<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

General Counsel, Hydro REIN Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

As part of our new strategic direction to diversify and explore new growth opportunities, Hydro has established the company Hydro REIN. This is one of the key positions we are now recruiting for in the new company.

 

Hydro REIN offers renewable energy solutions for cleaner and more sustainable industries. Our goal is to help our industrial clients take part in the energy transition. We facilitate access to affordable renewable power, which we will source from our own portfolio of hydro, solar and wind projects in Brazil and the Nordics. We also provide industrial scale energy solutions to improve energy efficiency, reduce emissions and cut costs inside the fence.

 

As General Counsel in Hydro REIN, you will join an industrial venture and play a pivotal part for a sustainable future.

 

Area of Responsibility
As General Counsel and Board Secretary of Hydro REIN, main responsibilities include:

 • Management of all legal and compliance activities within the company
 • Advice to REIN’s management and Board of Directors on legal, governance, regulatory and compliance matters
 • Coordination of legal resources (both internal and external) providing advice to REIN’s projects and businesses, including support on contracts, investment & financing transactions and any potential dispute resolution  
 • Development and maintenance of a legal and compliance risk management strategy for the company, including a robust compliance program and maintenance of legal license to operate
 • Participate in the development of REIN’s business and financing strategy, including enablers and requirements from a legal, governance and regulatory perspective

 

Qualifications

 • Master’s level legal degree or equivalent 
 • Minimum 10 years of relevant international experience, from recognized Norwegian or international law firm and/or relevant corporates
 • Understanding of the energy industry dynamics irrespective of the angle (e.g. project development, project finance, transmission networks, power purchase and sourcing, renewable power technology, power markets, etc.)
 • Understanding of capital markets rules and regulations (preferably in Norway) is a plus
 • Uncompromising integrity
 • Entrepreneurial spirit and "can do" attitude
 • Value-driven, with high focus on collaboration

 

What we offer
This is a unique opportunity to be part of an industrial start-up with global ambitions in the fast-growing renewables business. You will join a hard-working and fun-loving team, triggered by doing their best in an international and dynamic work environment. You’ll have room to shape your own role and really make your mark on our way forward. 

 

Founded on Hydro’s more than 100 years of energy experience, our business model is based on agility and the ability to provide the right solutions and services at the right cost. 

 

We are Hydro REIN. We make renewable energy work for you. 

 

Additional Information
This role reports to the Head of Hydro REIN.

 

Please enclose all relevant transcripts with your application (academic records/diplomas, certificates etc.). Only applications received through our online system will be considered, not via email.

 

As part of our recruitment process, we use Semac for background check.

 

Apply before: 04/25/2021

 

If you have any questions, please contact: 

 

Hiring manager
Olivier Girardot, Head of Hydro REIN
Phone: (Norway +47) 47718201 

 

Recruiter
Astrid Skogen
Phone:(Norway +47) 98006451

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Med bakgrunn i stor oppdragsmengde på grunnundersøkelser søker vi flere grunnborere. Multiconsult har Norges største geotekniske kompetansemiljø innen rådgiverbransjen. På
13.05.2021 Tromsø
Multiconsult har vært, og er, rådgiver for flere av det vi mener er de mest spennende og utfordrende byggeprosjektene i
13.05.2021 Oslo
Multiconsult Norge AS, avdeling Bygg og Industri er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen Elektro. Vi ser
13.05.2021 Flere steder
Oppdrettere flytter deler av sin produksjon av matfisk på land og nye aktører etablerer anlegg for fullskala produksjon av matfisk
13.05.2021 Stord
Multiconsult Norge AS avdeling Stord er i vekst, og me ønskjer å styrke vår kompetanse og kapasitet innan fagområdet struktur/byggeteknikk.
13.05.2021 Stord
Multiconsult Norge AS avdeling Stord er i vekst, og me ønskjer å styrke vår kompetanse innan VVS-teknikk. Me ser difor
13.05.2021 Stord
Brenner du for ledelse, utvikling og verdiskaping? Multiconsult Vest søker en muliggjører! Er du klar for å ta rollen som leder
13.05.2021 Bergen
At Multiconsult, we enable our clients to implement the sustainable energy system of tomorrow – today. A core aspect of
13.05.2021 Oslo
Vis alle 31.472 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

As part of our new strategic direction to diversify and explore new growth opportunities, Hydro has established the company Hydro REIN. This is one of the key positions we are now recruiting for in the new company.

 

Hydro REIN offers renewable energy solutions for cleaner and more sustainable industries. Our goal is to help our industrial clients take part in the energy transition. We facilitate access to affordable renewable power, which we will source from our own portfolio of hydro, solar and wind projects in Brazil and the Nordics. We also provide industrial scale energy solutions to improve energy efficiency, reduce emissions and cut costs inside the fence.

 

As General Counsel in Hydro REIN, you will join an industrial venture and play a pivotal part for a sustainable future.

 

Area of Responsibility
As General Counsel and Board Secretary of Hydro REIN, main responsibilities include:

 • Management of all legal and compliance activities within the company
 • Advice to REIN’s management and Board of Directors on legal, governance, regulatory and compliance matters
 • Coordination of legal resources (both internal and external) providing advice to REIN’s projects and businesses, including support on contracts, investment & financing transactions and any potential dispute resolution  
 • Development and maintenance of a legal and compliance risk management strategy for the company, including a robust compliance program and maintenance of legal license to operate
 • Participate in the development of REIN’s business and financing strategy, including enablers and requirements from a legal, governance and regulatory perspective

 

Qualifications

 • Master’s level legal degree or equivalent 
 • Minimum 10 years of relevant international experience, from recognized Norwegian or international law firm and/or relevant corporates
 • Understanding of the energy industry dynamics irrespective of the angle (e.g. project development, project finance, transmission networks, power purchase and sourcing, renewable power technology, power markets, etc.)
 • Understanding of capital markets rules and regulations (preferably in Norway) is a plus
 • Uncompromising integrity
 • Entrepreneurial spirit and "can do" attitude
 • Value-driven, with high focus on collaboration

 

What we offer
This is a unique opportunity to be part of an industrial start-up with global ambitions in the fast-growing renewables business. You will join a hard-working and fun-loving team, triggered by doing their best in an international and dynamic work environment. You’ll have room to shape your own role and really make your mark on our way forward. 

 

Founded on Hydro’s more than 100 years of energy experience, our business model is based on agility and the ability to provide the right solutions and services at the right cost. 

 

We are Hydro REIN. We make renewable energy work for you. 

 

Additional Information
This role reports to the Head of Hydro REIN.

 

Please enclose all relevant transcripts with your application (academic records/diplomas, certificates etc.). Only applications received through our online system will be considered, not via email.

 

As part of our recruitment process, we use Semac for background check.

 

Apply before: 04/25/2021

 

If you have any questions, please contact: 

 

Hiring manager
Olivier Girardot, Head of Hydro REIN
Phone: (Norway +47) 47718201 

 

Recruiter
Astrid Skogen
Phone:(Norway +47) 98006451

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Jus

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • MAI 16
  2021
  8 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • MAI 20
  2021
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
25 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro