<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Advokatfirmaet BAHR Ønsker du å jobbe med fornybar energi i et ledende advokatfirma?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi søker dyktige og engasjerte advokatfullmektiger og advokater, både nyutdannede og kandidater med erfaring, som har lyst til å jobbe med spennende juridiske problemstillinger innenfor fornybar energi. Vi ser etter utpregede lagspillere med høye ambisjoner og lave skuldre. Vi ønsker oss størst mulig mangfold!

BAHR

BAHR er et ledende advokatfirma og er tungt engasjert innenfor fornybar energi. Hos oss får du arbeide med dyktige advokater og spennende klienter. Vi vektlegger samarbeid med firmaets øvrige kompetanseressurser i team skreddersydd for den enkelte klient og sak. Vi bistår både norske og utenlandske klienter, hvorav mange er ledende aktører innenfor sine områder.

Hva vi ser etter

Vi ser etter deg som er opptatt av fag og samfunnsutvikling. De som passer best i BAHR er dyktige jurister som er engasjerte lagspillere, og som liker å forstå klientenes behov og mål.

Hva du kan forvente

En karriere i BAHR skal være den beste advokatskolen. Vi stiller krav, men kan love tett oppfølging og varierte utfordringer. Som medarbeider i BAHR vil du få muligheten til å utvikle deg til en topp forretningsadvokat ved å samarbeide med noen av landets fremste advokater.

Ta kontakt med partner Jon Christian Thaulow (Logg inn for å se kontaktinformasjon) eller partner Jan B. Jansen (Logg inn for å se kontaktinformasjon) for mer informasjon.

Søknadsfrist: 13 juni




Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

BAHR er et rendyrket norsk forretningsadvokatfirma som bistår både norsk og internasjonalt næringsliv samt offentlig forvaltning. Vi er nærmere 220 medarbeidere med en sterk firmakultur som innebærer felles holdninger til faglig nivå, service, lagarbeid og ambisjoner. Vi skal levere juridisk bistand av ypperste kvalitet til våre klienter, og våre medarbeidere skal oppleve sitt arbeid som meningsfylt og personlig utviklende.

Bransjer

For å opprettholde bransjenærhet, er vårt team inndelt i markedsgrupper der vi deler informasjon, erfaringer og trender i markedet. Juss er viktig, men den er ofte bare del av en større sammenheng. Bransje- og forretningsforståelse må til i kombinasjon med spisskompetanse innenfor relevante fagområder.

Fag

Vårt fag er i utvikling, og vi er opptatt av å ligge i forkant -- både på generell basis og i forhold til sentrale bransjer. Våre jurister møtes jevnlig i faggrupper der aktuelle juridiske problemstillinger drøftes. Gruppene fungerer som kompetansesentre som sikrer faglig kvalitet og utvikling. BAHRs samarbeid med universitetsmiljøet bidrar til videreutvikling av faget.

Firmakultur

Mange advokatfirmaer betegner seg som “ledende”, og det er ofte lite som skiller dem fra hverandre når de presenterer seg. Alle firmaer har likevel sin egen, interne kultur. Vår virksomhet er basert på teamarbeid, integritet og prestasjonslyst. Den er tuftet på noen grunnleggende prinsipper: Vennlighet, ærlighet og toleranse; skikkelighet og respekt internt og eksternt; dedikasjon for klient.

Vår hverdag er innsatsbasert, ikke budsjettstyrt. Honnørord? Nei -- dette er verdisettet som har ligget til grunn for vårt virke i over 50 år. Lett å si, vanskeligere å praktisere. Vi gjør det.

Les mer om oss her: www.bahr.no

Les mer om Advokatfirmaet BAHR

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

1 ledig stilling

Se flere annonser

Vil du bli en del av vårt fantastiske team på sikkerhet? Vi er nå på jakt etter en serviceleder som
10.05.2024 Bergen
Ved vårt kontor i Verdal ønsker vi oss flere elektrikere/automatikere som vil bli involvert i og knyttet til vårt FM
Snarest Verdal
Er du klar for en ny utfordring? Vi er på jakt etter en ny serviceleder på rør! Avdelingen vår består
31.05.2024 Bergen
I forbindelse med økt oppdragsmengde søker vi etter flere SERVICETEKNIKER KULDE til vår service avdeling. Avdelingen har 70 medarbeidere og
06.06.2024 Trondheim
I forbindelse med vår satsing på automasjon, søker vi etter Systemutvikler. Avdelingen er en del av Agder som i dag har
01.05.2024 Kristiansand
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
14.05.2024 Kvinnherad
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
12.05.2024 Haugesund
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
12.05.2024 Årdal
Vis alle 41.282 ledige stillinger

Fakta om Advokatfirmaet BAHR