<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Intility Intility søker frontend-utviklere

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!
 
Ønsker du å jobbe i et verdensledende IT-selskap med et konsept du vil bli stolt av å representere? Vil du ha påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av selskapet.
  
Intility er en komplett teknologiplattform som benyttes av over 600 selskaper med over 2500 lokasjoner i Norge og resten av verden. Intility består av mer enn 400 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper. Med en snittalder på 28 år, jobber vi sammen for å skape noe som er større enn summen av den enkelte.


Hos oss jobber utviklerne i team, og har ansvar for ulike produkter og plattformer. Noen produkter er nyskapende og underbygger nye forretningsmuligheter mot kunder, mens andre bidrar til å automatisere eller effektivisere arbeidsflyten vår internt.  

Som frontend-utvikler i Intility vil du være en del av et stort og raskt voksende utviklingsmiljø. Du vil jobbe med moderne teknologi og rammeverk, og bidra til å forme fremtidens grensesnitt for Intility. Som en heldigital bedrift, er det alfa omega at våre grensesnitt er gjennomtenkte og godt utformet. Dette er omverdenens møte med oss, så her skal vi være gode. I ditt arbeid som frontend-utvikler i Intility vil du samarbeide med produktutviklere, designere, og andre utviklere for å skape fantastiske opplevelser for brukerne våre.
 
Hvem ser vi etter?
Vi søker etter deg som brenner for programmeringsfaget. Du ønsker å levere høy kvalitet i arbeidet ditt og er stolt av koden du leverer fra deg. Som utvikler liker du å skrive best practice-kode, og trives med å samarbeide med folk med ulike faglige bakgrunner. Du er nysgjerrig, liker å utforske nye teknologier, og trigges av å bli faglig utfordret og utviklet.
 
Det aller viktigste for Intility er å få inn de som bryr seg om folkene rundt seg. Derfor ser vi etter deg som hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må, men fordi du har lyst. Sist, men ikke minst, ønsker vi at du innehar gode kommunikasjonsferdigheter på både norsk og engelsk.
  
Rent faglig forventer vi at du behersker javascript, og har gode html og css ferdigheter. Det er en fordel om du har erfaring med React og TypeScript, og at du har god forståelse for hvordan å konsumere REST API i din kode.
 
Vi ser både etter profiler med et par års erfaring, men også du som er nyutdannet innen programmering. 

Hvordan er det å jobbe i Intility?
I Intility er det mye som skjer. Med sterk vekst kommer et høyt tempo, men vi har også et avslappet sosialt miljø hvor folk tar vare på hverandre og spiller hverandre gode. Vi er en uformell og energisk organisasjon med flat struktur, hvor du får stor påvirkningskraft på både egen arbeidshverdag og utviklingen til selskapet. Hos oss er det ingen spisse albuer, og vi jobber alle sammen mot de samme målene. Her ønsker vi rett og slett bare å bygge de beste teknologiske løsningene og samtidig ha det gøy på jobb.
 
Som utvikler i Intility får du også prøve deg på mye forskjellig. Hos oss vil du jobbe inhouse, med resten av utvikler-teamet ved din side. Det er stor variasjon i utviklingsprosjektene, så her finner du både videreutvikling av eksisterende systemer og utvikling av helt nye. Du vil finne mange flinke folk du kan sparre med, innen programmering og andre fagområder.
 
Hva kan Intility tilby deg?

  • Et sterkt, inhouse fagmiljø hos en av verdens ledende skyleverandører
  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver hvor du får bygge fremtidens skyselskap
  • Muligheten til å jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere
  • Et engasjerende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som gjør at du vil trives på jobb
  • Langsiktighet, eierskapsfølelse og mye ansvar
  • Selvstendighet, fleksibilitet og mye frihet i arbeidsdagen
  • Faglig satsing på deg gjennom intern og ekstern kursing, sertifiseringer og konferansedeltakelse


Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdanning. I tillegg vil vi gjerne at du legger ved link til din GitHub eller laster opp andre relevante ressurser/prosjekter, dersom du har dette. 

Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Om arbeidsgiveren

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi utvikler en industrialisert skyplattform og automatisert multicloud driftstjeneste som skal gi selskaper de beste muligheter til å realisere sine digitale ambisjoner. Med en snittalder på 28 år, drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv, bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte.

Ønsker du å jobbe for et av verdens ledende IT-selskaper med et konsept du vil bli stolt av å representere? Vil du bli en del av et selskap i sterk vekst hvor du har påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av selskapet.

Finn ut mer om oss på www.intility.no.

Les mer om Intility

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 87%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Flere muligheter
Traineeprogram
Lærlinger

Se flere annonser

Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Ønsker du å jobbe med landets fremste kompetansemiljø innen tannhelse?Oris Dental Moa åpner 1. juni sentralt på Amfi Moa i
02.04.2024 Ålesund
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
03.04.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
02.04.2024 Oslo
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
24.03.2024 Oslo
Om trainee-stillingen:Som trainee vil du ta del i rådets daglige drift, men du vil også få et særlig ansvar for
01.04.2024 Nordkapp
Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 3800
03.04.2024 Oslo
Forsvarsbygg på Jørstadmoen treng sommarvikarar til ulike oppgåver. Vi ønsker å tilsette ca. 2-3 sommarvikarar til ulike oppgåver knytt til drift
19.04.2024 Lillehammer
Vis alle 39.805 ledige stillinger

Fakta om Intility