<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

COWI Vil du jobbe i en markedsledende bedrift med et fremtidsrettet fokus?

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vil du jobbe i en markedsledende bedrift med et fremtidsrettet fokus? Kan du vise til kompetanse innen byggeteknisk prosjektering? Og har du gode egenskaper når det kommer til tverrfaglig samarbeid? Bli med å utforme fremtidens byggeprosjekter med oss!

BLI EN DEL AV VÅR AVDELING BYGNINGER MIDT/NORD
I avdeling Bygninger Midt Nord vil du bli en del av vår største divisjon med rundt 500 medarbeidere over hele landet, hvor 170 medarbeidere jobber i Midt Nord hvor hovedkontoret ligger i Trondheim. Vi har et av landets ledende fagmiljø innen prosjektering av bygg og konstruksjoner, og vi samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg.

Fagmiljøet i Bodø består av et team på 12 dyktige kollegaer innen byggeledelse, elektro og VVS. Vi er ett sterkt og tverrfaglig team, som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet. I tillegg til prosjekter lokalt støtter og bistår våre øvrige kollegaer i spennende prosjekter over hele landet.
Vi er med på prosjekter helt fra tidligfase planlegging, sammen med kunden til prosjektering og oppfølging i byggefasen. Du vil kunne være med på å påvirke prosjektene du er involvert i igjennom ideer, innspill og løsninger.

FÅ EN NØKKELROLLE I VÅRT FAGMILJØ I Bodø I denne stillingen blir du en del av vårt globale team av eksperter, og vil også arbeider i tett samarbeid med øvrige kontor i COWI. Din hovedoppgave i teamet vårt i Bodø vil være å ivareta kunden fra tidligfase til prosjekt er ferdig. Dette innebærer å prosjektere ved hjelp av våre arbeidsverktøy.

Du vil daglig kunne utføre følgende arbeidsoppgaver:

  • Planlegging og prosjektering innen kommunale eller private prosjekter.
  • Utarbeidelse av tekniske løsninger.
  • Utarbeide kostnadsoverslag, tegninger og beskrivelser.
  • Prosjektledelse og kundeoppfølging.
  • Relasjonsbygging og marked-/tilbudsarbeid.

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Dine ferdigheter er nøkkelen til vår suksess. Vi arbeider på tvers av grenser og innen forskjellige fagfelt hvor vi deler kunnskap og bygger opp sterke relasjoner med kunder og kolleger. Du bidrar med din ekspertise samtidig som du får mulighet til å lære av de beste.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør ha gode egenskaper når det kommer til å samarbeide flerfaglig, solid kommersiell forståelse, og at du er nysgjerrig og opptatt av å dele kunnskap.

Du bør dessuten ha følgende ferdigheter og kompetanse:

  • Du er utdannet sivilingeniør/ingeniør innen; byggeteknikk, konstruksjon, brann, bygningsfysikk eller akustikk.
  • Du har minimum 5 års erfaring fra rådgivermiljø eller annen kunnskapsbedrift/ annen privat sektor.
  • Du har kommersiell forståelse og kan være en solid representant ovenfor våre kunder.
  • Du har erfaring med G-prog, AutoCad/Revit og/eller beregningsprogrammer som FOCUS, Robot eller lignende.
  • Du snakker og skriver norsk, gjerne også engelsk.

COWI SOM ARBEIDSPLASS
COWI tilbyr en dynamisk og spennende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig miljø, som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad kunne påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljøet er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i våre medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWI`s fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.
  • Vi har faglig nettverk, bedriftsidrettslag og et "Ung i COWI"- nettverk.
  • Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

HAR DU SPØRSMÅL? Da kan du ringe Claus Mellingen (Seksjonsleder, Bygninger Midt-Nord) på telefon Logg inn for å se kontaktinformasjon eller sende en mail til Logg inn for å se kontaktinformasjon.

SLIK SØKER DU Klikk på knappen nedenfor, og fortell hvorfor du er rett person for denne stillingen. Vi ser gjerne at du sender inn CV og søknadsbrev, så snart som mulig siden rekrutteringsprosessen allerede er i gang. Søknadsfristen står angitt øverst på siden.




Adresse: Bodø

Om arbeidsgiveren

Sammen med kunder, samarbeidspartnere og kolleger skaper vi en fremtid hvor mennesker og samfunn vokser og blomstrer. Det gjør vi ved sammen å skape bærekraftige og vakre løsninger som forbedrer livskvaliteten for mennesker i dag og i mange generasjoner fremover.

Vårt utgangspunkt er å skaffe oss en inngående forståelse av kundene våre, deres ambisjoner og utfordringer. Det er det som er vårt særtrekk. Det er slik vi skaper verdi for kundene våre på lang sikt.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og har ekspertise innen teknologi, arkitektur, energi og miljø.

Les mer om COWI

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • APR 21
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
1 ledig stilling
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 29.964 ledige stillinger

Fakta om COWI