<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Operational Security and Identity & Access Manager (m/f/d) Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

As a leading manufacturer of rolled aluminum products, we put great emphasis on the quality and sustainable production of our advanced products and solutions. Our success is based on more than a century of experience and knowledge as well as a unique network of European rolling mills in Germany and Norway. More than 4,000 dedicated employees work with passion to make our company better every day and to supply our customers from the automotive industry, the building and construction industry, the packaging and can industry, the printing industry as well as many customers from the e-mobility sector with high-quality products at a consistently high level of quality.Today we are still part of the Norwegian energy and aluminum company Norsk Hydro, but soon we will continue to operate in the market as an independent company under the future ownership of KPS Capital Partners, an American private equity firm. In doing so, we are pursuing a clear ambition:We want to be a highly profitable, leading player and industry benchmark in sustainability. We will deliver high quality, low carbon products, based on based best-in-class rolling and recycling capabilities.Our new company combines more than 100 years of industry experience with a forward-thinking and agile work culture with short decision-making paths.You like to create and want to be part of this exciting journey? Then we look forward to receiving your application. You like to create and want to be part of our exciting journey? We are currently looking for anOperational Security and Identity & Access Manager (m/f/d)Infrastructure and Security Services Areas of responsibilities

 • Manage operational security and IAM during TSA period in close cooperation with organization and Hydro
 • Supervising miscellaneous initiatives related to cyber security and IAM in operation
 • Service manager for external operational security services
 • Establish robust IAM services for Rolling in Enterprise IT and production (incl. standard services and architecture)
 • Review of access management in established services (SharePoint et. al.)
 • Collaboration in information security governance and audits 

 Main deliverables

 • Manage operational security services and solutions/platforms
 • IAM design and adoption
 • Reports on use of IAM solution, deviations and violations
 • Improvement proposals on architecture and implementation
 • Process descriptions and training
 • Operational reports

 Qualifications

 • University degree in information sciences or equivalent related discipline
 • Alternatively works education with dedicated training and experience
 • Basic skill level needed with some focus in information security and Identity and Access Management
 • Experience in identity management practices and authentication technologies and device and mobile device management
 • Expertise in security standards, architecture, web security best practices and application security best practices
 • Knowledge in Service Management basics, IT architecture basics and Microsoft technology
 • Excellent presentation and negotiation skills
 • Strong communications skills, fluent in English

 Applications from severely disabled persons and persons with equivalent disabilities will be considered if they are equally qualified.Please note that this position can be located both in Germany and Norway.Please apply online with your CV and optional with a letter of motivation until:16.05.2021

If there are any questions please call:Lisa Schwerdtfeger+49 2181 477 3008

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Vevlestova bofellesskap ligger på Osterøy og vi yter heldøgns omsorgstjenester til våres beboere med ulike bistandsbehov. Vi søker engasjerte og
11.06.2021 Osterøy
Tolletaten er en etat i spennende utvikling, med mange pågående endrings- og utviklingsprosesser. Etaten har nylig ferdigstilt en omorganiseringsprosess og
13.05.2021 Narvik
Tolletaten er en etat i spennende utvikling, med mange pågående endrings- og utviklingsprosesser. Etaten har nylig ferdigstilt en omorganiseringsprosess og
13.05.2021 Flere steder
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos
10.06.2021 Stavanger
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos
10.06.2021 Bergen
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos
10.06.2021 Oslo
Vil du jobbe i anleggsbransjen? Som følge av nye prosjekter søker Peab Anlegg, DK Vest flere dyktige medarbeidere. Peab satser offensivt
10.06.2021 Bergen
Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative and empowering
10.06.2021 Oslo
Vis alle 28.700 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

As a leading manufacturer of rolled aluminum products, we put great emphasis on the quality and sustainable production of our advanced products and solutions. Our success is based on more than a century of experience and knowledge as well as a unique network of European rolling mills in Germany and Norway. More than 4,000 dedicated employees work with passion to make our company better every day and to supply our customers from the automotive industry, the building and construction industry, the packaging and can industry, the printing industry as well as many customers from the e-mobility sector with high-quality products at a consistently high level of quality.Today we are still part of the Norwegian energy and aluminum company Norsk Hydro, but soon we will continue to operate in the market as an independent company under the future ownership of KPS Capital Partners, an American private equity firm. In doing so, we are pursuing a clear ambition:We want to be a highly profitable, leading player and industry benchmark in sustainability. We will deliver high quality, low carbon products, based on based best-in-class rolling and recycling capabilities.Our new company combines more than 100 years of industry experience with a forward-thinking and agile work culture with short decision-making paths.You like to create and want to be part of this exciting journey? Then we look forward to receiving your application. You like to create and want to be part of our exciting journey? We are currently looking for anOperational Security and Identity & Access Manager (m/f/d)Infrastructure and Security Services Areas of responsibilities

 • Manage operational security and IAM during TSA period in close cooperation with organization and Hydro
 • Supervising miscellaneous initiatives related to cyber security and IAM in operation
 • Service manager for external operational security services
 • Establish robust IAM services for Rolling in Enterprise IT and production (incl. standard services and architecture)
 • Review of access management in established services (SharePoint et. al.)
 • Collaboration in information security governance and audits 

 Main deliverables

 • Manage operational security services and solutions/platforms
 • IAM design and adoption
 • Reports on use of IAM solution, deviations and violations
 • Improvement proposals on architecture and implementation
 • Process descriptions and training
 • Operational reports

 Qualifications

 • University degree in information sciences or equivalent related discipline
 • Alternatively works education with dedicated training and experience
 • Basic skill level needed with some focus in information security and Identity and Access Management
 • Experience in identity management practices and authentication technologies and device and mobile device management
 • Expertise in security standards, architecture, web security best practices and application security best practices
 • Knowledge in Service Management basics, IT architecture basics and Microsoft technology
 • Excellent presentation and negotiation skills
 • Strong communications skills, fluent in English

 Applications from severely disabled persons and persons with equivalent disabilities will be considered if they are equally qualified.Please note that this position can be located both in Germany and Norway.Please apply online with your CV and optional with a letter of motivation until:16.05.2021

If there are any questions please call:Lisa Schwerdtfeger+49 2181 477 3008

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 13
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 16
  2021
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
9 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro