<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Manpower Ønsker du en fleksibel og lærerik deltidsjobb innen helsesektoren?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Avdeling Helse i Assister meg ser nå etter fleksible og lærevillige assistenter/avlastere som ønsker en meningsfull deltidsjobb. Det er viktig at du har mye kapasitet i juli og august, kan jobbe deltid videre etter sommeren, og er fleksibel på arbeidssted og arbeidsoppgaver. Arbeidssted kan variere etter behov, men vil hovedsakelig være i Oslo-området eller Lillestrøm/Lørenskog.

I jobben som brukerstyrt personlig assistent eller avlaster, avhengig av hvilken tjeneste bruker mottar, kan du forvente arbeidsoppgaver som blant annet ulike medisinske oppgaver, håndtere medisinsk-teknisk utstyr og hjelpemidler, bistå med personlig stell og hygiene, forflytning og praktiske oppgaver i hjemmet. Oppdragene og brukerne er ulike, og kan innebære alt fra premature barn til alvorlig syke voksne. Arbeidstid og mengde vil også variere bra bruker til bruker.

Er dette deg?
Du er kanskje deltidsansatt, student eller på utkikk etter nye utfordringer innen helse? Det er en stor fordel om du har noe erfaring fra helse- og omsorgsarbeid eller barn og oppvekst fra før, men opplæring vil bli gitt. Det viktigste er at du er fleksibel og har et ønske om å utvikle deg, bygge kompetanse og lære mer om helse- og omsorgsarbeid. Vi søker etter deg som er omsorgsfull, positiv og har godt humør. Du har gode evner til å sette deg inn i nye rutiner og arbeidsoppgaver.

Du har gode kommunikasjonsevner, snakker lett med nye mennesker og du har gode norskkunnskaper (tilsvarende minimum B2). Det er en selvfølge for deg å opptre imøtekommende, løsningsorientert og du liker å jobbe med mennesker. Gjerne spesifiser i din søknad om du disponerer førerkort kl. B og/eller egen bil.

Arbeidstid:
Arbeidstid vil som nevnt variere og vi søker etter deg som kan jobbe tidlig morgen, dagtid, kveldsvakter og/eller våkne nattevakter etter behov. Stillingsstørrelse vil altså variere, men det er behov for assistenter og avlastere som har mye kapasitet og kan jobbe mye i sommermånedene.

Fleksibilitet er nøkkelordet og du forventes å kunne stille opp ved behov hos en eller flere familier som har behov for brukerstyrt personlig assistanse (BPA) eller avlastning.

Hva tilbyr vi?

  • En variert og lærerik stilling med mye ansvar og gode muligheter for personlig utvikling
  • Godt arbeidsmiljø og hyggelige kolleger
  • Tilgang til Helsekursportalen og e-læringskurs
  • Spesifikke kurs fra spesialisthelsetjenesten der det er nødvendig
  • Opplæring i avvik- og journalsystem
  • Veiledning fra fagansvarlig sykepleier ved behov
  • En mulig karrierevei inn mot helsesektoren med gode muligheter for videre utvikling
  • Mulighet for fast ansettelse for den rette kandidaten

Interessert eller har spørsmål? Om dette er noe for deg ønsker vi at du sender oss en søknad hvor du tydeliggjør hva du har erfaring fra, hva som motiverer deg og hvordan du kan være med på å skape trygghet og stabilitet hos ulike tjenestemottakere.

Assister meg samarbeider med Manpower, og vi ønsker derfor at alle spørsmål om stillingen rettes til Maria i Manpower; Logg inn for å se kontaktinformasjon.

For å søke på stillingen, trykk på Søk her og send din søknad og CV via vår søknadsportal. Søknader sendt på mail vil av personvernhensyn ikke bli vurdert.

Vi håper å høre fra deg!




Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren

Manpower-gruppen er Norges ledende bemanningsvirksomhet. Vi tilbyr rekruttering til faste og midlertidige stillinger, rådgivning, kompetansekartlegging og outsourcing. Disse tjenestene tilbys via Manpower AS samt Manpower-selskapene Raadhuset, Right Management Consultants, Techpower, Bankpower, Manpower Business Solutions, Elan IT-ReSource, Quality People og Framnæs Installasjon. Manpower-gruppen er representert med 40 avdelingskontorer i Norge og 100 i Norden. På manpower.no kan du gratis legge ut stillingsannonser og søke ledige jobber. *Fakta om Manpower AS - startet i 1965 - Norges største selskap innen bemanningsløsninger. - representert med 40 kontorer, fra Farsund i sør til Hammerfest i nord - 35.000 oppdrag pr. år - beskjeftiger daglig rundt 6000 vikarer og konsulenter - ca. 6000 kunder pr. år - nærmere 500 ansatte i administrasjonen - sertifisert etter NS-EN ISO 9001:2000 standarden - 100% eiet av Manpower Inc. i USA *Fakta om Manpower Inc. USA - stiftet i Milwaukee, USA, i 1948 - børsnotert i New York og London over 4300 kontorer i 72 land - 2.3 millioner medarbeidere i 2004 - sterk lokal forankring i alle land - et av verdens største selskaper innen bemanningsløsninger

Visjon

Vi vil fornye arbeidslivet og bli det ledende tjenesteforetaket i Norden.

Les mer om Manpower

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 19
    2024
    8 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 20
    2024
    25 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 21
    2024
    14 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 22
    2024
    23 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 23
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • APR 25
    2024
    10 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • APR 26
    2024
    8 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
56 ledige stillinger

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om Manpower