<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Cyber Security Specialist Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hydro Aluminium Metal a leading supplier of extrusion ingots, sheet ingots, foundry alloys, wire rods and high-purity aluminum with a global production network of around 5,000 employees. With primary metal production facilities in Europe, Canada, Australia, Brazil and Qatar, and recycling facilities throughout Europe and in the U.S., two-thirds of our primary aluminum production is based on renewable energy.


Since 1905, Hydro has turned natural resources into valuable products for people and businesses with focus on a safe and good workplace for our 34,000 employees in more than 140 locations.


Hydro is committed to leading the way in shaping a sustainable future and in doing so, creating more viable societies by developing natural resources into products and solutions in innovative and efficient ways to industries that matter.

 

We are now hiring a Cyber Security Specialist to our team in Aluminium Metal IS/IT department working for Smelters and Plants across the company in Norway and abroad. The department holds around 30-40 people divided in different areas (Plant Production, Governance Architecture & Cyber Security, and Business Solutions). In addition, Aluminum Metal have a Digital Production Support department counting around 30 people, and you will be a part of a broad community with highly skilled IT/ICS personnel. 

 

Area of Responsibility

 • Responsible for adopting cyber security technologies, infrastructure and applications to meet the organizations requirements
 • Leads the planning, designing, and engineering of Aluminium Metal security infrastructure and platforms
 • Participate in developing and maintaining OT infrastructure and cyber security strategy and associated roadmap; monitoring security environment, identifying gaps, evaluating and implementing enhancements
 • Determines security requirements by evaluating business strategies and requirements; researching information security standards; conducting system security and vulnerability analyses and risk assessments; studying architecture/platform; identifying integration issues; preparing cost estimates
 • Participate in cyber security standards, policies and procedures preparation
 • Maintain design documents of systems in production
 • Security vendor management
 • Mentoring cyber security and architecture team members
 • Constantly seek to improve, resolve, and streamline tools and processes to meet our operational challenges
 • Follow change management procedures, schedule, install, troubleshoot and support software and hardware improvements, upgrades, patches, reconfigurations, and/or deployment
 • Participating in design, implementation, configuration and management of security technologies such as IDS/IPS, SIEM, EDR, antivirus and vulnerability scanners 


Qualifications

 • Bachelor or master’s degree in information technology or related
 • Expertise across a variety of security products  
 • Experience in Consulting and engineering in the development and design of security best practices and implementations 
 • Experience with infrastructure security operations and processes associated with OT/ICS systems
 • Experience to build and implement event correlation rules, logic, and content in SIEM system 
 • IT Infrastructure Design (Datacentre, OS, Storage, Network, etc.) knowledge
 • Windows and Unix systems both on- and off premise environment
 • CISA, CISSP, CISM or equivalent certification
 • ITIL and Prince 2 (certification is an advantage)
 • Fluency in Norwegian and English

 

Additional information
The position reports to IS/IT Director Aluminium Metal. Workplace can be in Oslo or at some of our plants in Norway.

Some business travel is expected. 

Please enclose a cover letter and copies of relevant academic transcripts, diplomas, certificates etc. Only applications received through our online system will be considered, not via e-mail. 


As part of our recruitment process, we use Semac for background check. 
 

Apply before: 24.05.2021


If you have any questions, please contact: 

Hiring manager
Geir Einang
Email: Geir.Einang@hydro.com
Phone: (Norway +47) 91628134


Recruiter
Birgitta Sanden
Email:Birgitta.Sanden@hydro.com
Phone:(Norway +47) 97031556

 

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept
22.09.2020 Oslo
RSM Advokatfirma AS er tilknyttet RSM Norge, og fungerer som både juridisk avdeling for revisjonsfirmaet RSM Norge og som selvstendig
07.10.2020 Oslo
Intility er en komplett teknologiplattform som benyttes av over 600 selskaper med over 2500 lokasjoner i Norge og resten av
25.11.2020 Oslo
Ønsker du å starte karrieren din i en bedrift som satser på lærlingene sine, og hvor et vellykket opphold kan
21.01.2021 Oslo
TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap! Ønsker du å jobbe i et verdensledende IT-selskap med et konsept du
11.03.2021 Oslo
RSM er nesten helt overflødig Vi har et bredt tjenestespekter innen revisjon, transaksjoner og skatt, men det har jo de
17.03.2021 Flere steder
TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap! Ønsker du å jobbe i et verdensledende IT-selskap med et konsept du
14.04.2021 Oslo
Brenner du for IT og ønsker å bygge en langsiktig karriere innen teknologi, er dette en mulighet du ikke vil
22.04.2021 Oslo
Vis alle 27.150 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Hydro Aluminium Metal a leading supplier of extrusion ingots, sheet ingots, foundry alloys, wire rods and high-purity aluminum with a global production network of around 5,000 employees. With primary metal production facilities in Europe, Canada, Australia, Brazil and Qatar, and recycling facilities throughout Europe and in the U.S., two-thirds of our primary aluminum production is based on renewable energy.


Since 1905, Hydro has turned natural resources into valuable products for people and businesses with focus on a safe and good workplace for our 34,000 employees in more than 140 locations.


Hydro is committed to leading the way in shaping a sustainable future and in doing so, creating more viable societies by developing natural resources into products and solutions in innovative and efficient ways to industries that matter.

 

We are now hiring a Cyber Security Specialist to our team in Aluminium Metal IS/IT department working for Smelters and Plants across the company in Norway and abroad. The department holds around 30-40 people divided in different areas (Plant Production, Governance Architecture & Cyber Security, and Business Solutions). In addition, Aluminum Metal have a Digital Production Support department counting around 30 people, and you will be a part of a broad community with highly skilled IT/ICS personnel. 

 

Area of Responsibility

 • Responsible for adopting cyber security technologies, infrastructure and applications to meet the organizations requirements
 • Leads the planning, designing, and engineering of Aluminium Metal security infrastructure and platforms
 • Participate in developing and maintaining OT infrastructure and cyber security strategy and associated roadmap; monitoring security environment, identifying gaps, evaluating and implementing enhancements
 • Determines security requirements by evaluating business strategies and requirements; researching information security standards; conducting system security and vulnerability analyses and risk assessments; studying architecture/platform; identifying integration issues; preparing cost estimates
 • Participate in cyber security standards, policies and procedures preparation
 • Maintain design documents of systems in production
 • Security vendor management
 • Mentoring cyber security and architecture team members
 • Constantly seek to improve, resolve, and streamline tools and processes to meet our operational challenges
 • Follow change management procedures, schedule, install, troubleshoot and support software and hardware improvements, upgrades, patches, reconfigurations, and/or deployment
 • Participating in design, implementation, configuration and management of security technologies such as IDS/IPS, SIEM, EDR, antivirus and vulnerability scanners 


Qualifications

 • Bachelor or master’s degree in information technology or related
 • Expertise across a variety of security products  
 • Experience in Consulting and engineering in the development and design of security best practices and implementations 
 • Experience with infrastructure security operations and processes associated with OT/ICS systems
 • Experience to build and implement event correlation rules, logic, and content in SIEM system 
 • IT Infrastructure Design (Datacentre, OS, Storage, Network, etc.) knowledge
 • Windows and Unix systems both on- and off premise environment
 • CISA, CISSP, CISM or equivalent certification
 • ITIL and Prince 2 (certification is an advantage)
 • Fluency in Norwegian and English

 

Additional information
The position reports to IS/IT Director Aluminium Metal. Workplace can be in Oslo or at some of our plants in Norway.

Some business travel is expected. 

Please enclose a cover letter and copies of relevant academic transcripts, diplomas, certificates etc. Only applications received through our online system will be considered, not via e-mail. 


As part of our recruitment process, we use Semac for background check. 
 

Apply before: 24.05.2021


If you have any questions, please contact: 

Hiring manager
Geir Einang
Email: Geir.Einang@hydro.com
Phone: (Norway +47) 91628134


Recruiter
Birgitta Sanden
Email:Birgitta.Sanden@hydro.com
Phone:(Norway +47) 97031556

 

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 20
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 23
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
9 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro