rollen som leder
13.05.2021 Bergen
At Multiconsult, we enable our clients to implement the sustainable energy system of tomorrow – today. A core aspect of
13.05.2021 Oslo
Vis alle 31.485 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

 

Hydro Sunndal er Europas største og mest moderne anlegg for produksjon av primæraluminium. Ferdigproduktene fra støperiene er pressbolt og støpelegeringer av høy kvalitet. I tillegg til verdiskapende aluminiumproduksjon er Sunndalsøra også langt fremme innen forskning og utvikling, med sin kompetanse innen støperivirksomhet.

 

Driftslaboratoriet ligger under enheten HMSK, og består av et team med 8 erfarne medarbeidere. Teamet ufører analyser av råmateriale, produkter og miljøprøver med høye kvalitetsstandarder.    

 

Da Fagleder Anodetesting går av med pensjon, søker vi hans etterfølger.

 

Ansvarsområde

Som Fagleder Anodetesting har du ansvar for å støtte Karbon og Elektrolyse med driftsnødvendige analyser av anoder og råstoff. 

 

Dette innebærer blant annet:

 • Fagansvar for opparbeiding, analyse og rapportering av karbonprodukter
 • Ansvarlig for drift, vedlikehold og utvikling av karbonlaboratorium
 • Ansvar for utarbeidelse og vedlikehold av prosedyrer
 • Oppfølging av kvalitet for analyser og målinger, samt forbedrings- og standardiseringsarbeid
 • Følge opp mål og iverksette korrigerende tiltak
 • Bidra i faglig forum og kompetansedeling i Hydro Aluminium Metal
 • Bidra til et godt og forebyggende HMS-arbeid

 

Kvalifikasjoner

 • Bachelor innen relevant fagområde
 • Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • God kunnskap innen analysemetoder,
 • God kunnskap innen statistiske metoder 
 • Gode kunnskaper innen IT og databehandling
 • Kunnskap innen anodeproduksjon og anodeegenskaper i aluminiumsindustri er en fordel
 • Det legges stor vekt på nøyaktighet og systematikk
 • Evne til å jobbe selvstendig
 • Evne, lojalitet og holdninger til å utføre jobben i henhold til gjeldende standarder og Hydros verdier

 

Fagleder skal fremme Hydro sine verdier i sitt arbeid og bidra til godt samarbeid i egen enhet, så vel som i samarbeidsrelasjoner på tvers av enheter. 

 

Annen informasjon:

Stillingen er lokalisert på Sunndalsøra, og vil rappporetere til Områdeleder HMSK.

 

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

 

Vi ber deg legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.

 

I våre rekrutteringsprosesser benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

 

Søknadsfrist: 25.04.2021

 

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder:
Allan Hansen
Mobil: (Norway +47) 46630490

 

Rekrutterer
Bodil Madslien
Mobil: (Norway +47) 41617458 

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 16
  2021
  8 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 20
  2021
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
25 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro