<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Intility Vil du jobbe med grafisk design i et verdensledende teknologiselskap?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du jobbe med design og identitet i et verdensledende teknologiselskap? Vil du ha påvirkningskraft fra dag én? Da kan du bli den neste stjerna på designteamet vårt! 

Intility jobber kontinuerlig med å videreutvikle og styrke vår visuelle identitet på tvers av alle flater ved bruk av ikoner, farger, fonter og illustrasjoner. 

Som grafisk designer i Intility får du stor variasjon i prosjektene du er med på - alt fra webprosjekter, til innhold på LED-skjermene på Intility Arena. Du vil jobbe med moderne teknologi og rammeverk, og bidra til å forme fremtidens designuttrykk for Intility. 

Som et gjennomdigitalt selskap i en dynamisk bransje, er det viktig at vår visuelle identitet er gjennomtenkt, godt utformet og tilpasningsdyktig. Dette er  omverdenens møte med oss, så her skal vi være gode. I Intility vil du ha mange flinke folk du kan sparre med innen design og andre fagområder for å skape fantastiske visuelle opplevelser. 

Typiske arbeidsoppgaver: 

  • Ha en aktiv rolle i designprosesser fra start til slutt 
  • Visuell fremstilling av informasjon og illustrasjoner  
  • Designe, utarbeide og ivareta markedsmateriell 
  • Utvikle og fornye ikoner som en del av et ikonsett  
  • Være med å utvikle et designsystem med designteamet 
  • Bidra med design til og vedlikehold av nettsider 

Du får en aktiv rolle fra dag en. Til forskjell fra å jobbe i byrå så vil du fortsette å ha eierskap til design du leverer fra deg. Mange av prosjektene vil ha en iterativ prosess der vi ser på resultater og bygger videre på løsninger for å forbedre dem.  

Hvem ser vi etter? 

Vi søker etter deg som brenner for designfaget og som er rå på helhetlig design. Du ønsker å produsere innhold med høy kvalitet og er stolt av arbeidet du leverer fra deg. Som designer er du kreativ, selvgående og nysgjerrig, og trives med å samarbeide med folk fra ulike faglige bakgrunner. 

Need to have: 

  • Utdanning innen grafisk design eller visuell/digital kommunikasjon, eller lignende 
  • God kjennskap til Adobe-pakken og Figma eller lignende verktøy 
  • Inngående erfaring med å få design til å poppe  
  • Interesse for IT og teknologi 
  • Omgjengelig personlighet, liker å jobbe i team, men er selvgående når det trengs
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper (både skriftlig og muntlig)


Nice to have: 

  • Minimum tre års relevant erfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke
  • Erfaring med design for web og digitale flater 
  • En lidenskap for å skape og å være kreativ 
  • Løsningsorientert tilnærming til prosjekter og problemstillinger 


Hvordan er det å jobbe hos oss? 
Intility består av en stor gjeng med lagspillere, som jobber for et større mål enn seg selv og egen avdeling. Derfor ser vi etter deg som hjelper kollegaene dine - ikke fordi du må, men fordi du har lyst. 
 
Med sterk vekst kommer et høyt tempo, men vi har også et avslappet sosialt miljø hvor folk tar vare på hverandre og spiller hverandre gode. Vi er en uformell og energisk organisasjon med flat struktur, hvor du får stor påvirkningskraft på både egen arbeidshverdag og utviklingen til selskapet. Hos oss er det ingen spisse albuer, og vi jobber alle mot de samme målene. Her ønsker vi rett og slett bare å bygge de beste løsningene og samtidig ha det gøy på jobb. 

Du blir del av et sosialt og energisk miljø, hvor vi gjennom året har flere kule arrangementer både med avdelingen og hele bedriften. Når vi er tilbake til normalen arrangeres det fredagspilser, middager, hyttetyr, sommerfest og julebord, for å nevne noe. Vi har også firmahytter på Norefjell som ansatte kan benytte seg av privat. 

Litt om Intility

Intility er en verdensledende plattformtjeneste som benyttes av mer enn 600 selskaper på tvers av 2500 lokasjoner i Norge og resten av verden. Intility er i sterk vekst og tiltrekker seg stadig større selskaper som benytter Intility som en katalysator for å øke produktivitet og konkurransekraft. Intility består av en industrialisert IT-infrastruktur og en multicloud-driftsplattform som til sammen ivaretar et totalt ansvar for alt fra brukere og infrastruktur på den enkelte lokasjon, til sikkerhet og daglig drift av skybaserte applikasjoner og systemer.

Vi er mer enn 400 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper. Med en snittalder på 28 år, drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte.

Hva kan vi tilby deg? 

  • Et sterkt, in-house fagmiljø hos en av verdens ledende skyleverandører 
  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver hvor du får være med å bygge fremtidens skyselskap 
  • Muligheten til å jobbe med et kvalitetsprodukt og et konsept du vil bli stolt av å representere 
  • Et engasjerende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer som gjør at du vil trives på jobb 
  • Langsiktighet, eierskapsfølelse og mye ansvar 
  • Selvstendighet, fleksibilitet og mye frihet i arbeidsdagen 
  • Faglig satsing på deg gjennom intern og ekstern kursing og konferansedeltakelse 
  • Et sosialt og inkluderende miljø, med flere kule arrangementer  
  • Flere ansattgoder som tilgang til firmahytter på Norefjell, behandlingsforsikringer, med mer. 


Send inn søknad, CV, og karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdanning. Har du noe tidligere arbeid å vise til kan du gjerne laste opp dette også. 

Vi gleder oss til å lese søknaden din! 

Om arbeidsgiveren

Intility er en komplett plattformtjeneste som ivaretar et ende-til-ende driftsansvar for IT-miljøene til over 600 selskaper i Norge og resten av verden. Vi utvikler en industrialisert skyplattform og automatisert multicloud driftstjeneste som skal gi selskaper de beste muligheter til å realisere sine digitale ambisjoner. Med en snittalder på 28 år, drives vi av en ambisjon om å vise hva det er mulig å skape når mennesker sammen med et langsiktig perspektiv, bygger noe som ingen har bygget før, og som er større enn summen av den enkelte.

Ønsker du å jobbe for et av verdens ledende IT-selskaper med et konsept du vil bli stolt av å representere? Vil du bli en del av et selskap i sterk vekst hvor du har påvirkningskraft fra dag én? Er du nysgjerrig og opptatt av utvikling og utfordringer? Da kan du være den rette til å ta del i den videre utviklingen av selskapet.

Finn ut mer om oss på www.intility.no.

Les mer om Intility

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 85%
Student
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Traineeprogram
Lærlinger

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Intility