<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Operatører til Karmøy Metallverk Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hydro Karmøy er en av verdens ledende aluminiumprodusenter, og har som ambisjon å produsere verdens mest energi effektive aluminium. Hydro Karmøy har rundt 700 ansatte og er i en sterk vekst posisjon.

 

Nå trenger vi både faste og midlertidig ansatte til produksjonen vår. Vi søker derfor personer som kan jobbe selvstendig, er samarbeidsvillige, serviceinnstilte og har en proaktiv holdning til helse, miljø og sikkerhet (HMS)!

 

Ansvarsområde

I disse stillingene vil du utføre daglige oppgaver som produksjonsmedarbeider (operatør) i en av produksjonsavdelingene våre. Det kan være i pressboltstøperiet eller elektrolysen. Da forventer vi at du:

 

 • Arbeider i et områdebasert team
 • Følger etablerte standarder innenfor HMS, produksjonsplan og arbeidsutførelse
 • Påpeker og håndterer alle typer avvik i henhold til etablerte standarder
 • Evt. trer inn i forskjellige funksjoner i og på tvers av skift etter behov

 

Kvalifikasjoner

 • Du må være over 18 år og ha førerkort klasse B
 • Du må bli helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste 
 • Du har trucksertifikat (T4) og kransertifikat (G4), og gjerne også maskinfører/hjullaster (M4)
 • Personer med fagbrev innen kjemi og prosess eller produksjonsteknikk vil bli prioritert
 • Du må være systematisk, nøyaktig og pålitelig, ordentlig og ryddig
 • Nødvendig opplæring vil bli gitt

 

Dersom du har disse kvalifikasjonene og kan tiltre på kort varsel, vil din søknad bli prioritert.

 

Annen informasjon
HMS er integrert i Hydros daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor operatører som vil bidra positivt til dette gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. 

 

De fleste jobbene er skiftarbeid. Som vikar går man inn i en fast arbeidsplan for en avtalt periode. Som tilkallingsvikar har man en ikke-bindende avtale, der man blir enige om arbeidsoppdrag fra gang til gang.

 

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål, karakterutskrifter og sertifikater med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post. Intervjuer vil skje fortløpende gjennom utlysningsperioden. 
 

Søknadsfrist: søndag 4. juli 2021


Hvis du har spørsmål, kan du kontakte:

 

Svein Atle Søndeland, Områdeleder Pressboltstøperi
Mobil: 982 69 826

 

Gro Elin Carlsen, Områdeleder Elektrolyse

Mobil: 990 13 421

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

KAN DU JOBBE MYE I AUGUST 2021? - Og gjerne også senere i høst! Brukerstyrte personlig assistent(er) (BPA) som kan
02.08.2021 Trondheim
Jeg er en hyggelig aktiv mann, som er blind. Derfor har jeg bruk for assistanse i hverdagen, og din jobb
02.08.2021 Melhus
Divisjon innkreving vil gjennomgå mange endringer de kommende årene og vi trenger derfor en fleksibel og omstillingsdyktig medarbeider som vil bidra
30.07.2021 Trondheim
Skanska Norge har en klimaambisjon om å redusere klimagassutslippene våre med 50 % innen 2030 og være klimanøytral i 2045.
17.03.2021 Oslo
This is an exciting period to join Statkraft. The power industry is being transformed through the rapid rise in renewable generation. Statkraft is a global
31.03.2021 Oslo
Alle hos oss er gode, men målet vårt er at alle skal bli bedre. Det er bra for Statnett, det
10.06.2021 Oslo
Skanska har de siste årene hatt et stort fokus på å gjennomføre prosjekter ved bruk av moderne verktøy og prosesser
29.07.2021 Oslo
Skanska Norge har en klimaambisjon om å redusere klimagassutslippene våre med 50 % innen 2030 og være klimanøytral i 2045.
29.07.2021 Oslo
Vis alle 25.442 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Hydro Karmøy er en av verdens ledende aluminiumprodusenter, og har som ambisjon å produsere verdens mest energi effektive aluminium. Hydro Karmøy har rundt 700 ansatte og er i en sterk vekst posisjon.

 

Nå trenger vi både faste og midlertidig ansatte til produksjonen vår. Vi søker derfor personer som kan jobbe selvstendig, er samarbeidsvillige, serviceinnstilte og har en proaktiv holdning til helse, miljø og sikkerhet (HMS)!

 

Ansvarsområde

I disse stillingene vil du utføre daglige oppgaver som produksjonsmedarbeider (operatør) i en av produksjonsavdelingene våre. Det kan være i pressboltstøperiet eller elektrolysen. Da forventer vi at du:

 

 • Arbeider i et områdebasert team
 • Følger etablerte standarder innenfor HMS, produksjonsplan og arbeidsutførelse
 • Påpeker og håndterer alle typer avvik i henhold til etablerte standarder
 • Evt. trer inn i forskjellige funksjoner i og på tvers av skift etter behov

 

Kvalifikasjoner

 • Du må være over 18 år og ha førerkort klasse B
 • Du må bli helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste 
 • Du har trucksertifikat (T4) og kransertifikat (G4), og gjerne også maskinfører/hjullaster (M4)
 • Personer med fagbrev innen kjemi og prosess eller produksjonsteknikk vil bli prioritert
 • Du må være systematisk, nøyaktig og pålitelig, ordentlig og ryddig
 • Nødvendig opplæring vil bli gitt

 

Dersom du har disse kvalifikasjonene og kan tiltre på kort varsel, vil din søknad bli prioritert.

 

Annen informasjon
HMS er integrert i Hydros daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor operatører som vil bidra positivt til dette gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. 

 

De fleste jobbene er skiftarbeid. Som vikar går man inn i en fast arbeidsplan for en avtalt periode. Som tilkallingsvikar har man en ikke-bindende avtale, der man blir enige om arbeidsoppdrag fra gang til gang.

 

Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål, karakterutskrifter og sertifikater med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post. Intervjuer vil skje fortløpende gjennom utlysningsperioden. 
 

Søknadsfrist: søndag 4. juli 2021


Hvis du har spørsmål, kan du kontakte:

 

Svein Atle Søndeland, Områdeleder Pressboltstøperi
Mobil: 982 69 826

 

Gro Elin Carlsen, Områdeleder Elektrolyse

Mobil: 990 13 421

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • AUG 04
  2021
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • AUG 08
  2021
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
13 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro