<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Studentsamskipnaden i Trondheim Studentinnovatører

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Gira på en sommerjobb hvor du er med på å bestemme hva du skal jobbe med?

Sit leter nå etter studenter som ønsker å jobbe som Studentinnovatører . Som Studentinnovatør skal du sammen med andre engasjerte studenter samarbeide for å skape tilbud og prosjekter som bidrar til at du og dine medstudenter får et meningsfullt studentliv og en bedre studiehverdag. Vi ser etter deg som ønsker å skape gode og inkluderende aktiviteter for studentene på Campus Gjøvik.

Dette er en sommerjobb med mye frihet og mange muligheter for utvikling, og vi håper at akkurat DU vil være med å bidra og gjøre en forskjell!

Om Sit Labs

Som Studentinnovatør blir du en del av . Sit Labs er Sits svar på Regjeringens utfordring om å styrke studentene under korona-pandemien. Vi støtter og bidrar i utviklingen av studentdrevne prosjekter med fokus på sosialt entreprenørskap og studentinnovasjon.

Hvem leter vi etter?

Vi stiller ingen krav til erfaring eller bakgrunn bortsett fra at du er aktiv student. Kunnskap om prosessledelse, prosjektutvikling og metodikker kan læres - det vi trenger er deg som ønsker å være med å skape!

Introvert eller ekstrovert, en naturlig leder eller liker å være en del av laget? Spiller ingen rolle! Vi håper du er motivert, har skaperglede og oppriktig ønsker å være med på å skape noe som er med på å styrke dine medstudenter. Du trenger ikke komme forberedt med en idébok eller løsningen på ensomhet - dette skal dere finne ut sammen!

Arbeidsoppgaver

  • Prosjektutvikling: fra ide helt frem til gjennomføring
  • Teamarbeid
  • Mål: Skape gode og inkluderende aktiviteter for studentene på Campus Gjøvik

Hos oss får du

Du får opplæring i smidigmetodikk og vil få verdifull erfaring med prosjektutvikling, prosessarbeid og samarbeid på tvers av fagområder. Du blir en del av Sit Labs sin Studentinkubator og vil møte og samarbeide med studenter på tvers av fagfelt, årskull og interesser.

Som en del av Sit Labs blir du ansatt i Sit og får et trygt ansattforhold hos en utviklingsorientert velferdsorganisasjon med visjon om å skape rom for meningsfulle studentliv.

Om Sit

Sit er Studentsamskipnaden i Trondheim, Gjøvik og Ålesund og har ansvar for studentvelferden til rundt 46 000 studenter. Vi er 320 ansatte, og i samarbeid med studentene utvikler vi attraktive velferdstilbud og tjenester som boliger, servering, trening, barnehager og rådgivnings- og helsetjenester. Tilbudene skal bidra til at studentene trives og at flere ønsker å studere i de tre byene. For å lykkes med dette trenger vi flere engasjerte medarbeidere med på laget.

Om stillingen

  • Søknadsfrist: 13. juni kl 23.59
  • Intervjuene for stillingene vil bli holdt fysisk i Gjøvik 16. og 17. juni kl. 15.00 - hold av datoene!
  • Oppstart: snarest
  • Stillingsprosent:
    • 2 stillinger à 100% 3 uker i juli. Overgang til 50% fra starten av august. Overgang til 20% medio oktober.
    • 3 stillinger à 20% fra 2. august til 3. desember
  • Arbeidsplass: Gjøvik

Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Link til søknadsskjema:





Om arbeidsgiveren

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.086 ledige stillinger