<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Er du et inspirerende ledertalent som brenner for mat? Sodexo

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Da kan du være den vi søker til rollen som Administrerende kjøkkensjef som skal lede og utvikle et av Nordens mest innovative mattilbud.

DNB er Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern, og de tilbyr et komplett tilbud av finansielle tjenester. Sodexo har siden 2012 driftet DNBs hovedkontor i Bjørvika, men fra september 2021 er vi i tillegg stolt leverandør av personalrestaurant, renhold og vaktmestertjenester på DNBs 120 kontorer og filialer rundt om i landet. I den forbindelse søker vi nå en kjøkkensjef til Nordens største personalrestaurant, DNB Bjørvika, som i tillegg vil ha det matfaglige ansvaret for matleveransen på DNBs 18 personalrestauranter i resten av landet. Personalrestaurantene hos DNB vil daglig betjene ca 7000 gjester som ønsker seg spennende, næringsrike og nyskapende matkonsepter. Arbeidsplassen din vil være DNB Bjørvika, hvor Sodexo også driver eventavdeling, renhold, restaurant, møterom samt kaffebar og kioskfasiliteter. Noe reisevirksomhet må påberegnes i denne rollen.

Hva blir dine ansvarsområder?

Som administrerende kjøkkensjef for denne spennende kunden får du overordnet driftsansvar for personale, økonomi, varebestillinger og kundeoppfølging. Ditt ansvar vil innebære organisering av kjøkkenet samt IK-mat og HMS-rutiner. Du vil også delta på planleggingen av events og arrangement. Ditt største mål er å tilby sunn, velsmakende og hjemmelaget mat til alle som besøker våre restauranter! I tillegg til dette vil du jobbe målrettet med innovasjon og utvikling av nye fremtidsrettede matkonsepter for alle DNBs personalrestauranter. Du vil være en rådgivende part innen menysetting, leverandøravtaler og budsjettgodtgjørelser for alle DNBs personalrestauranter. I tillegg vil du støtte kjøkkensjefene på de øvrige personalrestaurantene i ledelsesoppgaver, som personalsaker, rekruttering og internrevisjon.

Hvorfor jobbe hos oss

Dette en stilling som vil gi deg mulighet til å utfolde og utvikle deg både innenfor mat og ledelse. Du får jobbe i moderne lokaler med kjøkken i topp standard i pulserende Bjørvika. Her finner du alt du behøver for å skape kulinarisk magi på en av Norges beste arbeidsplasser. Vi i Sodexo er opptatt av livskvalitet for gjester og medarbeidere og du får en arbeidsplass hvor arbeidsglede og topp service er nøkkelord. Med deg på laget vil du ha et team med engasjerte medarbeidere på Bjørvika og i Sodexo generelt (blant annet kokker i verdensklasse), og sammen jobber dere for å gi kundene uforglemmelige matopplevelser hver eneste dag.

Du som person brenner for god mat og matlaging

For å briljere i rollen tenker vi at du er en proaktiv og strategisk person som trives med struktur og system. Vi søker deg som virkelig brenner for mat og matlaging og er en nytenkende kjøkkensjef som er opptatt av miljø og samfunnsansvar. Som kjøkkensjef hos DNB får du sette ditt eget personlige preg på restaurantene, og du vil bli en viktig del av Sodexos Culinary Team. Det er derfor en fordel om du er både løsningsorientert og kreativ med tanke på menyer og matfaglig utvikling, og du holder deg oppdatert på trender i restaurant- og matservicebransjen. Videre behøver du å ha 5 til 10 år med bred relevant erfaring som leder på kjøkken innen hotell eller restaurant. At du har fagbrev som kokk er en fordel. Du må ha svært gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Du setter gjester, ansatte og gode resultater i fokus og er svært systematisk, tydelig og velorganisert og foretar klare prioriteringer. Du kan gjenkjenne deg i Sodexos verdier: serviceinnstilling, lagånd og utvikling.

Høres dette ut som deg? Ikke nøl -- ta neste steg i karrieren med oss!




Adresse: Oslo

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Er du autorisert sykepleier og ønsker å bli en del av et organisert fagteam? Vil du også jobbe på et
10.08.2021 Flere steder
Stendi Seniors utrykningstjeneste i Asker og Bærum betjener nærmere 3000 brukere av trygghetsalarm. Vår oppgave er å rykke ut ved
16.09.2021 Flere steder
Stendi Senior drifter Risenga Bo- og Omsorgssenter i Asker. Sykehjemmet har 104 langtidsplasser fordelt på 6 avdelinger, i tillegg til
16.09.2021 Asker
Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg, hjemmehjelp og personlig assistanse (BPA).
15.09.2021 Moss
Om Risenga Bo- og Omsorgssenter: Risenga Bo- og Omsorgssenter har 104 langtidsplasser fordelt på 6 avdelinger, i tillegg til Trygghetsavdelingen
15.09.2021 Asker
 Det er ledige BPA-stillinger (brukerstyrt personlig assistent) med tiltredelse snarest:  Følgende deltidsstillinger er ledige: 2 nattstillinger, med 1, 2 eller
14.09.2021 Trondheim
Vi søker etter en miljøterapeut til vårt tiltak på Moelv. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle
14.09.2021 Ringsaker
Vil du være med å utvikle Norges største private helseforetak? Vi opplever høy aktivitet og trenger flere dyktige pasientkoordinatorer til
13.09.2021 Oslo
Vis alle 26.238 ledige stillinger

Sodexo er blant verdens ledende leverandører av tjenester innen Facility Management.

