<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

MIX Amfi Eidsvoll ER MIX Amfi Eidsvoll Milkbar og Spiseri et sted for deg?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Litt om deg:

Vi er egentlig ikke så opptatt av hva du har gjort før, men heller hva slags holdninger og verdier du har, og som du streber å etterleve og bruke i jobben din.

Hva vi kan tilby:

Vi kan tilby deg faste vaktlister med forutsigbarhet i et hektisk, men veldig godt miljø hvor leder stiller høye krav, men også tar hensyn til ansattes behov og ønsker.

Vi tar våre ansatte med på råd og har stort fokus på at alle skal trives, bli sett og lyttet til.

Litt mer om deg og egenskaper vi anser som viktige:

Da vi hele tiden er på jakt etter å lære noe nytt og utvikle oss videre, lete etter muligheter og nye spennende produkter / produktkategorier, vil det være veldig kjærkomment om du er en person med "passion" som kommer med forslag til forbedringer, nye oppskrifter, nye produkter osv.

Har du erfaring som du kan bidra med fra kjøkken, kaffebar eller bar er det veldig fint, men ingen nødvendighet.

Har du er erfaring fra en jobb / hobby med høyt tempo er det en fordel om en jobb hos oss frister deg, da tempoet i vår milkbar og vårt kjøkken er stort hele året.

Renhold og orden er svært viktig for oss, vi ønsker å fremstå som et delikat og rent serveringssted hvor alt er på "stell", dette vil også bli en vesentlig del av jobben din som du må ha lidenskap og forståelse for.

Kunnskap og opplæring:

Kunnskapen vil du få gjennom grundig opplæring i kjøkken og milkbaren av dyktige ledere med lang erfaring, samt opplæring gjennom våre digitale opplæringsplattformer.

Det er viktig for oss at våre ansatte har god produktkunnskap, derfor må du være interessert i å ta ansvar for egen læring og utvikling, og utnytte de læringsmulighetene vi gir deg.

Gi og ta ansvar:

Vi er ikke redde for å gi deg ansvar om du viser at du tar det ansvaret vi kan tenke oss å gi deg.

Stillingen gir gode muligheter for ansvar, utfordringer og utvidelse av stillingsprosent.

Arbeidstid:

Du må kunne jobbe på dagtid, ettermiddag, kveld og annen hver helg inkl. søndag.

Våre åpningstider: Mandag-Fredag 10-20.30, Lørdag 10-18 og Søndag 12-19.

Stillingsprosent:

50% med store muligheter for utvidelse.

Søknadsfrist:

Søknader behandles og intervju foretas fortløpende etter som søknadene kommer inn, det vil være mulig å søke til 1/8-2021

Du bør være fylt 20 år

Skriv noen ord om deg selv og hvorfor du ønsker deg denne stillingen.

Send søknad og CV via søknadsskjema eller direkte til vår mail.

Oppsummering:

Er du en person med mye lidenskap, ambisjoner for jobben din, kan by litt på deg selv, tar ansvar du gis, hele tiden jobber med egenutvikling og samtidig tar vare på dine kolleger, ja da kan du være akkurat den personen vi vil ha med i vårt team.




Adresse: Råholt

Om arbeidsgiveren

Vi er en familieeid bedrift i MIX kjeden hvor vi har bygget opp vår milkbar og vårt spiseri sten for sten over mange år, i vår bransje kommer vi aldri i mål, men vi må fortsette å legge på nye stener slik at vi til en hver tid er så "trendy" og attraktiv som mulig.
MIX er en kjede hvor driverene eier serveringssted og utstyr 100%, og hvor hver enkelt MIX er unik med sitt lokale preg og varespekter. Der hvor andre kjeder er like er MIX heller ulike, det er vår styrke innen vår kategori som serveringssted.
Vi er glade for, og ikke minst stolte over å ha kunnet tilby jobber til veldig mange mennesker opp gjennom årene, mange har jobbet hos oss i mange år, pr. i dag huser vi hele 12 ansatte i hel og deltidsstillinger.
Vi startet MIX Amfi Eidsvoll Milkbar og Spiseri med en genuin kjærlighet for å gi kunden en god opplevelse hver gang, samt at vi har stor lidenskap for kvaliteten på produktene vi serverer våre kunder, vi ønsker rett og slett være "Dagens lille høydepunkt" for våre kunder.
Vi har også stort fokus på å differensiere oss fra andre serveringssteder, lage våre egne oppskrifter og benytte gode norske råvarer med god kvalitet.
Vi er alltid på jakt etter å lære noe nytt og utvikle oss videre, lete etter muligheter og nye spennende produkter / produktkategorier.

Les mer om MIX Amfi Eidsvoll

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om MIX Amfi Eidsvoll