<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Harstad kommune Housing First har ledig 100 % vikariat som prosjektmedarbeider

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er du vår nye medarbeider?

Med forbehold om avvikling av foreldrepermisjon vil det bli ledig et 100 % vikariat som prosjektmedarbeider i perioden 18.10.2021 til og med 31.08.2022.
Vikariatet er dagtid.

Kvalifikasjonskrav:

Utdanning innen helse og sosialfag. Søkere med annen relevant utdanning og praksis kan også søke.
Erfaring i arbeid innenfor sosialt arbeid og/eller helse -og omsorgstjenester innen rus og psykiatri. Det er også ønskelig at du har erfaring med Profil som dokumenteringsverktøy. Du må ha førerkort klasse B. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi vurderer evne til samarbeid og relasjonsbygging som viktige egenskaper for å lykkes som prosjektmedarbeider i dette prosjektet. Du må ha stor interesse for, og ønske om, å jobbe opp mot prosjektets målgruppe. Vi ønsker oss en medarbeider som kan bidra med positiv innstilling og faglig dyktighet og som kan styrke prosjektets målsetninger.

For deg som ikke har norsk som morsmål: Du må vise at du kan snakke og skrive godt norsk. Dette kan du gjøre på to måter. Du kan levere dokumentasjon på bestått norskprøve nivå B2, eller du kan vise det gjennom en godt skrevet søknad og en samtale.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

Være tjenestemottakers støtte og samarbeidspartner for å få og beholde bolig.
Være aktiv og deltagende i øvrige møter og med prosjektets administrative arbeid.
Ivareta dokumentasjon i gjeldene dokumenteringsverktøy. Samarbeide med de øvrige enhetene i kommunen, spesialisthelsetjenesten, m.fl. Andre arbeidsoppgaver etter tjenestestedets behov.

Litt om oss:

Housing First er en modell for varig bosetting av bostedsløse med rusmiddelavhengighet og / eller psykiske helseproblemer. I prosjekt Housing First Harstad er det vedtatt å ha fokus på mennesker som er bostedsløse, de som står i fare for å miste bolig og de som bor svært uegnet.
Modellen bygger på prinsipper om at tilgang til bolig er en grunnleggende menneskerett og at deltager i prosjektet skal ha reell medbestemmelse knyttet til valg av bolig og hvilken type oppfølging han/hun skal få. Å ha et hjem er ikke bare et grunnleggende menneskelig behov. Det er også en viktig motivasjonsfaktor for å kunne gjøre endringer i eget liv.
Prosjektet er finansiert av Statsforvalteren i Troms- og Finnmark og har en varighet på 3 - 4 år. Vi er organisert i Hjemmetjenesten avd. Psykisk helse, og samarbeider tett med de øvrige enhetene i Harstad kommune. Prosjektet er også i et nasjonalt nettverk sammen med 22 andre kommune, og fra høsten av blir prosjektet en del av et nettverk sammen med Husbanken og andre kommuner, der fokuset er rettet mot personer med utfordringer knyttet til rus- og psykiatri problemer og boliger.

i Harstad kommune får du:

Faglig oppdatering gjennom blant annet e-læringskurs i KS Læring.
Gode avtaler med treningssentre i byen og eget bedriftsidrettslag.
Tariffestede lønns, pensjons- og forsikringsordninger. Flyttegodtgjørelse i henhold til kommunens arbeidsreglement.

Annen informasjon:

Søknaden sender du elektronisk på denne siden (Søk på stilling). Det er dessverre ikke mulig å sende med vedlegg til søknaden. Du må derfor ta dette med dersom du kommer til intervju.

For tilsetting innenfor oppvekst, barnevern eller helse- og omsorg kreves det godkjent politiattest forevist før tilsetting.

Trenger du hjelp til innlogging eller å opprette bruker, kontakt Logg inn for å se kontaktinformasjon I henhold til offentlighetsloven kan søknaden offentliggjøres selv om du har bedt om å ikke bli oppført på offentlig søkerliste. Vi gir deg beskjed hvis dette skulle være tilfelle.




Adresse: Hjemmetjenesten

Om arbeidsgiveren
Harstad er en bykommune i Troms. Kommunen omfatter den nordøstlige delen av Hinnøya og den sørvestlige delen av Grytøya, som ligger rett nord for Hinnøya. Harstad grenser til Bjarkøy i nord, Kvæfjord i vest og Tjeldsund (i Nordland fylke) i sør. I sørøst forbinder Tjeldsundbrua Hinnøya med Skånland og fastlandet over Tjeldsundet, og i øst finner vi Vågsfjorden hvor Harstad grenser til Ibestad. Selve byen ligger nordøst på Hinnøya. Byen er et viktig trafikknutepunkt og administrasjons- og skolesenter i Sør-Troms. Siden 1895 har verftsindustrien hatt stor betydning for byens utvikling. Rikard Kaarbø regnes som byens grunnlegger på gunn av sitt maritime og politiske engasjement. Han anla Harstad Mekaniske Verksted i 1895. Harstad er tidligere forsvarsby, og i Trondenes leir finner man den severdige Adolfkanonen fra andre verdenskrig. Kystjegerkommandoen benytter fremdeles Trondenes leir. Divisjonsmusikken og Forsvarets lønnsadministrasjon ligger også her. Kong Haakon VII avduket 1950 en statue av generalmajor Carl Gustav Fleischer i Generalhagen i Harstad. Befolkning 23 118 (2008) Les mer om Harstad kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 02
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
LCI / IM Coordinator or Sr./Lead Document Controller
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
3 ledige stillinger

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.517 ledige stillinger

Fakta om Harstad kommune