<  
>  
Stillingsannonse

Restaurantsjef for TREWERKET på Helsfyr! 4SERVICE

Søknadsfrist : 16.05.2021

Restaurant- og kjøkkensjef for TREWERKET på Helsfyr!

Er du god på service, har du glimt i øyet og elsker å lage mat? Da kan du være den rette personen for oss på TREWERKET? I Norges største kontorbygg i massivt tre har vi personalrestaurant/kantine for leietakere på dagtid og kommersiell restaurant på kveldstid som kan brukes til lukkede selskap og åpen restaurant samtidig.

Hvem er du?

Vi tenker at gjesteopplevelsen aldri kan bli bedre enn medarbeideropplevelsen. Du forstår dermed at engasjerte medarbeidere er nøkkelen til gode gjesteopplevelser, resultater og spennende muligheter. Om du er en som evner å motivere og inspirere dine medarbeidere, skape engasjement i din restaurant gjennom involvering, støtte, åpen og tydelig kommunikasjon og ansvarsfordeling, kan dette være din store mulighet. Høyt tempo gir deg energi og du er god på å planlegge slik at medarbeidere er trygge på sine oppgaver og gjestene får servert fantastisk mat. Du er positiv, kreativ og fleksibel. Du er ansvarsfull og beslutningsdyktig i god kombinasjon med ett høyt kvalitets- og servicenivå. Dette underbygges av en utpreget "det skulle bare mangle holdning". Som organisasjon er vi fremoverlente i forhold til strategi, teknologiske løsninger og hvordan vi tar vårt samfunnsansvar. Vi søker derfor en restaurantsjef som synes det er morsomt å se på nye muligheter i bransjen og få restauranten til å skinne i dette flotte trebygget på Helsfyr.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av:

  • Daglig drift av kjøkken og restaurant inkl. kaffebar/resepsjon.
  • Personalansvar med rekruttering, vaktlister, opplæring, videreutvikling
  • Samarbeide med ledere på ulike avdelinger
  • Menyutvikling for restaurant og møtemat.
  • Følge interne rutiner mot regnskap, lønn, innkjøp, HMS og HR så som varetelling, IK-mat, IK-alkohol, fakturering, kasseoppgjør og ISO rutiner.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Ledererfaring fra lignende stilling er en fordel, enten fra restaurant eller annet servicebedrift.
  • Fagbrev som kokk og relevant erfaring fra bransjen, samt kunnskapsprøven
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Selvstendig, fleksibel og effektiv
  • Meget god muntlig og skriftlig forståelse for skandinavisk språk + engelsk
  • Ha interesse for teknologi og videreutvikling
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser med gode utviklingsmuligheter
  • Godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse
  • En spennende arbeidsplass med store muligheter for kreativitet og utvikling
  • Du får delta i faglige utviklingsprogram samt lederutviklingskurs

Kontakt: Logg inn for å se kontaktinformasjon tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon/Søknadsfrist: 25. april 2021.




Adresse: Oslo

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Med bakgrunn i stor oppdragsmengde på grunnundersøkelser søker vi flere grunnborere. Multiconsult har Norges største geotekniske kompetansemiljø innen rådgiverbransjen. På
13.05.2021 Tromsø
Multiconsult har vært, og er, rådgiver for flere av det vi mener er de mest spennende og utfordrende byggeprosjektene i
13.05.2021 Oslo
Multiconsult Norge AS, avdeling Bygg og Industri er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen Elektro. Vi ser
13.05.2021 Flere steder
Oppdrettere flytter deler av sin produksjon av matfisk på land og nye aktører etablerer anlegg for fullskala produksjon av matfisk
13.05.2021 Stord
Multiconsult Norge AS avdeling Stord er i vekst, og me ønskjer å styrke vår kompetanse og kapasitet innan fagområdet struktur/byggeteknikk.
13.05.2021 Stord
Multiconsult Norge AS avdeling Stord er i vekst, og me ønskjer å styrke vår kompetanse innan VVS-teknikk. Me ser difor
13.05.2021 Stord
Brenner du for ledelse, utvikling og verdiskaping? Multiconsult Vest søker en muliggjører! Er du klar for å ta rollen som leder
13.05.2021 Bergen
At Multiconsult, we enable our clients to implement the sustainable energy system of tomorrow – today. A core aspect of
13.05.2021 Oslo
Vis alle 31.038 ledige stillinger
Les mer om 4SERVICE

Stillingsbeskrivelse

Restaurant- og kjøkkensjef for TREWERKET på Helsfyr!

Er du god på service, har du glimt i øyet og elsker å lage mat? Da kan du være den rette personen for oss på TREWERKET? I Norges største kontorbygg i massivt tre har vi personalrestaurant/kantine for leietakere på dagtid og kommersiell restaurant på kveldstid som kan brukes til lukkede selskap og åpen restaurant samtidig.

Hvem er du?

Vi tenker at gjesteopplevelsen aldri kan bli bedre enn medarbeideropplevelsen. Du forstår dermed at engasjerte medarbeidere er nøkkelen til gode gjesteopplevelser, resultater og spennende muligheter. Om du er en som evner å motivere og inspirere dine medarbeidere, skape engasjement i din restaurant gjennom involvering, støtte, åpen og tydelig kommunikasjon og ansvarsfordeling, kan dette være din store mulighet. Høyt tempo gir deg energi og du er god på å planlegge slik at medarbeidere er trygge på sine oppgaver og gjestene får servert fantastisk mat. Du er positiv, kreativ og fleksibel. Du er ansvarsfull og beslutningsdyktig i god kombinasjon med ett høyt kvalitets- og servicenivå. Dette underbygges av en utpreget "det skulle bare mangle holdning". Som organisasjon er vi fremoverlente i forhold til strategi, teknologiske løsninger og hvordan vi tar vårt samfunnsansvar. Vi søker derfor en restaurantsjef som synes det er morsomt å se på nye muligheter i bransjen og få restauranten til å skinne i dette flotte trebygget på Helsfyr.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak bestå av:

  • Daglig drift av kjøkken og restaurant inkl. kaffebar/resepsjon.
  • Personalansvar med rekruttering, vaktlister, opplæring, videreutvikling
  • Samarbeide med ledere på ulike avdelinger
  • Menyutvikling for restaurant og møtemat.
  • Følge interne rutiner mot regnskap, lønn, innkjøp, HMS og HR så som varetelling, IK-mat, IK-alkohol, fakturering, kasseoppgjør og ISO rutiner.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Ledererfaring fra lignende stilling er en fordel, enten fra restaurant eller annet servicebedrift.
  • Fagbrev som kokk og relevant erfaring fra bransjen, samt kunnskapsprøven
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Selvstendig, fleksibel og effektiv
  • Meget god muntlig og skriftlig forståelse for skandinavisk språk + engelsk
  • Ha interesse for teknologi og videreutvikling
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser med gode utviklingsmuligheter
  • Godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse
  • En spennende arbeidsplass med store muligheter for kreativitet og utvikling
  • Du får delta i faglige utviklingsprogram samt lederutviklingskurs

Kontakt: Logg inn for å se kontaktinformasjon tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon/Søknadsfrist: 25. april 2021.




Adresse: Oslo

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 16.05.2021

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAI 14
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • MAI 15
    2021
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • MAI 16
    2021
    4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • MAI 20
    2021
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
14 ledige stillinger