<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

reMarkable reMarkable søker UX designer!

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

reMarkable er et helnorsk teknologiselskap som utvikler produkter for å hjelpe mennesker å tenke bedre. I løpet av kort tid har vi vokst kraftig i omsetning og teller nå over 190 ansatte. Etter en vellykket lansering av vår andregenerasjons paper tablet, som blant annet er kåret til TIMEs “100 Best Innovations of 2020”, står vi overfor utfordringer og muligheter på en global arena. I reMarkable tilbyr vi en unik mulighet til å påvirke retningen til et globalt consumer electronics-selskap i rask vekst. Du får mulighet å påvirke alle stegene av å skape et produkt som blir brukt av hundretusenvis av kunder over hele verden.

Nå er vi på utkikk etter dyktige UX designere med produkterfaring som vil være viktige for våre ambisiøse vekst- og produktutviklingsplaner for å oppnå vårt mål - å hjelpe mennesker over hele verden til å tenke bedre - “Better thinking”

Litt om rollen

Nå er vi på utkikk etter dyktige UX designere som vil være med å forme den digitale produktutviklingen i reMarkable. Du vil som UX designer få mulighet til å jobbe med produktopplevelsen for mennesker over hele verden. Du vil være også være sentral i arbeidet med å forme faget og UX design teamet. Oppgavene dine vil spenne fra tidlig konseptuelt arbeid, utvikling av nye features, til opplevelsen mellom hardware og software hovedsakelig i avdelingen Application tribe, men det vil også være prosjekter i andre deler av organisasjonen du vil kunne ta del i.

Brukeropplevelsen av reMarkable spenner seg over mange flater og teknologier, så vi jobber stadig med å utvikle vårt designsystem. En viktig del av stillingen som UX designer er å ta del i forvaltning, vedlikehold og videreutvikling av dette så vi sikrer en konsistent og god brukeropplevelse, og ikke minst effektiv utvikling.

Vi har nå passert over 200 ansatte og første generasjon reMarkable har vært ute i markedet i over 2 år blant hundretusenvis av brukere. Men vi er langt ifra ferdig - vi har bare såvidt begynt vår ambisiøse reise mot å bli en global aktør i teknologibransjen med base i Oslo. Det ligger derfor en stor mulighet for å kunne påvirke både produktutviklingen, organisasjonsutviklingen og ikke mist - det er store muligheter å påvirke sin egen rolle og hverdag

Her kan du lese litt om hvordan vi jobber med brukeropplevelse i reMarkable https://blog.remarkable.com/inside-remarkable-2-chapter-2-the-user-experience-66646f7cfcae

Hvem er du?

  • Du kjenner til og har erfaring med å jobbe i teams og kjenner til de typiske prosessene og rollene som PM, PO, Standup, Retro, autonomi, etc. Du er trygg og dyktig når det gjelder UX-faget - det være seg utforming, prosess eller rolle.
  • Du er proaktiv og tar ansvar der det er behov.
  • Du har erfaring med, og interesse for, videreutvikling av effektive, skalerbare og brukervennlige designsystemer.
  • Du trives med å lage intuitive løsninger med en tydelig avsender.

Styrker vi ser etter hos personen i denne rollen:

  • Faglig tyngde og helst mer enn tre års utdanning
  • Selvgående og tar ansvar - du har arbeidserfaring, helst relevant erfaring fra digital produktutvikling, og evnen til å lede andre i et team.
  • Flink til å kommunisere - gode norsk- og engelskkunnskaper (skriftlig og muntlig)
  • Hyggelig og omgjengelig person - erfaring med og liker å jobbe med andre og andre liker å jobbe med deg
  • Det å ha erfaring med og like å jobbe visuelt med UI ansees som en fordel.

