<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Peab Anbudskoordinator/ Prosjektutvikler

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Har du interesse for optimalisering av anbuds- og tilbudsarbeid, og er opptatt av høy kvalitet i anbuds- og tilbudsprosesser?

Vi ser etter deg som god til å identifisere merverdi for oppdragsgiver i et konkurransegrunnlag. Du er flink til å håndtere og formidle myke verdier som; Organisering av fagkompetanse, praktisk gjennomføring av prosjekt, ivaretagelse av HMS og miljø etc. Erfaring fra flere ulike kontraktsformer som BVP, samspillskontrater, totalentreprise og enhetspriskontrakter vil være en klar styrke.

I løpet av de tre kommende årene skal vi gjennom en omfattende vekst! Godt utarbeidede tilbud med oppfyllelse av alle konkurransegrunnlagets krav og forutsetninger vil være avgjørende for å nå målene våre. I stillingen får du ansvar og faglige utfordringer, som innebærer at det tas et helhetlig grep rundt anbuds- og tilbudsarbeidet i Peab Anlegg. Vi vil at du skal sikre kvaliteten fra start til slutt, og du vil være ansvarlig for all dokumentasjon gjennom hele tilbudsprosessen. I Peab har vi som mål å ha de mest fornøyde kundene, og i rollen vil du bidra til at Peab Anlegg er og forblir en attraktiv leverandør.

Stillingen er nyopprettet, rapporterer til kalkylesjef, og vil inngå i et faglig kalkyle- team med øvrige kalkyle- funksjoner i Peab Anlegg.

Arbeidssted: Kløfta

 

Hovedarbeidsoppgaver:

Sikre at våre anbud imøtekommer prosjektets overordnede prestasjonsmål samt bidra til å redusere risiko gjennom;

  • Tolke, analysere og finne merverdier i konkurransegrunnlag
  • Formidle prosjekters målsetninger som skaper merverdi for oppdragsgiver
  • Utvikle nøkkelbudskap og tekster i samarbeid med teknisk fagkompetanse
  • Evne til å presentere budskap som omfatter eksempelvis; organisering av fagkompetanse, praktisk gjennomføring av prosjekt og ivaretagelse av HMS og miljø.
  • Sikre at kravene i konkurransegrunnlaget for prosjektet er oppfylt
  • Ettersom denne rollen er nyopprettet vil du ha stor mulighet til å være med å påvirke og forme din nye arbeidshverdag

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Relevant Bachelor-/ Mastergrad eller tilsvarende
  • Erfaring fra anbuds- og tilbudsarbeid hos entreprenør eller offentlige byggherrer
  • Gode resultater fra tilbudsarbeid og konkurranser
  • Erfaring med kommunikasjons- og markedsarbeid
  • Kunne identifisere, tolke og analysere krav i konkurransegrunnlag
  • Erfaring med Best Value Procurement (BVP), eller lignende prinsipper
  • God muntlig og skriftlig kommunikasjons- og formidlingsevne på Norsk og Engelsk

 

Om deg:

Vi ser etter deg som er strukturert og analytisk, og som alltid leverer på sluttproduktet. Du trives med høy aktivitet, evner å ha mange baller i luften samtidig, og ikke minst å lande disse. Du har god forståelse for relevante risikofaktorer i anleggsprosjekter, og har interesse for å optimalisere løsninger for prosjektene på tvers av fag. God kommunikasjon og formidlingsevne vil være et suksesskriterium for denne stillingen.

I stillingen legger vi stor vekt på personlig egnethet. Det er viktig for oss at du jobber godt både selvstendig og i team, er profesjonell, målrettet og salgsorientert. Du samarbeider godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon. Du har et brennende ønske om å skape resultater sammen med dine kolleger, og kjenner deg igjen i våre kjerneverdier jordnær, utviklende, personlig og pålitelig.

 

Om oss:

I Peab Anlegg, avdeling Sørjobber det 120mennesker fordelt på kontorer i Lyskaer, Kløfta og Bergen. Blant våre ansatte finnes alt fra lærlinger og fagarbeidere, til sivilingeniører og fagspesialister innenfor fagområdet anlegg.

 

Vi i Peab vil at den jobben vi gjør skal gjenspeile samfunnet vi lever i. Derfor søker vi etter deg som vil være med å skape fremtidens bygg- og anleggsbransje.

I Peab får du mulighet til personlig og faglig utvikling i en bedriftskultur som bygger på likeverd og våre verdier Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

 

Når du som medarbeider utvikler deg - utvikles også Peab

Alle som jobber i Peab skal oppleve arbeidet sitt som trygt, meningsfullt og utviklende og alle skal føle seg inkludert i jobben. Vi ser etter deg som ønsker å være med å bygge et bærekraftig samfunn. Vi engasjerer oss i lokalsamfunnet og tar hensyn til de som påvirkes av den jobben vi gjør. Vi er Nordens samfunnsbygger - vil du bli en av oss?

 

 

Kontaktperson for stillingen:

Karen Hammer

HR- sjef

tlf: 98486970

Peab er Nordens samfunnsbygger med 16 000 medarbeidere og en omsetning på 57 milliarder svenske kroner. Med lokal tilstedeværelse og fokus på egne ressurser utvikler, anlegger og bygger vi hverdagen der livet leves. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert ved Nasdaq Stockholm.

Søknadsfrist 15.08.2021

Om arbeidsgiveren

Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere.

Peab er en langsiktig og trygg arbeidsgiver, som prioriterer helse og et sikkert arbeidsmiljø. Vi søker deg som er engasjert, tar ansvar og vil jobbe, trives og utvikles hos Nordens samfunnsbygger.

I Peab får du være med på å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. Vi bryr oss om de menneskene som nå og i fremtiden blir påvirket av det vi bygger og anlegger.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier JordnærUtviklendePersonlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Å tiltrekke, rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere er avgjørende for Peabs konkurransekraft både på kort og lang sikt. Sammen jobber vi for at Peab skal kjennetegnes av utviklingsmuligheter, mangfold, likestilling, et godt lederskap og et sikkert arbeidsmiljø. På den måten skal vi kunne tilby bransjens beste arbeidsplass.

Les mer om Peab

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 95%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Peab