<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Kjøkkensjef til personalrestaurant for miljøbevisst kunde med fokus kvalitet ISS Facility Service

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hva kan ISS tilby deg?

Vi gir deg muligheten til å påvirke våre konsepter og utfordre din kreativitet, samt oppfordring til økt fokus på bærekraft, kvalitet og kortreist mat. Din innsats og fagkunnskap vil få stor påvirkning på ansattes trivsel og helse, så her kan du gjøre en forskjell.

Du vil få et tilpasset introduksjonsprogram som gir deg de beste forutsetninger for å lykkes i jobben fra første dag. For å bidra til handlekraft tilbyr ISS over 150 kurs for å sikre deg kontinuerlig faglig utvikling og mestring.

Arbeid på dagtid, for en god balanse mellom jobb og familieliv.

Kanskje er du vår neste servicehelt som blir anerkjent av hele selskapet? I kraft av å være en viktig samfunnsaktør har vi fokus på mangfold, du vil derfor bli en del av et inkluderende og flerkulturelt miljø som jobber godt sammen.

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe som kjøkkensjef med ansvar for drift av personalrestaurant med frokost, lunsj og noe selskapsservering. Det vil også være mulighet til jobbe kveldstid og helg. Som kjøkkensjef vil du ha ansvar for det daglige arbeidet på enheten inkludert personalansvar. Du vil i samarbeid med kunde og vår fagavdeling utarbeide menyer som er tilpasset brukere av restauranten.

Du er ansvarlig for HMS og IK-mat på enheten. Du er også ansvarlig for kvaliteten på leveransen, vare- og lagerstyring, og tilberedning av mat. Kjøkkensjef sørger for optimal presentasjon og serviceleveranse til oppdragsgiver og gjester.

Hvem er så du?

Vi ønsker deg som har fagbrev kokk, er kreativ, kvalitetsbevisst og synes det er gøy å overraske gjestene med innovative retter. Vi tror rett kandidat har en utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, gjester og kollegaer.

Vi søker en leder som er tydelig på hva som forventes av sine medarbeidere, er rettferdig og inspirerende. Du har fokus på å skape trivsel og motivere dine medarbeidere til å yte det lille ekstra for sine kunder og i samspillet med sine kolleger. Samtidig er du tøff nok til å sette krav og håndtere mulige konflikter.

Vi ser for oss at du har erfaring med kjøkkendrift fra restaurant eller kantine og selskapsservering. Du liker å være vertskap, skape gode relasjoner med restaurantens gjester. Du ser positivt på enhver mulighet og er nysgjerrig. Er selvstendig, løsningsorientert og ansvarsbevisst og liker å lære bort. Du er strukturert og blir inspirert av å jobbe med mål- og resultatstyring.

Det er viktig at du behersker norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig. Du har kjennskap til digitale hjelpemidler og har god økonomiforståelse. Videre tror vi at du har et smittende og godt humør, men at du likevel kan stille krav og vil være med å utvikle cateringleveransene på kontrakten gjennom de felles mål som settes.

Hvis du synes dette høres ut som en spennende utfordring gleder vi oss til å motta din søknad! Den riktige kandidaten vil ha store muligheter for å påvirke sin egen arbeidsdag og utvikle sin egen oppskrift på suksess.




Adresse: Harstad

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Med bakgrunn i stor oppdragsmengde på grunnundersøkelser søker vi flere grunnborere. Multiconsult har Norges største geotekniske kompetansemiljø innen rådgiverbransjen. På
13.05.2021 Tromsø
Multiconsult har vært, og er, rådgiver for flere av det vi mener er de mest spennende og utfordrende byggeprosjektene i
13.05.2021 Oslo
Multiconsult Norge AS, avdeling Bygg og Industri er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen Elektro. Vi ser
13.05.2021 Flere steder
Oppdrettere flytter deler av sin produksjon av matfisk på land og nye aktører etablerer anlegg for fullskala produksjon av matfisk
13.05.2021 Stord
Multiconsult Norge AS avdeling Stord er i vekst, og me ønskjer å styrke vår kompetanse og kapasitet innan fagområdet struktur/byggeteknikk.
13.05.2021 Stord
Multiconsult Norge AS avdeling Stord er i vekst, og me ønskjer å styrke vår kompetanse innan VVS-teknikk. Me ser difor
13.05.2021 Stord
Brenner du for ledelse, utvikling og verdiskaping? Multiconsult Vest søker en muliggjører! Er du klar for å ta rollen som leder
13.05.2021 Bergen
At Multiconsult, we enable our clients to implement the sustainable energy system of tomorrow – today. A core aspect of
13.05.2021 Oslo
Vis alle 31.038 ledige stillinger

