<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vi søker en dyktig 1. kokk til Egon Tromsø Egon Tromsø

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Som 1. kokk på kjøkken jobber du tett opp mot bedriftens lederteam og kjøkkenleder og du tar enda større del av ansvaret på kjøkkenet.

Når det koker holder du hodet kaldt og er en ekstra ressurs for lederteamet.

Stillingen innebærer mye tilstedeværelse på kjøkkenet for å ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll. Du har ansvar for å tilse at våre gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk hos Egon samt å opprettholde et godt arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver vil være planlegging og forberedelse (varemottak, produksjon av sauser og dressinger, stykking av kjøtt og annen mice en place forberedelser), tilberedelse á la carte i henhold til Egons meny. I tillegg har du ansvar for gjennomføring av bedriftens Haccp/IK rutiner og systemer for å sikre god kvalitet på renhold, hygiene, mat og andre detaljer rundt vårt konsept. Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.

Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.

HVEM ER DU?

  • Ansvarsbevisst
  • Engasjert og entusiastisk
  • Du har stå-på vilje
  • Du liker høyt tempo
  • Du har god holdning og moral
  • Yrkesstolthet
  • Relevant kjøkkenerfaring

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så eksisterende kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.




Adresse: Tromsø

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

What You'll Do Cisco’s Collaboration & Security Group is a multi-billion dollar technology group that develops enterprise collaboration and security
04.08.2021 Oslo
Vil du være med på å forme fremtidens digitale samfunn? Med våre innovative partnerskap og kunder innenfor både offentlig og
02.06.2021 Bærum
Om oss TietoEVRY er en ledende leverandør av løsninger og tjenester til bank og finansvirksomheter. Vi tilbyr løsninger for komplett
16.06.2021 Oslo
Er du klar for det neste steget? TietoEVRY leter etter nye kollegaer med kompetanse innen Cloud og Infrastruktur!   I
02.03.2021 Flere steder
Er du interessert i teknologi og forretning og har et ønske å arbeide med Microsoft 365? Vi vokser og søker
12.05.2021 Flere steder
Vil du jobbe i en virksomhet der du daglig bidrar til å gi andre mennesker et godt liv og du
04.08.2021 Kristiansand
Avdeling Innland er en av fire avdelinger i divisjon Brukerdialog. Innland har som oppgave å sikre kvalitet på fastsetting av
03.08.2021 Kongsberg
Divisjon Innkreving utvikler Skatteetaten videre. Vil du være med å bidra i arbeidet med fremtidens innkreving? Hos oss får du
03.08.2021 Rana
Vis alle 25.843 ledige stillinger

Egon er en rendyrket restaurantsuksess som har hovedkontor i Trondheim.
Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst med 45 restauranter, 3 av disse i Sverige. Høsten 2021 åpner Egon Lade i Trondheim, denne restauranten blir nummer 46. Dette er vi utrolig stolte av. I 2019 omsatte vi for 1,7 milliarder. I alle de norske byene hvor det ligger en Egon Restaurant er Egon den med størst omsetning og flest gjester. Vi er i stadig utvikling, så fremover vil vi åpne flere restauranter.

Les mer om Egon Tromsø

Stillingsbeskrivelse

Som 1. kokk på kjøkken jobber du tett opp mot bedriftens lederteam og kjøkkenleder og du tar enda større del av ansvaret på kjøkkenet.

Når det koker holder du hodet kaldt og er en ekstra ressurs for lederteamet.

Stillingen innebærer mye tilstedeværelse på kjøkkenet for å ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll. Du har ansvar for å tilse at våre gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk hos Egon samt å opprettholde et godt arbeidsmiljø.

Arbeidsoppgaver vil være planlegging og forberedelse (varemottak, produksjon av sauser og dressinger, stykking av kjøtt og annen mice en place forberedelser), tilberedelse á la carte i henhold til Egons meny. I tillegg har du ansvar for gjennomføring av bedriftens Haccp/IK rutiner og systemer for å sikre god kvalitet på renhold, hygiene, mat og andre detaljer rundt vårt konsept. Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd.

Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig.

HVEM ER DU?

  • Ansvarsbevisst
  • Engasjert og entusiastisk
  • Du har stå-på vilje
  • Du liker høyt tempo
  • Du har god holdning og moral
  • Yrkesstolthet
  • Relevant kjøkkenerfaring

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar. Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så eksisterende kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.




Adresse: Tromsø

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Fakta om Egon Tromsø