<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

TECHTRONIC INDUSTRIES NORWAY MILWAUKEE® søker selger / produktspesialist, Personlig verneutstyr for Oslo vest, Viken vest, Vestfold & Telemark, Agder Øst

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du være med på MILWAUKEE® sin vekst i Norge? Har du en vinnende holdning, stort pågangsmot og ønsker å lykkes? Er du opptatt av å skape gode resultater sammen med dine kunder?
På vegne av MILWAUKEE® søker Salesjobs nå etter kandidater til stillingen som Selger av MILWAUKEE® personlig verneutstyr (PPE)
Techtronic Industries Nordic
Vi er et solid selskap som markedsfører og selger et bredt utvalg av elektroverktøy, håndverktøy, tilbehør og personlig verneutstyr under de ledende merkene MILWAUKEE®, AEG® og Ryobi®. Vi selger alle våre produkter gjennom et stort nettverk av distributører i de nordiske og baltiske landene. Våre sluttkunder er vanligvis profesjonelle brukere og kvalitetsbevisste DIY-folk.
TTI Nordic er på en sterk vekstvei, ikke minst med MILWAUKEE®. Vi utvider nå våre salgsteam ytterligere og leter derfor etter flere nye kolleger. For denne stillingen leter vi etter en selger som ønsker å utvikle og skape vekst innen kategorien MILWAUKEE® personlig verneutstyr, dette gjøres sammen med dine kolleger og kunder, hvor dere sammen ser nye muligheter.Hva vil dine arbeidsoppgaver være?
MILWAUKEE® utvikler og produserer et bredt spekter av innovative produkter innenfor kategorien personlig verneutstyr.
Din oppgave blir å selge MILWAUKEE® personlig verneutstyr til våre eksisterende MILWAUKEE®-kunder og å åpne nye spesialistdistribusjonskanaler. Det å besøke sluttkunder på deres arbeidsplass er en naturlig del av jobben din, ettersom du vil jobbe tett med vårt MILWAUKEE® Job Site Solutions (JSS) -team for å konvertere viktige sluttbrukere til MILWAUKEE® PPE-produktene og øke etterspørselen etter denne kategorien hos våre MILWAUKEE®-distributører. Du vil bli en del av et team med eksperter på personlig verneutstyr innen MILWAUKEE®-organisasjonen, og du utvikle gode partnerskap med distributører for å etablere MILWAUKEE® som en pålitelig partner for PPE-løsninger. Stillingen rapporterer til Salgssjef Norge - MILWAUKEE® personlig verneutstyr (PPE). En ytterligere viktig suksessfaktor i denne rollen er å utvikle et sterkt samarbeid med det norske MILWAUKEE®-teamet som for tiden består av 33 personer i forskjellige salgsroller, med fokus på andre kategorier i noen av den samme distribusjonen.Ytterligere oppgaver:
• Planlegge og implementere salgs-/ og markedsaktiviteter, inkludert deltakelse i lokale og nasjonale salgsarrangementer, messer osv.
• Hjelpe våre kunder til å forstå fordelene med produktene våre gjennom opplæring og demodager • Sørge for optimaliserte butikkutstillinger, følge opp kundenes behov og støtte de i deres salgsvekst sammen med MILWAUKEE® • Implementere og følge opp salgsplaner, budsjetter og utarbeide relevante analyser og rapporter Du jobber fra hjemmekontoret ditt, men mesteparten av tiden din blir brukt ute hos kundene, du må påregne noen forretningsreiser med overnatting, tidvis også i utlandet.Hvilke kvalifikasjoner ser vi etter?
• Du er praktisk, kreativ og sulten som selger
• Du samarbeider godt og blir drevet av fornøyde kunder • Du har et høyt energinivå, elsker utfordringer og liker å forstå våre nye og innovative produkter, spesielt tilbehør. • Du er målrettet, selvmotivert, har viljen til å lykkes og er ikke redd for endringer • Du planlegger effektivt arbeidsdagen din, både for deg, men også sammen med andre i teamet • Vi forventer at du behersker norsk godt og har gode kunnskaper i engelsk, samt erfaring med MS Office-pakken. CRM-systemkunnskap vil være en fordel.Hva tilbyr vi?
Vi tilbyr en spennende, uavhengig og dynamisk jobb der du blir en del av en nordisk salgsorganisasjon med ledende merkevarer og fantastiske kolleger. Sammen etterlever vi «raise the bar», eller at vi alltid ser etter muligheter for å bli bedre, både for oss selv og våre kunder - men vi har det også gøy. Vi er et selskap i vekst med en sterk og klar ambisjon om å bli nr. 1. Vi tilbyr en konkurransedyktig lønn-/ og bonusmulighet, gode pensjon og forsikringsordninger, firmabil og gode karrieremuligheter.Ønsket bosted er Oslo vest, Viken vest, Vestfold & Telemark, Agder Øst.
Techtronic Industries Nordic med over 240 ansatte og hovedkontor i København leverer fortrinnsvis varemerkene og i de nordiske land samt Baltikum. Se mer informasjon om og.



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om TECHTRONIC INDUSTRIES NORWAY