<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Coop Øst SA Digger du HMS arbeid og vil være med å ivareta dette fagområdet hos oss?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Coop Øst SA er Norges største samvirkelag med en omsetning i 2020 på 9 milliarder. Vi har ca. 2700 ansatte og 115 butikker i de 3 fylkene Viken, Oslo og Innlandet med hovedkontor på Kolbotn i Nordre Follo. Coop har 6 kjedekonsepter; Coop Marked, Coop Prix, Coop Mega, EXTRA, Obs og Obs BYGG. Coop er den eneste aktøren innen detaljhandel som er eid av forbrukerne og baserer sin drift på delingsøkonomi og utbytte til alle medeiere. Coop er opptatt av bærekraft, og omtanke for mennesker, dyr og miljø blir stadig viktigere for oss. Derfor jobber vi kontinuerlig med å redusere vår klima- og miljøpåvirkning. Vi har blant annet en nullvisjon for kasting av mat og fokus på bærekraftige produkter. For å lese mer se www.coop.no/coop-og-barekraft

Coop Øst er i stor utvikling og utvider stadig med nye butikker. Derfor trenger vi nå en ny, kunnskapsrik og entusiastisk kollega som skal ha fokus på fagområdet HMS og bli vår nye HMS Rådgiver. Du skal bidra til å styrke samvirkelagets kompetanse og kapasitet innen HMS-området. I tillegg yte service til alle våre flotte butikker og fantastiske ansatte. Du skal rett og slett bidra til at HMS ivaretas på en helhetlig måte i hele Coop Øst, sammen med ledere og verneombud.

Du blir en del av vår flotte HR & HMS avdeling med 3 utadvendte, positive medarbeidere og vil rapportere til HR og HMS sjef. Vi er alle veldig operative og aktive ute i jobben vår, og det ønsker vi av deg også. Vi gleder oss til å få en ny kollega, og siden avdelingen består av kun damer, oppfordrer vi menn til å søke:-).

Søknadsfrist: 05.05.21

Hva skal du gjøre? Du skal først og fremst være en ressursperson, pådriver og tilrettelegger for en god gjennomføring av bedriftens samlede HMS-arbeid. Utarbeiding og oppfølging av samvirkelagets overordnede mål og visjoner innen HMS vil ha høyt fokus. Dette vil innebære planlegging, organisering og gjennomføring av HMS aktiviteter. Du vil jobbe med utvikling, vedlikehold og opplæring av elektronisk HMS-system, bistå med risikovurderinger / kartlegginger samt vernerunder. Dette innebærer også deltagelse i ulike prosjekter innenfor fagområdet. Som HMS-Rådgiver bistå ledere i HMS spørsmål og det operative HMS-arbeidet. Gjennomføring av HMS revisjoner vil være en viktig del av arbeidet, også det å bistå med utarbeidelse av en helhetlig HMS plan/mål og tiltaksplan i nært samarbeid med drift

Hvilken bakgrunn ønsker vi at du har?

  • Du har relevant høyskoleutdannelse og minimum 3 års erfaring fra arbeid innen helse-, miljø og sikkerhet.
  • Du har god kunnskap til metoder innen risikovurderinger og kartlegginger, og er vant til å jobbe med kontinuerlig utvikling og forbedring innen fagområdet.
  • Det er en fordel med kjennskap til norsk offentlig forvaltning og relevant lov -og avtaleverk
  • Du har generelt god IT- kompetanse og setter deg raskt inn i nye systemer.
  • Det å holde kurs og veilede andre trives du godt med.
  • God norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

Hvem er så du? Først og fremst digger du å jobbe innen HMS feltet og ser alltid etter gode løsninger. Du ser hele tiden etter måter å forbedre prosesser og arbeidsmetoder på, og verker etter å iverksette nye metoder samtidig som du ser verdien i å opprettholde etablerte og gode rutiner. Du har analytiske evner og er kvalitetsbevisst. For deg er det en selvfølge å dele dine erfaringer, idèer og kunnskap med dine kollegaer. Du vil ha en viktig rolle i det å skape dialog rundt HMS-feltet og skape en samlende HMS kultur. Du er vant til å jobbe med avvikssystem, er systematisk og effektiv. Som type er du strukturert med stor arbeidskapasitet. Du skremmes ikke av å tilbringe mye tid i bil for å besøke alle våre flotte butikker og varehus. MEN - det aller viktigste for oss er at du er hyggelig, engasjert og brenner for faget ditt.

Hva kan du få hos oss? Hos oss får du mulighet for å komme inn i en spennende organisasjon i vekst med stor fokus på «skikkelighetskultur», ansatte som setter KUNDEN FØRST samt kundelojalitet. Du får stor frihet og kan legge opp din egen arbeidshverdag i stor grad så lenge du leverer. Stillingen har mulighet for bonus, bilordning, gode forsikringsordninger og lønn etter avtale. Diverse ansattgoder tilbyr vi også. Ikke minst får du en gjeng med engasjerte og skikkelig gode kollegaer:-). Vi tror det er bra å jobbe hos oss og vi vil ta godt vare på deg.

Coop Øst bruker sertifiserte arbeidspsykologiske testverktøy fra Assessio i rekrutteringsprosessen. Vi benytter SEMAC bakgrunnssjekk på aktuelle kandidater.

Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet for stillingen.

Er du vår nye HMS rådgiver? Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Arbeidsplassene i Coop Øst skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Link til søknadsskjema:





Om arbeidsgiveren
. Les mer om Coop Øst SA

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 20
    2024
    4 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 25
    2024
    3 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om Coop Øst SA