Kokk til à la carte søkes
I hjertet av Bergen, Er det åpnet en av Norges beste Italienske restauranter. her trenger dem en À lacarte kokk
Vår visjon står seg like tydelig i dag som den gjorde i 2004 da vi åpnet Villa Paradiso på Grünerløkka; Vi elsker den genuine, italienske matkulturen og ønsker å bringe denne videre. Det har vært målet siden vi åpnet den første restauranten, etter en rundreise i Italia der vi spiste og smakte oss gjennom det vakre landet på jakt etter den aller beste pizzaen. Den fant vi til slutt, i Napoli og tok like så greit med seg både vedfyrt steinovn og pizzaoli hjem for å gjenskape den legendariske smaken.
Gjennom kolonial kan du nå få Villa Paradiso halvstekte pizzaer levert hjem, på ditt eget kjøkken, til deling med alle du er glad i. Slik kan du enkelt gjenskape både smaken og følelsen av Italia (og våre restauranter) hjemme. Vi lover den samme kvaliteten på alle råvarer, produkter og ingredienser og anbefaler litt kaos, støy og kjærlighet rundt maten.
Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har:
- Erfaring fra à la carte og prep kjøkken
- Trives med en hektisk arbeidsdag
- Jobber kveld og helg
- Du har gjerne fagbrev men behøver ikke så lenge du har erfaring
Hva får du:
- Muliget til faglig utfordring
- Bidra til utviklingen av Villa Paradiso
- Gode kolleger
Virker dette fristende? Ta kontakt, eller søk via linken i annonsen.
Epost:
Logg inn for å se kontaktinformasjonLogg inn for å se kontaktinformasjon