<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

SAP Project Manager Hydro

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Hydro Global Business Services (GBS) is an organizational area that operates as an internal service provider for the Hydro group. Its ultimate purpose is to deliver relevant IT, financial and HR business services to all business areas within the company.

 

Big things are happening with SAP and S/4HANA, as our teams will transform the Hydro SAP landscape globally over the next few years. S/4HANA will be developed as the digital ERP core and be a key enabler for the bigger digital transformation in Hydro. Our SAP users will leverage new HANA optimized functionality within core processes, enjoy new and greatly improved user experience, and experience in-memory reporting and analysis.

 

We are now looking to hire an SAP Project Manager to join GBS IT and contribute to our thrilling journey ahead. This is a great opportunity to work with the latest technologies and platforms in the IT space, as part of a global company!

 

Area of Responsibility

You will be allocated a portfolio of strategically important SAP projects across functional and organizational domains, with a mandate to establish and run project teams composed of internal and external resources towards a successful delivery. The project portfolio will mainly have their customers located in Norway.

 

Some Key Tasks:

 • End-to-end project management, from initiation, through execution and roll-out, to final assessment
 • Proof of concepts
 • Pilots and platform implementations
 • Strategy development

 

Qualifications

 • University degree in a relevant field, such as IT, finance, business or engineering
 • Minimum five years’ experience as a project manager, including scoping, planning, establishing well-functioning teams, and final delivery
 • Experience within the areas of SAP, agile project methodologies or process optimization is considered an advantage, and previous exposure to industry is relevant
 • Strong communication skills and demonstrated results from managing stakeholders at different levels
 • Fluency in English, verbal and written, is required. Additional skills in German, Norwegian, and Portuguese is an asset

 

As a person, you are passionate about project management and new technologies. You have a structured and goal-oriented approach, and you manage to connect small actions with the bigger picture. Others perceive you as a great team player, and you thrive in a dynamic and changing work environment.

 

Additional Information

Some business travel should be expected.

 

Please enclose all relevant transcripts with your application (academic records/diplomas, certificates etc.). Only applications received through our online system will be considered, not via e-mail.

 

As part of our recruitment process, we use Semac for background check.


Apply before: 08/22/2021 

 

If you have any questions, please contact:

Hiring manager:

Anna Mazurek

Phone: +47 48115221

 

Recruiter:
Bodil Madslien

Phone: +47 41617458

Les mer om stillingen, fakta og søknadsprosess

Se flere annonser

Vi søker etter flere miljøarbeidere til våre boliger. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle tjenester gjennom
17.09.2021 Flere steder
Vi søker etter flere miljøarbeidere til våre boliger. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle tjenester gjennom
17.09.2021 Flere steder
Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i Frederik Stangs gate på Frogner i Oslo. Sykehuset har
17.09.2021 Oslo
Er du autorisert sykepleier og ønsker å bli en del av et organisert fagteam? Vil du også jobbe på et
10.08.2021 Flere steder
Stendi Seniors utrykningstjeneste i Asker og Bærum betjener nærmere 3000 brukere av trygghetsalarm. Vår oppgave er å rykke ut ved
16.09.2021 Flere steder
Stendi Senior drifter Risenga Bo- og Omsorgssenter i Asker. Sykehjemmet har 104 langtidsplasser fordelt på 6 avdelinger, i tillegg til
16.09.2021 Asker
Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg, hjemmehjelp og personlig assistanse (BPA).
15.09.2021 Moss
Om Risenga Bo- og Omsorgssenter: Risenga Bo- og Omsorgssenter har 104 langtidsplasser fordelt på 6 avdelinger, i tillegg til Trygghetsavdelingen
15.09.2021 Asker
Vis alle 20.115 ledige stillinger

Bli kjent med Hydro!

Vi er et globalt selskap som består av ambisiøse og dyktige medarbeidere som utfordrer og belønner hverandre. Som vår kollega får du muligheter til og ansvar for å utvikle dine ferdigheter. Vi setter klare forventninger som oppmuntrer til kontinuerlig prestasjonsforbedring, innovasjon og en sterk konkurranseevne.     

I Hydro ser vi etter personer som er ivrige etter å lære og arbeide sammen for å nå felles mål. Det er viktig for oss at nyansatte følger Hydros etiske retningslinjer og etterlever våre kjerneverdier som er Omtanke, Mot og Samarbeid. Hvis du velger å arbeide hos oss, kommer vi til å gjøre vårt beste for å oppfylle dine behov. Er du klar for utfordringen?

Hvem vi er

Med virksomhet over hele verden dekker vi hele verdikjeden for aluminium. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, i alt fra å utvinne råmaterialer til å utvikle bærekraftige aluminiumløsninger for fremtiden.

Vi er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. Vi er til stede i alle markedssegmenter for aluminium, med salgs- og handelsaktiviteter i hele verdikjeden, der vi betjener flere enn 30 000 kunder.

Vårt mål er å skape et mer bærekraftig samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter.

Bli kjent med livet i Hydro, og skap din karriere med oss. 
Vår viktigste ressurs er vår samlede hjernekraft. Den beste løsningen for å skape innovasjon og utvikle smarte aluminiumløsninger for fremtiden, er å la eksperter møtes og arbeide sammen. Vårt mål er at vi skal bringe frem det beste i hverandre og skape varige verdier gjennom samarbeid og partnerskap. 

Vi er globale, men finnes sannsynligvis nær deg 
Hydro er et stort industriselskap. Vi tilbyr et bredt spekter av stillinger på våre mange anlegg og produksjonsenheter i Nord- og Sør-Amerika, Asia og Europa. Du kan også skape deg en karriere innen IT, forretningsutvikling, salg, regnskap, økonomi, juss, HR, markedsføring og kommunikasjon på våre salgskontorer og vårt hovedkontor i Oslo. I Hydro blir du en del av en større historie. En historie formet av deg. 

Som en av oss får du mulighet til å arbeide med et sterkt team av dyktige kolleger, som alltid samarbeider for å utfylle, støtte og utvikle hverandre. Vi tilbyr utviklingsmuligheter, konkurransedyktige lønninger, helsetjenester og velferdspakker.  

Vi er en løsningsorientert organisasjon som setter kunden først, og verdsetter høyt at folk har evne til å utvikle seg, endre seg, tilpasse seg og levere. 

En historie om kreativitet, velstand og respekt 
Innovativ og bærekraftig bearbeiding av naturressurser er kjernen i Hydro. Det hele begynte i 1905 med den første vellykkede bruken av vannkraft til å trekke ut nitrogen fra luften. Produksjon av mineralsk gjødsel ville sikre nok mat for den voksende befolkningen. I dag utvinner og foredler vi våre egne råmaterialer, produserer vår egen fornybare energi, produserer primæraluminium basert på vår egen teknologi og utvikler avanserte og bærekraftige aluminiumløsninger. Vi gjenvinner også mer og mer for å bringe så mye som mulig av det uendelig gjenvinnbare metallet aluminium tilbake i kretsløpet.  

Vår historie har alltid handlet om å produsere nyttige produkter som verden trenger, om menneskelig kreativitet og driftighet for å temme det som naturen har å tilby, om evnen til å se muligheter og forstå begrensninger. Vår historie er preget av en vital kraft av mennesker som bryr seg om hverandre og verden rundt dem. 

Den viktige balansen mellom arbeid og fritid 
Vi kompromisser aldri med sikkerheten til våre ansatte. Vi mener også at det er svært viktig å ha et godt liv utenom arbeidet. For å gjøre det mulig å kombinere en vellykket karriere med en sunn livsstil tilbyr vi en rekke fordeler for våre ansatte. Det gjør vi f.eks. ved å gi mulighet til fleksible arbeidsmåter. Dessuten tilbyr vi flere rekreasjonsmuligheter og sosiale aktiviteter for at våre medarbeidere skal føle seg energiske, inspirerte og tilfredse. 

Hvorfor Hydro?

Med oss er du en del av en større historie. En historie formet av deg. Hvis du søker internasjonale muligheter og profesjonell utvikling og ønsker å være en del av et vennlig og inkluderende team, bør du vurdere å søke på en stilling hos oss.

Hydro er et selskap med global rekkevidde – og lokal tilstedeværelse. Vi er involvert i aktiviteter i mer enn 40 land, på alle kontinenter. Det gjør at vi kan tilby deg mange spennende muligheter og karriereveier innenfor de ulike forretningsområdene, fagfeltene og lokasjonene. Som en del av vårt verdifulle, globale Hydro-nettverk kan du opprettholde en kontinuerlig læringskurve. 

Globale muligheter 
Det finnes få selskaper som kan sammenlignes med Hydro, selv i en internasjonal kontekst. Vi arbeider i hele verdikjeden for aluminium, fremtidens metall. Som en del av vårt team får du spennende muligheter til læring og utvikling. Hvis du er interessert i førstehåndskunnskap om hvordan det er å arbeide i et stort, vellykket selskap med en stolt historie og en lovende fremtid, bør du vurdere å bli en del av Hydro-familien! 

En karriere i Hydro er en spennende mulighet for deg til å arbeide i utlandet i kortere eller lengre perioder. Vi har en betydelig internasjonal tilstedeværelse i mer enn 40 land rundt om i verden, og vi er alltid på jakt etter folk med en global innstilling og evne til å utveksle ideer over landegrensene. 

Vi er med andre ord avhengige av å ha medarbeidere med ulike bakgrunner, kompetanser og tenkemåter for å kunne forme vår historie som et innovativt og bærekraftig selskap.

Les mer om Hydro

Stillingsbeskrivelse

Hydro Global Business Services (GBS) is an organizational area that operates as an internal service provider for the Hydro group. Its ultimate purpose is to deliver relevant IT, financial and HR business services to all business areas within the company.

 

Big things are happening with SAP and S/4HANA, as our teams will transform the Hydro SAP landscape globally over the next few years. S/4HANA will be developed as the digital ERP core and be a key enabler for the bigger digital transformation in Hydro. Our SAP users will leverage new HANA optimized functionality within core processes, enjoy new and greatly improved user experience, and experience in-memory reporting and analysis.

 

We are now looking to hire an SAP Project Manager to join GBS IT and contribute to our thrilling journey ahead. This is a great opportunity to work with the latest technologies and platforms in the IT space, as part of a global company!

 

Area of Responsibility

You will be allocated a portfolio of strategically important SAP projects across functional and organizational domains, with a mandate to establish and run project teams composed of internal and external resources towards a successful delivery. The project portfolio will mainly have their customers located in Norway.

 

Some Key Tasks:

 • End-to-end project management, from initiation, through execution and roll-out, to final assessment
 • Proof of concepts
 • Pilots and platform implementations
 • Strategy development

 

Qualifications

 • University degree in a relevant field, such as IT, finance, business or engineering
 • Minimum five years’ experience as a project manager, including scoping, planning, establishing well-functioning teams, and final delivery
 • Experience within the areas of SAP, agile project methodologies or process optimization is considered an advantage, and previous exposure to industry is relevant
 • Strong communication skills and demonstrated results from managing stakeholders at different levels
 • Fluency in English, verbal and written, is required. Additional skills in German, Norwegian, and Portuguese is an asset

 

As a person, you are passionate about project management and new technologies. You have a structured and goal-oriented approach, and you manage to connect small actions with the bigger picture. Others perceive you as a great team player, and you thrive in a dynamic and changing work environment.

 

Additional Information

Some business travel should be expected.

 

Please enclose all relevant transcripts with your application (academic records/diplomas, certificates etc.). Only applications received through our online system will be considered, not via e-mail.

 

As part of our recruitment process, we use Semac for background check.


Apply before: 08/22/2021 

 

If you have any questions, please contact:

Hiring manager:

Anna Mazurek

Phone: +47 48115221

 

Recruiter:
Bodil Madslien

Phone: +47 41617458

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

 • SEP 23
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • SEP 26
  2021
  11 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • SEP 27
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
18 ledige stillinger
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
Lærlinger
 • Antall lærlinger: 80 (flere)

Fakta om Hydro