<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Holdbart Vi søker logistikkansvarlig til Holdbart sitt hovedlager i Vestby. Bli med på en spennende reise!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Holdbart har hatt en eventyrlig vekst siden oppstarten i 2015 og består i dag av åtte butikker, samt nettbutikk. Nå ser vi etter en logistikkansvarlig til kjeden!

I rollen som logistikkansvarlig i Holdbart får du ansvar for driften av hovedlageret i Vestby, vegg i vegg med kjedens største butikk. Vi ser etter deg som er analytisk og liker å jobbe med tall. Sammen med dine lagermedarbeidere sørger du for god og effektiv drift av lageret, både administrativt og operativt. Du koordinerer all transport av varer til butikkene og lageret, og følger nøye med på datovarer. Du sørger for at alle varer til enhver tid er rett priset til riktig tid. Som logistikkansvarlig vil du også bidra i innkjøpsprosesser og oppsøke leverandører ved kjøp av varer. Stillingen er nyopprettet, og du blir en viktig brikke i utviklingen av selskapet. Holdbart kjøper inn varer fra leverandørleddet. Det kan være sesongvarer, datovarer eller varer som er tatt ut av sortimentet hos de store kjedene. Varene selges for en rimelig pris i Holdbart sine butikker. For å få maskineriet til å fungere er det avgjørende med en smidig og effektiv logistikk, og som logistikkansvarlig får du en veldig viktig rolle. Kjeden tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Vi ser etter deg som 
  • har jobbet i dagligvarebransjen, gjerne i butikk
  • har god tallforståelse og kompetanse innen Excel (eventuelt andre relevante programmer)
  • har stor arbeidskapasitet og liker å ta i et tak på lageret ved behov
  • vil bidra til å redusere matsvinnet i Norge!
Du har gjerne ledererfaring fra tidligere, men det er ikke et krav. 

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Eline Norum Snerlebakken i rekrutteringsselskapet Cappa, e-post: Logg inn for å se kontaktinformasjon, mob. Logg inn for å se kontaktinformasjon.Ønsker du å søke?
  • Du er velkommen til å registrere din CV og søknad direkte i vårt søknadssystem. Søknader blir vurdert fortløpende, så send din søknad snarest mulig.
  • Dersom du har søkt jobb gjennom Cappa tidligere, er det fint om du oppdaterer kandidatprofilen din. 
  • Trenger du tips til hvordan du skal skrive søknad eller CV, eller hva du bør forberede til jobbintervjuet? På cappa.no er det mange tips til deg som kandidat.
Om rekrutteringsselskapet Cappa:
  • Cappa er ledende innen rekruttering til handels- og tjenestevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
  • Som kandidat gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine personopplysninger ivaretas på en trygg og sikker måte.
  • Les mer på  og se flere ledige stillinger på .

Følg Cappa på  og !



Epost: Logg inn for å se kontaktinformasjon

Logg inn for å se kontaktinformasjon
Om arbeidsgiveren

Vi i Holdbart jobber hver dag for å redusere matsvinnet i Norge. Det gjør vi ved å kjøpe inn og selge varer som av en eller annen grunn ikke skal selges gjennom de vanlige dagligvarekanalene. Dette kan være produkter som har kort Best før dato , er blitt tatt ut av sortimentet, pakningsendringer mm. Vi selger varene i vår butikk 20% - 90% billigere enn vanlige dagligvarebutikker. Dette er bra for miljøet, leverandørene og kundenes lommebok. I mndskifte okt/nov åpner vi vår 7 butikk på Tiller i Trondheim.

Les mer om Holdbart

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om Holdbart