Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsbeskrivelse
Vi ser etter deg som har lidenskap for mat og drikke og som finner et brennende engasjement i å kunne skape gode opplevelser for dine gjester! Du er en person som lett skaper relasjoner til nye mennesker, du er god til å kommunisere, du har høy arbeidskapasitet og er opptatt av faglig utvikling. Du må kunne bidra til å skape et godt arbeidsmiljø for dine kolleger og være en tydelig og strukturert leder.
Kvalifikasjoner
Fagbrev eller evt. Kompenserende erfaring.
Gjerne Sommelier utdanning eller høy interesse for vin og annen drikke.
Erfaring fra A la Carte. Gjerne erfaring fra fine dining.
Ledererfaring, herunder personal og administrasjon.
Gode kommunikasjonsegenskaper.
Grunnleggende IT-kunnskaper.
Personlige egenskaper
Utadvendt, sosial og serviceinnstilt.
Imøtekommende, strukturert og handlekraftig.
Lidenskapelig opptatt av mat og drikke.
God kunnskap om mat og vin.
Tydelig og relasjonsskapende leder.
Ansvarsbevisst og initiativtaker.
Arbeidsoppgaver
Arbeide som hovmester/Sommelier og servitør i våre restauranter.
Bryggerikjelleren og 1847 Brenneriet er Lillehammers største restauranthus og en av Norges største nattklubber. Stedet består av en a la carte restaurant i bryggerikjelleren og restaurant og nattklubb inne på Brenneriet. Brenneriet er for øyeblikket under utvikling, og store forandringer venter her inne. Vi er derfor på utkikk etter flere dyktige servitører og bartendere.
Les mer om
Bryggerikjelleren og 1847 Brenneriet
Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.