<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vedlikeholdsingeniør Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hydro Rolling er en ledende produsent av avanserte valsede aluminiumprodukter. Vi har mer enn 100 års erfaring, og vår suksess er i stor grad basert på et sterkt nettverk av valseverk i Tyskland og Norge med til sammen ca. 4000 ansatte. Vi betjener blant annet bilindustrien, bygg og anlegg og markedene for emballasje og bokser, trykking og e-mobilitet.
 

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 34 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.
 

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til produkter og løsninger som betyr noe.

 

Karmøy Rolling Mill (KRM) består av totalt 222 ansatte og produserer årlig ca. 88 000 tonn kveil, plater og bånd. KRM er i dag en del av Norsk Hydro, men vil i løpet av kort tid operere i markedet som et selvstendig selskap eid av KPS Capital Partners. KRM vil fortsatt være en lønnsom og bærekraftig leverandør av høykvalitets aluminiumsprodukter til våre kunder.

 

Vedlikeholdsavdelingen ved Karmøy Rolling Mill har som oppgave å opprettholde driftens inntektsskapende evne. Avdelingen består av planleggere, teknikere, ingeniører og utførende operatører innen mekanisk og elektrisk fagområde. Det er totalt 25 personer i vedlikeholdsavdelingen, og alle skal kunne arbeide på tvers av de ulike områdene. Som vedlikeholdsingeniør vil du ha ansvar for vårt SAP vedlikeholdssystem, i tillegg til å analysere, planlegge og implementere vedlikehold. Stillingen er en viktig brikke for å opprettholde stabil drift og høy oppetid på kritisk utstyr.

Ansvarsområde
I stillingen som vedlikeholdsingeniør har du ansvar for å analysere vedlikeholdsbehov, samt å implementere forebyggende vedlikehold og forbedringer i drift. Du har tett dialog med vedlikeholds- og driftspersonell for å sikre best mulig effekt av vedlikeholds og forbedringsarbeid. Arbeidsoppgaver vil blant annet være:
 

 • Implementere og følge opp vedlikehold i SAP PM
 • Være kontaktperson innenfor ansvarsområdet mot interne og eksterne ressurser
 • Koordinere nødvendige HMS tiltak innenfor gjeldende forskrifter og bedriftens krav
 • Utarbeide og følge opp dokumentasjon innenfor ovenfornevnte punkter (planer, manualer, tegninger, sertifikater osv.)
 • Sørge for planlegging av nødvendige reservedeler på egne utførte prosjekter
 • Rapportere skader/avvik og komme med forslag til korrektive og forebyggende tiltak
 • Assistere de andre ansvars/fagområdene innenfor vedlikehold ved behov
 • Delta i, planlegge og gjennomføre/lede tildelte prosjekter


Kvalifikasjoner

 • Ingeniør/master utdanning eller teknisk fagskole innen maskinfag/vedlikehold
 • Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
 • Relevant prosess- og teknisk erfaring
 • Erfaring fra prosjektarbeid, prosjektledelse og økonomioppfølging
 • Kunnskaper i SAP, Inosa og Mach 2
 • Kjennskap til Autocad/Inventor verktøy
 • Generelt gode datakunnskaper
 • Beherske både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

 

Vi søker etter deg som er serviceinnstilt, systematisk, liker å jobbe i team, tar initiativ og er engasjert! Vi tror at du er opptatt av og fokuserer på kontinuerlig forbedring i ditt arbeid. Videre ser vi etter deg som er interessert og ivrig etter å lære om produksjonsprosesser og reguleringssystemer.


Tilleggsinformasjon
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i KRMs daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg vennligst legge ved et søknadsbrev og kopi av relevante vitnemål, karakterutskrifter og sertifikater med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.
 

I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

 

Søknadsfrist: 20.05.2021
 

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:
 

Leder:

Elvis Hopovac
Mobil: (Norway +47) 92640807
 

Rekrutterer:
Karina Morland
Mobil: (Norway +47) 94865466

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept
22.09.2020 Oslo
RSM Advokatfirma AS er tilknyttet RSM Norge, og fungerer som både juridisk avdeling for revisjonsfirmaet RSM Norge og som selvstendig
07.10.2020 Oslo
Intility er en komplett teknologiplattform som benyttes av over 600 selskaper med over 2500 lokasjoner i Norge og resten av
25.11.2020 Oslo
Ønsker du å starte karrieren din i en bedrift som satser på lærlingene sine, og hvor et vellykket opphold kan
21.01.2021 Oslo
TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap! Ønsker du å jobbe i et verdensledende IT-selskap med et konsept du
11.03.2021 Oslo
RSM er nesten helt overflødig Vi har et bredt tjenestespekter innen revisjon, transaksjoner og skatt, men det har jo de
17.03.2021 Flere steder
TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap! Ønsker du å jobbe i et verdensledende IT-selskap med et konsept du
14.04.2021 Oslo
Brenner du for IT og ønsker å bygge en langsiktig karriere innen teknologi, er dette en mulighet du ikke vil
22.04.2021 Oslo
Vis alle 27.150 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Hydro Rolling er en ledende produsent av avanserte valsede aluminiumprodukter. Vi har mer enn 100 års erfaring, og vår suksess er i stor grad basert på et sterkt nettverk av valseverk i Tyskland og Norge med til sammen ca. 4000 ansatte. Vi betjener blant annet bilindustrien, bygg og anlegg og markedene for emballasje og bokser, trykking og e-mobilitet.
 

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 34 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden.
 

Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til produkter og løsninger som betyr noe.

 

Karmøy Rolling Mill (KRM) består av totalt 222 ansatte og produserer årlig ca. 88 000 tonn kveil, plater og bånd. KRM er i dag en del av Norsk Hydro, men vil i løpet av kort tid operere i markedet som et selvstendig selskap eid av KPS Capital Partners. KRM vil fortsatt være en lønnsom og bærekraftig leverandør av høykvalitets aluminiumsprodukter til våre kunder.

 

Vedlikeholdsavdelingen ved Karmøy Rolling Mill har som oppgave å opprettholde driftens inntektsskapende evne. Avdelingen består av planleggere, teknikere, ingeniører og utførende operatører innen mekanisk og elektrisk fagområde. Det er totalt 25 personer i vedlikeholdsavdelingen, og alle skal kunne arbeide på tvers av de ulike områdene. Som vedlikeholdsingeniør vil du ha ansvar for vårt SAP vedlikeholdssystem, i tillegg til å analysere, planlegge og implementere vedlikehold. Stillingen er en viktig brikke for å opprettholde stabil drift og høy oppetid på kritisk utstyr.

Ansvarsområde
I stillingen som vedlikeholdsingeniør har du ansvar for å analysere vedlikeholdsbehov, samt å implementere forebyggende vedlikehold og forbedringer i drift. Du har tett dialog med vedlikeholds- og driftspersonell for å sikre best mulig effekt av vedlikeholds og forbedringsarbeid. Arbeidsoppgaver vil blant annet være:
 

 • Implementere og følge opp vedlikehold i SAP PM
 • Være kontaktperson innenfor ansvarsområdet mot interne og eksterne ressurser
 • Koordinere nødvendige HMS tiltak innenfor gjeldende forskrifter og bedriftens krav
 • Utarbeide og følge opp dokumentasjon innenfor ovenfornevnte punkter (planer, manualer, tegninger, sertifikater osv.)
 • Sørge for planlegging av nødvendige reservedeler på egne utførte prosjekter
 • Rapportere skader/avvik og komme med forslag til korrektive og forebyggende tiltak
 • Assistere de andre ansvars/fagområdene innenfor vedlikehold ved behov
 • Delta i, planlegge og gjennomføre/lede tildelte prosjekter


Kvalifikasjoner

 • Ingeniør/master utdanning eller teknisk fagskole innen maskinfag/vedlikehold
 • Lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
 • Relevant prosess- og teknisk erfaring
 • Erfaring fra prosjektarbeid, prosjektledelse og økonomioppfølging
 • Kunnskaper i SAP, Inosa og Mach 2
 • Kjennskap til Autocad/Inventor verktøy
 • Generelt gode datakunnskaper
 • Beherske både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

 

Vi søker etter deg som er serviceinnstilt, systematisk, liker å jobbe i team, tar initiativ og er engasjert! Vi tror at du er opptatt av og fokuserer på kontinuerlig forbedring i ditt arbeid. Videre ser vi etter deg som er interessert og ivrig etter å lære om produksjonsprosesser og reguleringssystemer.


Tilleggsinformasjon
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i KRMs daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.

Vi ber deg vennligst legge ved et søknadsbrev og kopi av relevante vitnemål, karakterutskrifter og sertifikater med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.
 

I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.

 

Søknadsfrist: 20.05.2021
 

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:
 

Leder:

Elvis Hopovac
Mobil: (Norway +47) 92640807
 

Rekrutterer:
Karina Morland
Mobil: (Norway +47) 94865466

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • JUN 20
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUN 23
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
9 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro