<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Investor Relations Associate Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Corporate Center in Hydro is mainly located at Vækerø and has around 260 employees within the areas of Finance, People & Safety, Legal and Compliance, Communication & Public Affairs and Corporate Development.

 

Investor Relations (IR) is responsible for Hydro's contact with analysts, investors and stock exchanges, with the aim to build and maintain Hydro’s strong credibility in the financial markets. Based in Oslo, the IR team is a part of the CFO organization and consists of three people working closely with Hydro's senior management.  

 

We are looking for a proactive person with business and financial understanding, strong attention to detail, and an ability to thrive and contribute efficiently in periods of high workload. We need you to support on key IR analyses and deliveries, while also managing our team’s logistics and administration on a day to day basis.

 

We are offering an exciting opportunity to gain a broad understanding of Hydro’s total value chain and strategy, through close cooperation with all the business areas in Hydro, as well as the perspectives of the financial markets. The position will work closely with the members of the Corporate Management Board. For the right candidate, this position offers an attractive platform for personal growth and development in areas such as finance, communication and strategy. Hydro’s strategy toward 2025 focuses on two pillars: strengthening the company’s position in low carbon aluminium and growing within recycling and new energy areas like renewables, batteries, and hydrogen.
 

Areas of responsibility

 • Analyze peers and the financial market's view of the company, and convey this view to internal stakeholders
 • Maintain and improve internal IR financial models and tools
 • Run analyses and prepare input in response to investor and analyst questionnaires
 • Contribute on presentations towards investors, analysts and internal events, including presentations for quarterly releases and Capital Markets Day
 • Ensure compliance with relevant exchanges and agencies, owning relationship to stakeholders in these organizations
 • Support the development of press releases and stock exchange announcements
 • Establish Hydro’s calendar of investor conferences and roadshows and coordinate participation
 • Manage IR team calendar of key meetings and deliveries
 • Manage logistics for main IR events, such as quarterly releases and Capital Markets Day  


Qualifications

 • Master’s degree, preferably within economics or finance 
 • 1-3 years of relevant post-university work experience, ideally in a structured financial role such as in the Big 4
 • Experience from accounting, investment banking, investor relations, consulting, or equity analyses is seen as an advantage
 • Strong understanding of and interest in capital markets and finance/accounting
 • Strong administrative and organizational skills, and the ability to coordinate multiple deliveries simultaneously
 • Advanced in Microsoft Office package, primarily Power Point and Excel 
 • Excellent English and Norwegian proficiency 
 • You work independently and thrive in a role that requires both financial analysis and strong organizational skills
 • You provide accurate and timely information and service to a wide range of internal and external stakeholders. You can develop a network internally and externally, are curious, have the drive and willingness to learn
 • You are motivated to work in a hectic and demanding environment


Additional information
Some travel is expected.

Please enclose a cover letter and copies of relevant academic transcripts, diplomas, certificates etc. Only applications received through our online system will be considered, not via e-mail. 


As part of our recruitment process, we use Semac for background check.
 

Apply before: 23.06.2021

If you have any questions, please contact: 

 

Hiring manager
Line Haugetraa
Email: Line.Haugetraa@hydro.com
Phone: (Norway +47) 41406376

 

Recruiter
Birgitta Sanden
Email:Birgitta.Sanden@hydro.com
Phone:(Norway +47) 97031556

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

KAN DU JOBBE MYE I AUGUST 2021? - Og gjerne også senere i høst! Brukerstyrte personlig assistent(er) (BPA) som kan
02.08.2021 Trondheim
Jeg er en hyggelig aktiv mann, som er blind. Derfor har jeg bruk for assistanse i hverdagen, og din jobb
02.08.2021 Melhus
Divisjon innkreving vil gjennomgå mange endringer de kommende årene og vi trenger derfor en fleksibel og omstillingsdyktig medarbeider som vil bidra
30.07.2021 Trondheim
Skanska Norge har en klimaambisjon om å redusere klimagassutslippene våre med 50 % innen 2030 og være klimanøytral i 2045.
17.03.2021 Oslo
This is an exciting period to join Statkraft. The power industry is being transformed through the rapid rise in renewable generation. Statkraft is a global
31.03.2021 Oslo
Alle hos oss er gode, men målet vårt er at alle skal bli bedre. Det er bra for Statnett, det
10.06.2021 Oslo
Skanska har de siste årene hatt et stort fokus på å gjennomføre prosjekter ved bruk av moderne verktøy og prosesser
29.07.2021 Oslo
Skanska Norge har en klimaambisjon om å redusere klimagassutslippene våre med 50 % innen 2030 og være klimanøytral i 2045.
29.07.2021 Oslo
Vis alle 25.442 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Corporate Center in Hydro is mainly located at Vækerø and has around 260 employees within the areas of Finance, People & Safety, Legal and Compliance, Communication & Public Affairs and Corporate Development.

 

Investor Relations (IR) is responsible for Hydro's contact with analysts, investors and stock exchanges, with the aim to build and maintain Hydro’s strong credibility in the financial markets. Based in Oslo, the IR team is a part of the CFO organization and consists of three people working closely with Hydro's senior management.  

 

We are looking for a proactive person with business and financial understanding, strong attention to detail, and an ability to thrive and contribute efficiently in periods of high workload. We need you to support on key IR analyses and deliveries, while also managing our team’s logistics and administration on a day to day basis.

 

We are offering an exciting opportunity to gain a broad understanding of Hydro’s total value chain and strategy, through close cooperation with all the business areas in Hydro, as well as the perspectives of the financial markets. The position will work closely with the members of the Corporate Management Board. For the right candidate, this position offers an attractive platform for personal growth and development in areas such as finance, communication and strategy. Hydro’s strategy toward 2025 focuses on two pillars: strengthening the company’s position in low carbon aluminium and growing within recycling and new energy areas like renewables, batteries, and hydrogen.
 

Areas of responsibility

 • Analyze peers and the financial market's view of the company, and convey this view to internal stakeholders
 • Maintain and improve internal IR financial models and tools
 • Run analyses and prepare input in response to investor and analyst questionnaires
 • Contribute on presentations towards investors, analysts and internal events, including presentations for quarterly releases and Capital Markets Day
 • Ensure compliance with relevant exchanges and agencies, owning relationship to stakeholders in these organizations
 • Support the development of press releases and stock exchange announcements
 • Establish Hydro’s calendar of investor conferences and roadshows and coordinate participation
 • Manage IR team calendar of key meetings and deliveries
 • Manage logistics for main IR events, such as quarterly releases and Capital Markets Day  


Qualifications

 • Master’s degree, preferably within economics or finance 
 • 1-3 years of relevant post-university work experience, ideally in a structured financial role such as in the Big 4
 • Experience from accounting, investment banking, investor relations, consulting, or equity analyses is seen as an advantage
 • Strong understanding of and interest in capital markets and finance/accounting
 • Strong administrative and organizational skills, and the ability to coordinate multiple deliveries simultaneously
 • Advanced in Microsoft Office package, primarily Power Point and Excel 
 • Excellent English and Norwegian proficiency 
 • You work independently and thrive in a role that requires both financial analysis and strong organizational skills
 • You provide accurate and timely information and service to a wide range of internal and external stakeholders. You can develop a network internally and externally, are curious, have the drive and willingness to learn
 • You are motivated to work in a hectic and demanding environment


Additional information
Some travel is expected.

Please enclose a cover letter and copies of relevant academic transcripts, diplomas, certificates etc. Only applications received through our online system will be considered, not via e-mail. 


As part of our recruitment process, we use Semac for background check.
 

Apply before: 23.06.2021

If you have any questions, please contact: 

 

Hiring manager
Line Haugetraa
Email: Line.Haugetraa@hydro.com
Phone: (Norway +47) 41406376

 

Recruiter
Birgitta Sanden
Email:Birgitta.Sanden@hydro.com
Phone:(Norway +47) 97031556

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • AUG 04
  2021
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • AUG 08
  2021
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
13 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro