<  
>  
Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Stillingsannonse

Rambøll Sivilingeniør vannrensing

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Stillingsbeskrivelse

Er det én plass du bør jobbe som vanningeniør i Trøndelag, er det i Rambøll Vann! Ingeniørene våre jobber i regionens mest betydningsfulle prosjekter innen vann og avløpsrensing, og vår sterke posisjon innen faget, gjør oss godt rustet til å møte, og drive utviklingen i sektoren: avløpsrensing skal prosjekteres med «Best Available Technology» for industrikunder, kommunale anlegg kan møte krav om fjerning av mikroplast, medisiner og miljøgifter, og reservevann bygges ut hos flere av våre kunder.

 

Stadig økende etterspørsel etter vår spisskompetanse, gjør at vi nå søker flere sivilingeniører til vårt renseteam. Er du vår nye sivilingeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad!

 

Bli en del av vår Vannavdeling

Vannavdelingen i Trondheim består av 24 medarbeidere som gir råd i alle prosjektfaser innen et stort spekter av faget; som ledningsteknologi, klimatilpassing og vann- og avløpsrensing. Fordi Rambøll har byens bredeste kompetansemiljø innen vann, kan du som ansatt hos oss, velge både variasjon og spissing av ditt faglige arbeidsområde. Eksempler på våre prosjekter er vannbehandlingsanlegget og avløpsrenseanlegget på Stjørdal, reservevannforsyning i Heim kommune og industrianlegg som Norsk Kylling og Blue Harvest. Fra høsten skal vi også planlegge nytt vannbehandlingsanlegg i Verdal. Vanningeniørene våre er et førstevalg for kunder med store planer for vannsektoren, og vi har per tid rammeavtaler med blant annet Norsk Vann og kommunene Trondheim, Stjørdal og Frøya. Gjennom Norges største driftsassistanse, kommer vi tett på kommuner som opererer anleggene og vi har en praktisk tilnærming til rådgivning.

 

Medarbeiderundersøkelsen fra 2020 viser at avdelingens jobbtilfredshet helt i toppsjiktet for firmaet. Undersøkelsen viser at engasjementet for arbeidsplassen skyldes at vi løser utfordrende oppgaver med selvstendighet, samtidig som vi har støtte fra kunnskapsrike kollegaer.  

 

Inviting bright minds

Har du lengre erfaring vil dine hovedoppgaver være prosjektledelse og fagansvar i regionens mest komplekse renseprosjekter. Du vil være en diskusjonspartner for våre erfarne seniorer, og fagsterke juniorer vil bistå deg i prosjekteringen. Juniorer vil prege løsningene med bærekraft, internasjonalt samarbeid og digitalisering.

 

Avhengig av din bakgrunn og faglige interesser, vil dine oppgaver være innen:

  • Vannforsyning og vannrensing for industri
  • Kommunal vannbehandling og avløpsrensing
  • Driftsassistanse
  • Overordnet rådgivning

 

Ditt faglige utgangspunkt:

  • Sivilingeniør renseteknikk, eventuelt tilsvarende
  • Relevant erfaring kreves for seniorstilling
  • Kunnskaper om ulike prosjekteringsverktøy som Revit, AutoCAD og Solibri, er positivt.
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk og engelsk.
  • En fordel om du ønsker å bidra til videre globalt samarbeid, innovasjon, digitalisering og bærekraft.

 

Velkommen til vår Vanndivisjon 

Rambøll vann i Norge er et sammenknyttet nettverk. Gjennom våre årlige fagtreff finner vi en arena for utvikling og inspirasjon, vi samarbeider i prosjekter og har mulighet for å besøke hverandres kontorsteder. Vannrensing er et definert satsingsområde i Rambøll og vår spydspissorganisasjon fører oss tettere sammen med internasjonale kollegaer både for ekspertise og ressursutjevning.  

 

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. Tverrfagligheten er en forutsetning for at avdeling vann kan involveres i de aller største prosjektene i vårt nærområde, og det er en betydelig fordel at kontoret i Trondheim er en komplett rådgiver for bygg og anlegg. Rambøll er eid av vårt eget fond, slik at inntjeningen vår går tilbake i selskapet. I urolige tider representerer fondet en trygghet for våre ansatte.

 
Rambøll legger til rette for fleksibilitet, og medarbeidere kan jobbe fra hjemmekontor etter avtale.

 

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 30-08-2021. Søknadene vurderes etter sommerferien.

 

Har du spørsmål?
Kontakt avdelingsleder Marion Engesvold: . Besøk meg gjerne på LinkedIn der du kan lese mer om hverdagen i Rambøll Vann.

Om arbeidsgiveren

Vi er en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge, og det er ikke uten grunn!

I Rambøll er du med å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Tjenestene vi leverer skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Som rådgiver i Rambøll blir du en del av et sterkt fagmiljø, samtidig som du jobber tett med kolleger i andre fag. Vi har stor tro på at samarbeid på tvers er med å skape kreative og langsiktige løsninger, i tillegg til at det bidrar til å utvikle kompetansen din. Vi er opptatt av at du som begynner hos oss skal få muligheter til å utvikle deg og lære gjennom hele karriereløpet. Derfor får du tidlig ansvar og tillitt - også som nyutdannet.

Du er vår viktigste ressurs
Rambøll er en kunnskapsbedrift, og medarbeiderne er vår største og viktigste ressurs. Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen.

I Rambøll har vi vært opptatt av etisk forretningsdrift og bærekraftige løsninger lenge før dette ble vanlig.

Les mer om Rambøll

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • MAR 22
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • MAR 24
    2024
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Kandidatmatch
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 100%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 72%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Se flere annonser

Vi søker nå etter en erfaren anleggsmekaniker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Avdeling Tunnel, som er
01.04.2024 Øvre Eiker
Til vår Avdeling Tunnel søker vi nå etter Ressursleder til våre yrkesarbeidere. Som Ressursleder har du personalansvar for ca. 70 yrkesarbeidere i
01.04.2024 Oslo
Stein inngår i nesten alt vi omgir oss med til daglig. Det er utenkelig for et moderne samfunn å klare
07.04.2024 Strand
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vil du være med å forme morgendagens helsetjeneste? Aleris Frogner er Norges største private sykehus og holder til i nyoppussede og
Snarest Oslo
Vi søker nå etter en ny leder som skal lede  vår driftskontrakt videre! Om du er interessert i å levere resultater
31.03.2024 Skien
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår Laboratorievirksomhet i Nord Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Bardu
Nyutdannet, idérik lagspiller til vår asfaltvirksomhet i Trøndelag? Veidekke er Norges største entreprenørselskap med prosjekter, asfaltvirksomhet, anlegg og driftskontrakter over
30.04.2024 Hele Trøndelag
Vis alle 27.677 ledige stillinger

Fakta om Rambøll