<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Stiftinga Vestlandsforsking Vi opprettar ny stilling, lyst til å bli med å utvikle Vestlandsforsking vidare?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vestlandsforsking ønskjer å tilsetje ein forskingsrådgjevar. Dette er ei nyoppretta stilling som inneber arbeid med rutinar knytt til forskings- og prosjektarbeid og inngår i administrasjonen saman med direktør, økonomirådgjevar, personalleiar og kommunikasjonsansvarleg.

Administrasjonen har ansvar for løn, rekneskap, budsjettarbeid, rapportering og analysar, og har ein viktig støtte- og kontrollfunksjon for prosjektarbeidet, i tillegg til oppgåver knytt til formidling og kommunikasjon. Den nye stillinga gir ei stor kontaktflate i heile organisasjonen.

Arbeidsoppgåver:

Instituttet deltek i regionalt, nasjonalt og internasjonalt finansierte prosjekt med ulike økonomi- og rapporteringsordningar. Overordna vil du ha ansvar for å oppdatere og utarbeide system og rutinar for forskingsarbeidet ved instituttet, til dømes knytt til open publisering, personvern og forskingsetikk. Dette inneber å koordinere og halde seg oppdatert på endringar i lovverk og krav frå Forskningsrådet og andre oppdragsgivarar, og ha tett dialog med andre delar av instituttsektoren og regionale aktørar.

Ei anna viktig oppgåve vil vere å støtte forskarane i søknadsarbeid, økonomistyring i prosjekt, øvrig prosjektadministrasjon og kontraktarbeid. Du skal òg hjelpe prosjektleiarane med budsjettutforming, rapportering og liknande. Dette er særleg viktig i større prosjekt, som EU-finansierte forskingsprosjekt.

Det vil vere ein fordel om du har kjennskap til fagområda våre og erfaring frå forskingsarbeid og forskingsadministrasjon.

Vi ønskjer oss kandidatar med fleire av desse kvalifikasjonane:

  • Relevant høgare utdanning (minimum mastergrad i til dømes juss, administrasjon, samfunnsfag, økonomi eller anna relevant masterutdanning)
  • Kjennskap til/erfaring med forsking og prosjektadministrasjon
  • Kunnskap om relevant lov- og avtaleverk
  • Erfaring med eksternt finansiert aktivitet og systemkrav til nasjonale og internasjonale prosjekt
  • Erfaring med rapporterings- og analyseverktøy
  • Evne til å hente ut relevant informasjon frå større datamengder og analysere desse
  • Gode språk- og skriveferdigheiter (nynorsk, bokmål og engelsk)

For å lukkast i stillinga må du ha evne til å arbeide nøyaktig, strukturert og sjølvstendig. Vi søkjer deg som er fleksibel, løysingsorientert og har evne til å samarbeide med andre. Du bør ha stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Du må kunne handtere ein hektisk arbeidskvardag med fleire ulike fokus. Fordi stillinga er nyoppretta, kan det vere aktuelt å utføre andre oppgåver enn dei nemnde etter ønskje og behov. Vi legg stor vekt på personlege eigenskapar som er naudsynte for stillinga.

Vi tilbyr:

Vestlandsforsking tilbyr interessante og utviklande arbeidsoppgåver, eit triveleg arbeidsmiljø, etablerte nettverk for fagleg samarbeid, bedriftsidrettslag og gode ordningar for pensjon, forsikring og velferd. Forskingsrådgjevaren rapporterer til direktøren ved instituttet. Løn etter avtale. Arbeidsstad er Sogndal.

Rettkjende kopiar av vitnemål og attestar/annan dokumentasjon kan alternativt sendast til Vestlandsforsking, postboks 163, 6851 Sogndal.

Søknadsfrist: 27.06. 2021

For nærare informasjon om stillinga, ta kontakt med fungerande direktør Hans Jakob Walnum.

Vi ser fram til å høyre frå deg!




Adresse: Sogndal

Om arbeidsgiveren
Vestlandsforsking er eit forskingsinstitutt som utfører oppdrag for offentleg forvaltning og næringsliv både nasjonalt, regionalt og internasjonalt. Vi er 25 personar i eit spennande fagmiljø som arbeider med forsking innan klima, miljø, energi, IKT, regional utvikling og reiseliv. Vi held til på Fosshaugane Campus i Sogndal. På Campus er vi lokalisert i eit aktivt og internasjonalt forskings-, utdannings-, idretts- og bedriftsmiljø med over 500 tilsette og eit aktivt studentmiljø ved Høgskulen i Sogn og Fjordane. Sogn og Fjordane er kjend for fantastisk natur og gode forhold for aktivt friluftsliv sommar som vinter. Les mer om Stiftinga Vestlandsforsking

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Sunndal
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
06.05.2024 Oslo
Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen
05.05.2024 Kvinnherad
Vis alle 34.373 ledige stillinger

Fakta om Stiftinga Vestlandsforsking