<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Electro Automation Engineer Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

 

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 34 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden. Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

 

Hycast er en verdensledende utvikler og leverandør av støperiutstyr til aluminiumbransjen. Vi er mer enn 50 kompetente medarbeidere, og er 100 % eid av Hydro. Bedriften er et eget aksjeselskap med eget styre, og ligger organisatorisk i Primary Metal, Commercial. Hycast er i god utvikling med virksomhet over hele verden, og omsetning i 2017 var på ca. 300 MNOK. Av dette utgjør eksport over 90 %.

 

Vi opplever vekst og har et økende behov for ingeniører innen elektro og automasjon. Stillingen vil inngå i teamet Engineering, som består av 15 høykompetente ingeniører innen maskin og elektro/automasjon. Som ansatt i Hycast blir du en del av et meget kompetent fagmiljø, hvor du får mulighet til å jobbe med verdensledende og fremtidsrettet støperiteknologi.


Ansvarsområde

 

 • Prosjektering av elektriske styresystemer
 • Programmering PLS/HMI
 • Oppsett av industrielle nettverk
 • Rapportering og tverrfaglig koordinering i prosjekt
 • Oppfølging produksjon og installasjon av utstyr
 • Utvikling av teknologi og arbeidsprosesser
 • Noe reisevirksomhet må påregnes. 

 

Stillingen rapporterer til Team Lead Engineering

 

Kvalifikasjoner

 

 • Høyere utdanning innen elektro/automasjon, relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning.
 • Relevant industrierfaring og prosjekterfaring
 • God prosessforståelse og kunnskap om reguleringssystemer
 • Programmering i PLS og HMI (Siemens og Rockwell)
 • Prosjektering av styresystemer
 • CAD verktøy (E3 Schematic/AutoCAD)
 • Industriell IT
 • Kjennskap til relevante tekniske standarder (inkl. maskindirektivet)
 • Faglig motivert, lærevillig og strukturert
 • Flytende i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

 

Tilleggsinformasjon

 

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. 

 

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på epost. 

 

I våre rekrutteringsprosesser benytter vi Semac bakgrunnssjekk


 


 

Søknadsfrist: 01.08.2021

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder:
Stig Ove Strand
E-post: Stig.Ove.Strand@hydro.com
Mobil: (Norway +47) 48168121

Rekrutterer
Marit Bratseth
E-post: Marit.Bratseth@hydro.com
Mobil: (Norway +47) 95908036

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Vil du lede og videreutvikle vår avdeling for byggautomasjon i Trondheim? GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Som
05.08.2021 Trondheim
Avdeling Transformatorstasjoner og Regionalnett i seksjon Drift og Vedlikehold har ansvaret for selskapets 72 transformatorstasjoner. I avdelingen er det nå
15.12.2020 Kristiansand
TL;DR: Kom og jobb som utvikler i et verdensledende skyselskap!Ønsker du å jobbe for et verdensledende IT-selskap med et konsept
22.09.2020 Oslo
Intility er i sterk vekst, og vi søker nå nye kollegaer til Network Services. Vi er på jakt etter deg som
09.06.2021 Oslo
Seksjon for Materialteknologi søker betongteknologer med fordypning i betongrehabilitering Seksjon for materialteknologi arbeider med rådgivning for å sikre gode materialvalg
05.08.2021 Oslo
Multiconsult Norge AS, avdeling Bygg og Industri er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen brannrådgivning. Vi ser i
05.08.2021 Kristiansand
Multiconsult er et ledende miljø innen prosjektering og rådgivning i Norge. For å stadfeste vår posisjon som ledende på digitalisering
05.08.2021 Oslo
Rambøll inviterer deg til å ta i bruk ditt engasjement, og din faglige innsikt, i en stilling hvor du kan
05.08.2021 Drammen
Vis alle 26.759 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpelegeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

 

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 34 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden. Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe.

 

Hycast er en verdensledende utvikler og leverandør av støperiutstyr til aluminiumbransjen. Vi er mer enn 50 kompetente medarbeidere, og er 100 % eid av Hydro. Bedriften er et eget aksjeselskap med eget styre, og ligger organisatorisk i Primary Metal, Commercial. Hycast er i god utvikling med virksomhet over hele verden, og omsetning i 2017 var på ca. 300 MNOK. Av dette utgjør eksport over 90 %.

 

Vi opplever vekst og har et økende behov for ingeniører innen elektro og automasjon. Stillingen vil inngå i teamet Engineering, som består av 15 høykompetente ingeniører innen maskin og elektro/automasjon. Som ansatt i Hycast blir du en del av et meget kompetent fagmiljø, hvor du får mulighet til å jobbe med verdensledende og fremtidsrettet støperiteknologi.


Ansvarsområde

 

 • Prosjektering av elektriske styresystemer
 • Programmering PLS/HMI
 • Oppsett av industrielle nettverk
 • Rapportering og tverrfaglig koordinering i prosjekt
 • Oppfølging produksjon og installasjon av utstyr
 • Utvikling av teknologi og arbeidsprosesser
 • Noe reisevirksomhet må påregnes. 

 

Stillingen rapporterer til Team Lead Engineering

 

Kvalifikasjoner

 

 • Høyere utdanning innen elektro/automasjon, relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning.
 • Relevant industrierfaring og prosjekterfaring
 • God prosessforståelse og kunnskap om reguleringssystemer
 • Programmering i PLS og HMI (Siemens og Rockwell)
 • Prosjektering av styresystemer
 • CAD verktøy (E3 Schematic/AutoCAD)
 • Industriell IT
 • Kjennskap til relevante tekniske standarder (inkl. maskindirektivet)
 • Faglig motivert, lærevillig og strukturert
 • Flytende i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.

 

Tilleggsinformasjon

 

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. 

 

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på epost. 

 

I våre rekrutteringsprosesser benytter vi Semac bakgrunnssjekk


 


 

Søknadsfrist: 01.08.2021

Hvis du har spørsmål kan du kontakte:

Leder:
Stig Ove Strand
E-post: Stig.Ove.Strand@hydro.com
Mobil: (Norway +47) 48168121

Rekrutterer
Marit Bratseth
E-post: Marit.Bratseth@hydro.com
Mobil: (Norway +47) 95908036

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • AUG 08
  2021
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
11 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro