<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vi søker kokker for sommeren Handwerk Botaniske

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Vi søker selvstendinge kokker som liker å lage god og grønn mat.
Arbeidstiden er dagtid og vi holder åpent 7 dager i uken.

I tillegg til nevnte arbeidsoppgaver, arbeide med de prioriterte sakene som daglig leder til enhver tid har spesifisert.

  • Sette seg inn i gjeldene avtaler, rutiner og systemer på stedet.

  • Inngående kjennskap til IK mat og HMS.

  • Oppfølging av daglige rutiner.

  • Bistå og dele sin kunnskap med lærlinger.

  • Alltid holde svinn på et absolutt minimum.

  • Alltid etterstrebe et høyt kvalitetsnivå på maten og det som blir produsert.

  • Hjelpe til med råvarekontroll og returer.

  • Kunne ta bestillinger hvis det trengs

  • Bidra til positivt miljø, jobbe i team og være effektiv

  • Holde god dialog med serveringspersonalet.

  • Være synlig i salen og hjelpe servitører om det behøves.

  • Skal alltid ha god personlig hygiene

  • Holde orden på kjøl og lager etter fastsatt system.

  • Forstå stedets mat og drikkefilosofi

  • Sette seg grundig inn i og benytte seg av de systemer som vi benytter, så som Planday.

    Kokker har ansvar for kjøkkenet i restauranten, og har som oppgave at virksomheten drives økonomisk forsvarlig og etter de standarder som blir satt av daglig leder og etter virksomhetens grunnleggende verdier. Uten at det går på tvers av virksomhetens formål, skal kokker etterstrebe et miljø hvor den enkelte ansatte blir sett og hørt. Du har et særlig ansvar for å representere virksomheten på en god måte å lede etter eksempel. Kokker skal arbeide etter de standarder som blir satt av styret og virksomhetens grunnleggende verdier. Det er ditt ansvar å opparbeide deg inngående kjennskap til stedet og virksomhetens grunnleggende verdier og filosofi.



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon


Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept
22.09.2020 Oslo
RSM Advokatfirma AS er tilknyttet RSM Norge, og fungerer som både juridisk avdeling for revisjonsfirmaet RSM Norge og som selvstendig
07.10.2020 Oslo
Intility er en komplett teknologiplattform som benyttes av over 600 selskaper med over 2500 lokasjoner i Norge og resten av
25.11.2020 Oslo
Ønsker du å starte karrieren din i en bedrift som satser på lærlingene sine, og hvor et vellykket opphold kan
21.01.2021 Oslo
TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap! Ønsker du å jobbe i et verdensledende IT-selskap med et konsept du
11.03.2021 Oslo
RSM er nesten helt overflødig Vi har et bredt tjenestespekter innen revisjon, transaksjoner og skatt, men det har jo de
17.03.2021 Flere steder
TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap! Ønsker du å jobbe i et verdensledende IT-selskap med et konsept du
14.04.2021 Oslo
Brenner du for IT og ønsker å bygge en langsiktig karriere innen teknologi, er dette en mulighet du ikke vil
22.04.2021 Oslo
Vis alle 27.150 ledige stillinger

Vi holder til i nydelige omgivelser i Botanisk hage på Tøyen og er en av to Handwerk utsalg. Nærmere bestemt i Gamle Tøyen hovedgård, Oslos og Akershus eldste, kjente bevarte tømmerbygning. Her er det helårskafé med uteservering i sommerhalvåret. Vi har fokus på gode, kortreiste og økologiske råvarer.

Og nå ser vi etter en ny daglig leder som kan drive Handwerk Botaniske videre i samme ånd, og som elsker å være i vertskapsrollen og trives med å ha mange baller i luften.

Les mer om Handwerk Botaniske

Stillingsbeskrivelse

Vi søker selvstendinge kokker som liker å lage god og grønn mat.
Arbeidstiden er dagtid og vi holder åpent 7 dager i uken.

I tillegg til nevnte arbeidsoppgaver, arbeide med de prioriterte sakene som daglig leder til enhver tid har spesifisert.

  • Sette seg inn i gjeldene avtaler, rutiner og systemer på stedet.

  • Inngående kjennskap til IK mat og HMS.

  • Oppfølging av daglige rutiner.

  • Bistå og dele sin kunnskap med lærlinger.

  • Alltid holde svinn på et absolutt minimum.

  • Alltid etterstrebe et høyt kvalitetsnivå på maten og det som blir produsert.

  • Hjelpe til med råvarekontroll og returer.

  • Kunne ta bestillinger hvis det trengs

  • Bidra til positivt miljø, jobbe i team og være effektiv

  • Holde god dialog med serveringspersonalet.

  • Være synlig i salen og hjelpe servitører om det behøves.

  • Skal alltid ha god personlig hygiene

  • Holde orden på kjøl og lager etter fastsatt system.

  • Forstå stedets mat og drikkefilosofi

  • Sette seg grundig inn i og benytte seg av de systemer som vi benytter, så som Planday.

    Kokker har ansvar for kjøkkenet i restauranten, og har som oppgave at virksomheten drives økonomisk forsvarlig og etter de standarder som blir satt av daglig leder og etter virksomhetens grunnleggende verdier. Uten at det går på tvers av virksomhetens formål, skal kokker etterstrebe et miljø hvor den enkelte ansatte blir sett og hørt. Du har et særlig ansvar for å representere virksomheten på en god måte å lede etter eksempel. Kokker skal arbeide etter de standarder som blir satt av styret og virksomhetens grunnleggende verdier. Det er ditt ansvar å opparbeide deg inngående kjennskap til stedet og virksomhetens grunnleggende verdier og filosofi.



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon


Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Handwerk Botaniske