<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Stendi Vi søker etter dyktige medarbeidere i medleverturnus- og nattevakter i faste stillinger til vår barnevernsavdeling i Midt-Norge, Stendi.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Vi søker deg som har et brennende engasjement for mennesker i utfordrende livssituasjoner. Du må være trygg på deg selv, og ha evne til å etablere gode relasjoner med våre ungdommer. Du må være ansvarsfull, imøtekommende, fleksibel, omsorgsfull og en lagspiller som aktivt bidrar til et trygt og godt arbeidsmiljø. Du må ha god fysisk og psykisk helse.  

Ansvarsområder: 

Delta i miljøterapeutisk behandling av ungdommer med atferdsproblematikk der målrettet arbeid og samhandling med beboer, offentlig og privat nettverk er i fokus. Gjennomføre strukturerte samtaler med beboer. Følge opp rutiner, prosedyrer, handlingsplaner og risikovurderinger med mer. Sikre brukermedvirkning og skape utviklingsmuligheter for beboer. Delta på kurs, veiledninger, teammøter etc. Praktiske gjøremål i avdelingen som rengjøring, matlaging, vedlikehold etc. i henhold til rutiner.  

Vi tilbyr: 

Et godt arbeidsmiljø der godt leder- og medarbeiderskap vektes. Lønn etter kvalifikasjoner, engasjerte kollegaer med fokus på kvalitet, jevnlig veiledning fra psykologspesialist, tett oppfølging fra avdelingsleder og kvalitetsansvarlig og en fleksibel og variert arbeidsdag.

Kvalifikasjoner:   

  • 3 årig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning
  • Erfaring fra arbeid med mennesker er ønskelig. Erfaring fra barneverninstitusjon er en fordel 
  • Førerkort klasse B er et krav 
  • Gode norskkunnskaper er et krav
  • Tilfredsstillende politiattest er et krav
  • På grunn av personalgruppas sammensetting, oppfordres menn til å søke
  • Minimum 25 år

Arbeidstid:

Du vil inngå i en medleverturnus. I full stilling innebærer det 4 døgn arbeid (mandag til fredag) - 7 døgn fri - 3 døgn arbeid (fredag til mandag) og 7 døgn fri osv. Du jobber og bor på institusjonen de døgnene du er på arbeid. Nattevaktene følger nettene til de i medleverturnus, som tilsvarer en 59,15% stilling.

Informasjon til deg som søker jobb: Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i Karrierestart. 

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

Om arbeidsgiveren

Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg, hjemmehjelp og personlig assistanse (BPA). Vi skal være kvalitetsledende i alt vi gjør og vår visjon er å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen.

Stendi har over 5000 medarbeidere, rundt 1000 brukere innen barnevern, psykisk omsorg og brukerstyrt personlig assistanse (BPA), sykehjem og omsorgsboliger med rundt 500 plasser, samt private seniorleiligheter.

Stendi er siden 2019 en del av Ambea, som er Sveriges, Norges og Danmarks markedsledende private omsorgsselskap.

Les mer om Stendi

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Ved henvendelser ta kontakt med Stian M. Gullaseter 477 60 014, Ruth Mogstad 900 11 909, Stig Morten Lien 480 78 993, Kine Spigseth 909 24 503. 

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker/ Student
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Spesialpedagog
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Helsefagarbeider, Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Lærlinger
  • Antall lærlinger: Ikke spesifisert

Se flere annonser

Aleris Frogner er Norges største, private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
Snarest Oslo
Bli en del av et fremadstormende og energisk team i Tromsø og Bardufoss! Les mer om stillingene her
Fortløpende Flere steder
Vil du spille en viktig rolle i et samfunnskritisk oppdrag? Nettpartner er en av Norges ledende entreprenører innen elektrisk infrastruktur. Fra
30.04.2024 Flere steder
I Aleris har vi som mål å bidra til en bedre helsetjeneste. For den enkelte pasient og for samfunnet. Vi
Snarest Oslo
Om oss Jernbanesektoren satser på vedlikehold – for at flere kan ta mer tog må vi ta vare på det
01.04.2024 Oslo
I forbindelse med økt oppdragsmengde, søker vi etter Prosjektleder VVS/Ventilasjon til vår avdeling. Avdelingen har 80 medarbeidere og en omsetning
15.04.2024 Trondheim
I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en/flere servicefolk til vår avdeling. Avdelingen har 20 medarbeidere og en omsetning
30.04.2024 Lillehammer
Bravida er en ledende aktør innenfor tekniske tjenester i byggebransjen, med fokus på å levere kvalitetsprodukter og -tjenester innen elektro,
Snarest Oslo
Vis alle 39.101 ledige stillinger