Stillingsbeskrivelse

Hva kan ISS tilby deg?

Vi gir deg muligheten til å påvirke våre konsepter og utfordre din kreativitet, samt oppfordring til økt fokus på bærekraft, kvalitet og kortreist mat. Din innsats og fagkunnskap vil få stor påvirkning på ansattes trivsel og helse, så her kan du gjøre en forskjell.

Du vil få et tilpasset introduksjonsprogram som gir deg de beste forutsetninger for å lykkes i jobben fra første dag. For å bidra til handlekraft tilbyr ISS over 150 kurs for å sikre deg kontinuerlig faglig utvikling og mestring.

Arbeid på dagtid, for en god balanse mellom jobb og familieliv.

Kanskje er du vår neste servicehelt som blir anerkjent av hele selskapet? I kraft av å være en viktig samfunnsaktør har vi fokus på mangfold, du vil derfor bli en del av et inkluderende og flerkulturelt miljø som jobber godt sammen.

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe som kjøkkensjef med ansvar for drift av personalrestaurant med frokost, lunsj og noe selskapsservering. Det vil også være mulighet til jobbe kveldstid og helg. Som kjøkkensjef vil du ha ansvar for det daglige arbeidet på enheten inkludert personalansvar. Du vil i samarbeid med kunde og vår fagavdeling utarbeide menyer som er tilpasset brukere av restauranten.

Du er ansvarlig for HMS og IK-mat på enheten. Du er også ansvarlig for kvaliteten på leveransen, vare- og lagerstyring, og tilberedning av mat. Kjøkkensjef sørger for optimal presentasjon og serviceleveranse til oppdragsgiver og gjester.

Hvem er så du?

Vi ønsker deg som har fagbrev kokk, er kreativ, kvalitetsbevisst og synes det er gøy å overraske gjestene med innovative retter. Vi tror rett kandidat har en utpreget serviceinnstilling overfor oppdragsgiver, gjester og kollegaer.

Vi søker en leder som er tydelig på hva som forventes av sine medarbeidere, er rettferdig og inspirerende. Du har fokus på å skape trivsel og motivere dine medarbeidere til å yte det lille ekstra for sine kunder og i samspillet med sine kolleger. Samtidig er du tøff nok til å sette krav og håndtere mulige konflikter.

Vi ser for oss at du har erfaring med kjøkkendrift fra restaurant eller kantine og selskapsservering. Du liker å være vertskap, skape gode relasjoner med restaurantens gjester. Du ser positivt på enhver mulighet og er nysgjerrig. Er selvstendig, løsningsorientert og ansvarsbevisst og liker å lære bort. Du er strukturert og blir inspirert av å jobbe med mål- og resultatstyring.

Det er viktig at du behersker norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig. Du har kjennskap til digitale hjelpemidler og har god økonomiforståelse. Videre tror vi at du har et smittende og godt humør, men at du likevel kan stille krav og vil være med å utvikle cateringleveransene på kontrakten gjennom de felles mål som settes.

Hvis du synes dette høres ut som en spennende utfordring gleder vi oss til å motta din søknad! Den riktige kandidaten vil ha store muligheter for å påvirke sin egen arbeidsdag og utvikle sin egen oppskrift på suksess.




Adresse: Harstad

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAI 14
    2021
    16 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • MAI 18
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • MAI 20
    2021
    18 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • MAI 21
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter

Fakta om ISS Facility Service