<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Vann og avløp, Nannestad kommune 2 faste stillinger som VA-ingeniør i 100% stilling

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Org. nr: - Stillingsident: Logg inn for å se kontaktinformasjon37 Presentasjon av stillingen:

Nannestad kommune bygger for fremtiden. De neste fire årene skal kommunen investere for ca. 900 mill. kroner innenfor bygg og teknisk infrastruktur.

Kommunal drift har ansvar for vann, avløp, vei, renovasjon, drift og forvaltning av bolig og eiendom, gebyrforvaltning, prosjektledelse, m.m. Kommunal drift er en virksomhet med nær 70 ansatte (65,5 årsverk), og er organisert i stab og to enheter. Enhet for vann og avløp har ansvar for drift og forvaltning av ledningsnett med tilhørende pumpestasjoner, høydebassenger og Sjunken vannbehandlingsanlegg.

Arbeidsoppgaver

Planlegging, ledelse og gjennomføring av prosjekter
Oppfølging og kontroll under utførelse av VA-anlegg i kommunal og privat regi
Delta i overordnet planlegging innenfor VA, hoved-/handlingsplaner, m.m. Yte faglig støtte i vår daglig drift av kommunens VA-anlegg Bidra ved behov i kommunens arbeid med dammer og vannmiljø Rapporteringsarbeid og kostnadsoppfølging Annet arbeid ved behov

Kvalifikasjoner

Utdannelse som ingeniør/sivilingeniør innenfor fagområdet vann og avløp.
Det er ønskelig med minimum tre års relevant erfaring innenfor VA, offentlig forvaltning eller prosjektledelse. Vi ønsker også VTA kompetanse eller at søker er villig til å tilegne seg denne kompetansen.

Førerkort. Det vil være aktuelt å stille privat bil i tjenesten. Dette godgjøres i henhold til statens satser.

Personlige egenskaper

Vi søker etter deg som er trygg i rollen som VA-ingeniør og som har evne til å lede prosjekter, samarbeide og bidra godt på tvers av fagområdene. Du er ansvarsfull, pliktoppfyllende, selvstendig og løsningsorientert. Samtidig er du strukturert, systematisk og positiv til å lære og til å ta i bruk nye metoder.

Vi søker en person som har gode analytiske evner, tar initiativ og holder seg faglig oppdatert. Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet ved tilsetning. Gode samarbeidsevner ser vi på som en forutsetning for at du kan bidra til et godt arbeidsmiljø.

Beherske norsk språk svært godt, både muntlig og skriftlig.

Nannestad kommunen er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemming eller kulturell bakgrunn.

Vi tilbyr

Spennende og varierte arbeidsoppgaver. Gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Et kompetent og slagkraftig fagmiljø med hyggelige og engasjerte kollegaer.

Som ansatt i Nannestad kommune er du medlem av Kommunenes Landspensjonskasse (KLP). Den ansatte trekkes 2 % i pensjonsinnskudd. Stillingen lønnes etter avtale. Det er gode arbeidsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger.

Vi ønsker:
Minst to referanser må oppgis. Attester og vitnemål som ønskes vurdert, vedlegges søknaden. Søknad på stillingen må gjøres via Webcruiter.

Vi gjør oppmerksom på:
Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om og ikke bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, blir søkeren varslet om dette, jf Offentleglova § 25.

Kontaktinformasjon

Leiv Ommund Knutson, Enhetsleder vann og avløp, Logg inn for å se kontaktinformasjon

Arbeidssted

Bahusvegen
2030 Nannestad

Søk på stillingen:

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Nannestad kommune

Referansenr.:Logg inn for å se kontaktinformasjon37 Stillingsprosent: 100% Fast Startdato: 01.12.2021 Søknadsfrist: 31.07.2021





Om arbeidsgiveren

Nannestad, Romerikes beste bostedskommune
Nannestad kommune ved Gardermoen, har hatt stor befolkningsvekst de siste årene. Kommunen har nå over 13 000 innbyggere, med Nannestad og Maura som de største tettstedene. Fire barneskoler, ungdomsskole, videregående skole, to idrettshaller, mange aktive lag og foreninger og nærhet til skog og mark gjør Nannestad til en god oppvekstkommune. Les mer her

Les mer om Vann og avløp, Nannestad kommune

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Sivilingeniør
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%

Se flere annonser

Søknadsfristen for sommeren 2024 løp ut 14. januar, men du kan allerede nå melde interesse for summer internship i 2025.
Snarest Oslo
Er du nyutdannet, og har sterkt engasjement for landbruksnæringen? Nå har du mulighet til å være med å utvikle landbruket
28.04.2024 Nordreisa
Er du klar for et interessant år som prosjektingeniør i Ymber-konsernet? Har du nylig fullført, eller nærmer du deg fullført
28.04.2024 Nordreisa
Vi er på jakt etter en kreativ og relasjonsorientert trainee, som vil bruke sin kompetanse og engasjement til det beste
28.04.2024 Nordreisa
Vil du være med på det råeste prosjektgjennomføringslaget innen jernbane i Norge? Nettpartner sin Bane-divisjon og NRC Group slår kreftene
Snarest Flere steder
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
28.04.2024 Oslo
Are you looking to make a real impact? For over a century, our people have been the driving force in
08.05.2024 Oslo
We are now seeking a Chief Project Officer to join the top leadership team of the company, reporting to the
12.05.2024 Flere steder
Vis alle 34.386 ledige stillinger

Fakta om Vann og avløp, Nannestad kommune