<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Serviceingeniør / Servicetekniker - Brann og sikkerhet Siemens

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Den norske virksomheten til Siemens har cirka 600 medarbeidere fordelt på 12 lokasjoner og omsetter for om lag 1,7 milliarder kroner. Det norske hovedkontoret ligger i Oslo. Siemens er en totalleverandør av løsninger innen elektro, automatisering og digitalisering til landbasert industri, og en ledende leverandør innen produkter og systemer. Vi skreddersyr smarte energieffektive løsninger og bidrar til økt produktivitet hos våre kunder. Vi bidrar gjennom hele verdikjeden fra utarbeidelse av løsning til service og vedlikehold. 

 

Siemens REU (Regional Service and Solutions) er en ledende aktør innen digitalisering av bygg og infrastruktur. Vi har oppnådd denne posisjonen gjennom vår styrke som er basert på filosofien om høy servicegrad og høy kompetanse i alle ledd, samt. fokus på utvikling av nye smarte og innovative løsninger. 

 

Har du lyst til å jobbe i et av landets mest kompetente miljø innen Brannsikkerhet og Sikkerhet?  

Som ingeniør/tekniker hos oss blir du en del av et svært kompetent fagmiljø. Du blir involvert i service-, kontroll og prosjektarbeid innenfor rehabilitering, oppgradering og nye prosjekter innenfor brannalarm og sikkerhet. Du får opplæring i våre produkter og systemer og du får arbeide med markedets ledende teknologi. Du får en selvstendig rolle med mye ansvar og svært gode muligheter til faglig utvikling.  

Vi søker serviceingeniører/ teknikere som kan planlegge og strukturere sitt eget arbeid, er kundeorientert, serviceinnstilt og liker å ta i bruk ny teknologi. Du har fokus på muligheter, og har evne til å jobbe selvstendig og i team. Du vil i hovedsak jobbe med brannalarmsystemer, men arbeid på ledesystem, toppsystem, adgangskontroll, innbrudd og kameraovervåking vil forekomme. Du vil ha en fleksibel hverdag.  

 

Arbeidsoppgaver: 

 • Oppfølging av servicekunder med gjennomføring av avtaler, service og kontroll innen brannsikkerhet. 
 • Programmering/ igangkjøring av brannvarslingsanlegg for løpende serviceprosjekter og nye installasjoner 
 • Ansvar for egne kunder – oppfølgning og resultat 
 • Mulighet for å delta i utvikling av nye og bedre løsninger sammen med dyktige kolleger 
 • Promotere og installere løsninger for fjernoppkobling mot brannsentraler slik at det er mulig å bistå kunde remote dersom det er behov for utvidelser, feilsøking etc. 
 • Muligheter for egne salg med egne tilbud og samarbeid med salgsavdeling 
 • Inntil vi har fått digitalisert våre kunder så er reisevirksomhet en stor del av jobben i forbindelse med serviceoppdrag, og må påregnes. 

  

Kvalifikasjoner: 

 • Fagbrev eller teknisk fagskole innenfor elektro/automasjon 
 • Relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanningskravet 
 • Gode IT-kunnskaper, programmeringserfaring og nettverkskunnskap 
 • Gode kommunikasjonsferdigheter og sosiale evner 
 • Gode ferdigheter i engelsk og norsk 
 • FG-750 sertifisering er en fordel, men ikke et krav. 

Vi tilbyr et miljø som preges av høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Siemens har også en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle inneklemte dager. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser. 

Men den viktigste grunnen til å velge Siemens er at du lar deg engasjere. Siemens vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø, og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid. 

Vi benytter bakgrunnssjekk som en del av vår rekrutteringsprosess. 

 

Arbeidsområde: Vestfold- Telemark med tilknytning til Oslo  

 

Søknadsfrist: 01.08.2021 

 

Kontaktperson: Morten A. Løvdal, Service Operations Team Leader, 900 58 881, mortenandre.lovdal@siemens.com 

Om arbeidsgiveren

Visste du at det kun er FIFA, den katolske kirke og Coca Cola som er til stede i flere land enn Siemens?

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi, byer og helse. Vi er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over en tredjedel av omsetningen kommer fra vår grønne portefølje. I snart 170 år har vi satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med over 350.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller vi en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer. I Norge er vi rundt 1600 ansatte fordelt på 14 lokasjoner.

 

Visjon

Vi skaper bærekraftige løsninger for morgendagens samfunn. 

Menneskene som gjør det mulig

I Siemens jobber vi med å finne smarte løsninger på vanskelige spørsmål. De viktigste spørsmålene akkurat nå handler om å skape en mer bærekraftig fremtid.

 

Les mer om Siemens

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Lærlinger

 
Smart Student Challenge er en studentkonkurranse for bachelor- og mastergradsstudenter i regi av Siemens AS, hvor vinneren får et internship hos oss. Les mer her

Se flere annonser

Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
08.08.2022 Bodø
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak?
08.08.2022 Tromsø
Vil du være med å bygge Norges største private helseforetak? Aleris Majorstuen består av en kirurgisk avdeling og et medisinsk
05.08.2022 Oslo
JR søker flere dyktige medarbeidere til kommende prosjekter. Vi søker etter personer som: Fokuserer på sikkerhet Er kvalitetsbevisste Har pågangsmot
03.04.2020 Hele Norge
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste
24.06.2022 Oslo
Automation, Robotics and Cybernetics are important for safe control, monitoring of facilities, and for efficient operations and production in Equinor.
01.08.2022 Flere steder
Would you like to kickstart your career in a place where you can impact society, for good?
04.08.2022 Flere steder
Vis alle 22.232 ledige stillinger

Bli kjent med Siemens!

muligheter

Endre mer enn bare karrieren din Ser du etter en ny utfordring innen et viktig felt? Det finnes så mange muligheter – fra å gjøre bærekraftig energi mer økonomisk til å bygge intelligent infrastruktur som endrer byene vi bor i. Mulighetene er utallige – valget er ditt.
Vis mer

Bilder

Fakta om Siemens