Hva vi tilbyr

  • Muligheten til å jobbe med et dyktig og tverrfaglig team og i et miljø der vi løser alt fra produksjon av hardware, utvikling av software, markedsføring på en global arena, strategi, ledelse, CRM, innholdsproduksjon og mye mye mer
  • Givende og utfordrende oppgaver du ser resultater av
  • Mulighet til å involvere deg i alle stegene av å skape et produkt som blir brukt av hundretusenvis av kunder over hele verden
  • Karrieremuligheter som har fokus på faglig og personlig utvikling i et raskt voksende selskap, hvor både flinke fagspesialister og ledere er avgjørende for vår suksess
  • Et arbeidsmiljø der vi tar vare på hverandre og en kultur med fokus på sosialt samvær i form av spillkvelder, løpegrupper, temafester og mer.
  • Flotte lokaler i vår egen villa øverst på Grünerløkka (straks overtar vi i tillegg fire etasjer i et bygg 100 meter lenger ned i Thorvald Meyers gate)

Dette har resultert i et fantastisk arbeidsmiljø som byr på motivasjon og glede og en kultur bygget på våre verdier; nysgjerrighet, dedikasjon og generøsitet. I tillegg til konkurransedyktige betingelser, tilbyr vi mulighet til å kjøpe aksjer til ansattpris og seks uker ferie årlig.

En reMarkable Design avdeling

Et godt design påvirker oss mer enn vi er klar over. Hos oss er det en av viktigste driverne for opplevd verdi og kundelojalitet.

Designavdelingens oppdrag er å skape funksjonelle og eksklusive opplevelser som våre kunder ikke bare setter pris på -- men som skaper (hverdags)verdi. Vi jobber kryssfunksjonelt, og ustanselig, for å bygge en merkevare som understreker og forsterker vår visjon for bedre tenkning.

UX-design

Vår oppgave er å skape en totalopplevelse som bidrar til kreativ tenkning. Vi skaper engasjerende og intuitive brukeropplevelser ved å alltid tenke brukeren i sentrum. Våre tjenester skal forsterke fokus, kreativitet og bedre tenkning -- en brukeropplevelse som gjør at du legger fra deg mobilen.




Adresse: Oslo

Om arbeidsgiveren



reMarkable is a tech startup situated at Forskningsparken, Blindern. We want to make people smarter and more creative by changing the way we use paper.

For centuries, people have relied on pen and paper as a cornerstone in their working life, studies and creative processes. The reason is obvious - combined, they empower us in creating and expressing our ideas with unprecedented simplicity and versatility. But what if we could merge all the benefits of traditional note taking with our modern, digital workflow, bringing the best of both worlds into a seamless partnership? That was the question we asked ourselves three years ago. And the fall of 2016, we are launching the solution.

Until then, however, we are flying a bit under the radar without much information available online. If you want to know a little more about us before applying, please let us know, and we will be in touch.
Les mer om reMarkable

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Vi opplever stor pågang etter våre rådgivingstjenester – og skal styrke vårt lag med en: Seniorrådgiver/Fagspesialist kvalitetssikring legemiddelindustrien Vi er landets
21.05.2024 Flere steder
Har du bakgrunn med teknisk fagskole eller er utdannet ingeniør med et par års arbeidserfaring? Vi er på utkikk etter deg
28.04.2024 Skien
Vi er på utkikk etter ny driftsleder til vår nye kontrakt 1501 Søre Sunnmøre. Kan det være deg? Driftskontrakt 1501
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Er du opptatt av vei og veivedlikehold? Vi søker deg som vil være med på å holde god standard på
01.05.2024 Lindesnes
Er du opptatt av vei og veivedlikehold, og vil være med å holde god standard på veiene på Sunnmøre?  Til
21.04.2024 Flere steder
Vil du jobbe med å skape energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte
12.05.2024 Tromsø
Vil du være med på reisen mot en mer bærekraftig byggenæring? Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og
05.05.2024 Haugesund
Vis alle 36.153 ledige stillinger

Fakta om reMarkable