Vår målsetning er å gjøre hverdagen enklere for våre kunder og vi tilbyr de tjenester din bedrift trenger. Sodexos løsninger er skreddersydde for hver enkelt kunde, med fokus på kvalitet i alle ledd. Våre kunder er små og store aktører innen både privat næringsliv og offentlig virksomhet.

Hva er Facility Management?

Facility Management (FM) er ledelse, koordinering og utvikling av interne servicetjenester i en bedrift. Ved å la Sodexo ta hånd om disse tjenestene frigjøres ressurser og bedriften kan konsentrere seg om sin kjernevirksomhet.

Visjon

"Making every day a better day"

Antall ansatte

Vi er omlag 740 ansatte.

Les mer om Sodexo

Stillingsbeskrivelse

Da kan du være den vi søker til rollen som Administrerende kjøkkensjef som skal lede og utvikle et av Nordens mest innovative mattilbud.

DNB er Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern, og de tilbyr et komplett tilbud av finansielle tjenester. Sodexo har siden 2012 driftet DNBs hovedkontor i Bjørvika, men fra september 2021 er vi i tillegg stolt leverandør av personalrestaurant, renhold og vaktmestertjenester på DNBs 120 kontorer og filialer rundt om i landet. I den forbindelse søker vi nå en kjøkkensjef til Nordens største personalrestaurant, DNB Bjørvika, som i tillegg vil ha det matfaglige ansvaret for matleveransen på DNBs 18 personalrestauranter i resten av landet. Personalrestaurantene hos DNB vil daglig betjene ca 7000 gjester som ønsker seg spennende, næringsrike og nyskapende matkonsepter. Arbeidsplassen din vil være DNB Bjørvika, hvor Sodexo også driver eventavdeling, renhold, restaurant, møterom samt kaffebar og kioskfasiliteter. Noe reisevirksomhet må påberegnes i denne rollen.

Hva blir dine ansvarsområder?

Som administrerende kjøkkensjef for denne spennende kunden får du overordnet driftsansvar for personale, økonomi, varebestillinger og kundeoppfølging. Ditt ansvar vil innebære organisering av kjøkkenet samt IK-mat og HMS-rutiner. Du vil også delta på planleggingen av events og arrangement. Ditt største mål er å tilby sunn, velsmakende og hjemmelaget mat til alle som besøker våre restauranter! I tillegg til dette vil du jobbe målrettet med innovasjon og utvikling av nye fremtidsrettede matkonsepter for alle DNBs personalrestauranter. Du vil være en rådgivende part innen menysetting, leverandøravtaler og budsjettgodtgjørelser for alle DNBs personalrestauranter. I tillegg vil du støtte kjøkkensjefene på de øvrige personalrestaurantene i ledelsesoppgaver, som personalsaker, rekruttering og internrevisjon.

Hvorfor jobbe hos oss

Dette en stilling som vil gi deg mulighet til å utfolde og utvikle deg både innenfor mat og ledelse. Du får jobbe i moderne lokaler med kjøkken i topp standard i pulserende Bjørvika. Her finner du alt du behøver for å skape kulinarisk magi på en av Norges beste arbeidsplasser. Vi i Sodexo er opptatt av livskvalitet for gjester og medarbeidere og du får en arbeidsplass hvor arbeidsglede og topp service er nøkkelord. Med deg på laget vil du ha et team med engasjerte medarbeidere på Bjørvika og i Sodexo generelt (blant annet kokker i verdensklasse), og sammen jobber dere for å gi kundene uforglemmelige matopplevelser hver eneste dag.

Du som person brenner for god mat og matlaging

For å briljere i rollen tenker vi at du er en proaktiv og strategisk person som trives med struktur og system. Vi søker deg som virkelig brenner for mat og matlaging og er en nytenkende kjøkkensjef som er opptatt av miljø og samfunnsansvar. Som kjøkkensjef hos DNB får du sette ditt eget personlige preg på restaurantene, og du vil bli en viktig del av Sodexos Culinary Team. Det er derfor en fordel om du er både løsningsorientert og kreativ med tanke på menyer og matfaglig utvikling, og du holder deg oppdatert på trender i restaurant- og matservicebransjen. Videre behøver du å ha 5 til 10 år med bred relevant erfaring som leder på kjøkken innen hotell eller restaurant. At du har fagbrev som kokk er en fordel. Du må ha svært gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Du setter gjester, ansatte og gode resultater i fokus og er svært systematisk, tydelig og velorganisert og foretar klare prioriteringer. Du kan gjenkjenne deg i Sodexos verdier: serviceinnstilling, lagånd og utvikling.

Høres dette ut som deg? Ikke nøl -- ta neste steg i karrieren med oss!




Adresse: Oslo

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • SEP 23
    2021
    101 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Flere muligheter
3 ledige stillinger