<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

ICFR Manager Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Over the last couple of years Hydro ICFR (Internal Control over Financial Reporting) has completed several improvement initiatives, and we are now looking for an ambitious ICFR Manager to strengthen our Group ICFR function. 

 

You will be part of a professional ICFR network in our global organization, working to continuously lift the overall ICFR maturity level in Hydro, through close cooperation with ICFR managers in all business areas, Global Business Services, the IS/IT department and Hydro Management. 

 

You will have a central role in further developing the ICFR framework globally, building an international network in one of Norway’s leading industrial companies. The position offers excellent opportunities for further development within Hydro’s finance community! 

 

Areas of Responsibility

 • Act as contact and support for the Business Area ICFR Managers
 • Actively follow-up Global Business Services as dedicated ICFR point of contact 
 • Support on yearly scoping, risk assessments, and quarterly issue handling topics
 • Follow-up on various responsibilities under the ICFR Annual Wheel
 • Promote and drive ICFR Improvement agenda and represent ICFR in projects
 • Coordinate the yearly ICFR Forum and other competence activities
 • Perform ICFR testing activities according to Global Monitoring Plan
 • Support related to administration of Hydro’s pre-approval process

 

Qualifications
To thrive and succeed in the role as ICFR Manager, we believe the right candidate holds the following qualifications:

 • Master’s degree (Economics, Business Administration, Accounting, Finance)
 • Minimum 5 years’ experience in external auditing and/or finance/accounting department of a listed company with a major focus on internal control, thereof at least three years with larger, international companies 
 • Experience in the area of top-down risk assessment, process design improvement, design and implementation of internal control systems (e.g. SOX 404) 
 • Experience as project manager
 • Experienced user of Microsoft tools and knowledge of SAP and Hyperion, experience from Runbook Safe Controls will be an advantage
 • Excellent command of written and verbal English 
 • Knowledge of Norwegian or Portuguese is an advantage

 

As a person, we believe you are self-going with good communication skills and a structured way of working. You manage to assess and prioritize your time well, solving challenges and issues proactively, being hands-on while seeing the big picture. You successfully build relationships within different parts of an organization and are well experienced with a cross-cultural environment. We are looking for a person with a positive mindset and attitude, who can act as a change agent to facilitate ICFR Improvement initiatives!

 

Additional information
The Group ICFR function is an integrated part of Group Accounting and Reporting, and the position will report to Group ICFR manager. Some travelling will be expected.

 

Please enclose a cover letter and copies of relevant academic transcripts, diplomas, certificates etc. Only applications received through our online system will be considered, not via e-mail. 

 

As part of our recruitment process, we use Semac for background check.

 

Apply before: 05/16/2021

 

If you have any questions, please contact: 

 

Hiring manager
Magnus Bergman, Group ICFR Manager
Phone: (Norway +47) 98206109

 

Recruiter
Astrid Skogen
Phone:(Norway +47) 98006451

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Aleris Stavanger opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og vi utvider vår virksomhet  Aleris Stavanger har nylig flyttet inn i nye
21.06.2021 Stavanger
Aleris Stavanger er vårt nye og topp moderne sykehus og medisinske senter sentralt plassert i Lagårdsveien 80. Vi tilbyr medisinske tjenester innen en
21.06.2021 Stavanger
Vi søker etter miljøarbeider til ett av våre tiltak i Lillehammer området. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging
21.06.2021 Lillehammer
Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt
21.06.2021 Flere steder
Prosjektleder- HelseteknologiVi søker deg som har naturlige lederegenskaper, god gjennomføringsevne og kommersiell forståelse til vårt leveranseteam.For å gjennomføre våre kundeprosjekter
21.06.2021 Trondheim
Aleris Tromsø søker kardiolog for snarlig tiltredelse Aleris Sykehus og Røntgen Tromsø holder til i moderne lokaler i Sjøgata 31-33 i Tromsø
08.06.2021 Tromsø
Er du interessert i å være med i starten av ett nytt og spennene bolig-prosjekt? Vi ser etter deg som
18.06.2021 Oslo
Stendi søker miljøterapeuter til våre barnevernsavdelinger i Tromsø. Leter du etter en spennende og utfordrende stilling i et fagmiljø med gode utviklingsmuligheter?  
18.06.2021 Tromsø
Vis alle 26.286 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Over the last couple of years Hydro ICFR (Internal Control over Financial Reporting) has completed several improvement initiatives, and we are now looking for an ambitious ICFR Manager to strengthen our Group ICFR function. 

 

You will be part of a professional ICFR network in our global organization, working to continuously lift the overall ICFR maturity level in Hydro, through close cooperation with ICFR managers in all business areas, Global Business Services, the IS/IT department and Hydro Management. 

 

You will have a central role in further developing the ICFR framework globally, building an international network in one of Norway’s leading industrial companies. The position offers excellent opportunities for further development within Hydro’s finance community! 

 

Areas of Responsibility

 • Act as contact and support for the Business Area ICFR Managers
 • Actively follow-up Global Business Services as dedicated ICFR point of contact 
 • Support on yearly scoping, risk assessments, and quarterly issue handling topics
 • Follow-up on various responsibilities under the ICFR Annual Wheel
 • Promote and drive ICFR Improvement agenda and represent ICFR in projects
 • Coordinate the yearly ICFR Forum and other competence activities
 • Perform ICFR testing activities according to Global Monitoring Plan
 • Support related to administration of Hydro’s pre-approval process

 

Qualifications
To thrive and succeed in the role as ICFR Manager, we believe the right candidate holds the following qualifications:

 • Master’s degree (Economics, Business Administration, Accounting, Finance)
 • Minimum 5 years’ experience in external auditing and/or finance/accounting department of a listed company with a major focus on internal control, thereof at least three years with larger, international companies 
 • Experience in the area of top-down risk assessment, process design improvement, design and implementation of internal control systems (e.g. SOX 404) 
 • Experience as project manager
 • Experienced user of Microsoft tools and knowledge of SAP and Hyperion, experience from Runbook Safe Controls will be an advantage
 • Excellent command of written and verbal English 
 • Knowledge of Norwegian or Portuguese is an advantage

 

As a person, we believe you are self-going with good communication skills and a structured way of working. You manage to assess and prioritize your time well, solving challenges and issues proactively, being hands-on while seeing the big picture. You successfully build relationships within different parts of an organization and are well experienced with a cross-cultural environment. We are looking for a person with a positive mindset and attitude, who can act as a change agent to facilitate ICFR Improvement initiatives!

 

Additional information
The Group ICFR function is an integrated part of Group Accounting and Reporting, and the position will report to Group ICFR manager. Some travelling will be expected.

 

Please enclose a cover letter and copies of relevant academic transcripts, diplomas, certificates etc. Only applications received through our online system will be considered, not via e-mail. 

 

As part of our recruitment process, we use Semac for background check.

 

Apply before: 05/16/2021

 

If you have any questions, please contact: 

 

Hiring manager
Magnus Bergman, Group ICFR Manager
Phone: (Norway +47) 98206109

 

Recruiter
Astrid Skogen
Phone:(Norway +47) 98006451

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 23
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 29
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
8 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro